ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
muratöztürk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
01 Mayıs 2023 15:32
Toplam Mesaj:
60 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Murat ÖZTÜRK
Doğum Tarihi:
15 Ağustos 1975
İl:
Antalya
Meslek:
barkodlu sistemler
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Murat ÖZTÜRK
Antalya
mrtblue@gmail.com
Antalya
mrtblue@gmail.com
SON 10 MESAJI
Gecko Teraryum Yapımı - Gecko House :)
Gerçekten takdirlik bir emek ve sevgi var ortada. Tebrikler çok güzel olmuş. Emeğinize yüreğinize sağlık.
Gerçekten takdirlik bir emek ve sevgi var ortada. Tebrikler çok güzel olmuş. Emeğinize yüreğinize sağlık.
Led aydınlatma.
Herkese merhaba.
Herkese merhaba.
Bu konunun devamı yok mu? Aynı şeyi ben de yapmak istiyorum da. 3 çipli şerit ledlerde kırmızı, mavi, sarı, yeşil, gün ışığı, beyaz, soğuk beyaz var. Bunlardan karma yapsak ve şerit sayısını artırsak olmaz mı acaba? Akvaryum ölçülerinde bir cam kestirip silikonlu ledleri altına yapıştırarak kullanırsak hem elektrik hem de kapak maliyeti çok uygun oluyor. 100x40x40 ölçülerinde bir akvaryuma 10 sıra bile led çok rahat kullanılabiliyor. Bir metresi 4w harcıyor 10x4=40w ile iş çözülüyor. şu an 6 adet t5 kullanıyorum 40wx6=240w :(
Dikuslarım aniden ölmeye başladı
Hakan Bey merhaba.
Söylediklerinizde kesinlikle haklısınız. Hayvanları o duruma sokacak hatayı ben yaptım. Ama ne olduğunu tespit edemediğim için amacım sıkıntıyı tespit etmek.
Bana ilginç gelen ise 2-3 gün içinde olması. Ondan önce balıklar inanılmaz hareketli ve cin gibiydiler. Pırıl pırıl duruyorlardı herşeye tepki veriyorlardı yani çok uyanık fırlama çocuklar gibiydiler.
Neyse olan oldu artık yapacak birşey yok. Yeniden balıklar aldım şu an discus dışında 1-2 cüce vatoz, 2 cae, 2 tanede yakalayamadığım neon grubu balığı var. Ama halen daha haftalık su değişimini yapmadığımda balıklarda bir gerileme hissediyorum. Durgunlaşıyorlar, yüzgeçlerini gererek değil de sık sık büzerek dolaşıyorlar, yan yüzgeçlerini sanki üzerinde bişey varmış da düşürmek istermiş gibi büzerek çok hızlı sallıyorlar.
Ama haftalık %30 su değiştirdiğimde hiçbir sorun gözükmüyor. Olaylar olmadan önce yakın tarihte kum ilavesi yapmıştım tanka acaba o kumdan bir sıkıntı doğmuş olabilir mi? Kumu yapmam gerekip de yapmadığım bir şey vardır da o da balıklara zarar vermiştir gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
İlginiz için tekrar teşekkürler.
Saygılarımla.
Hakan Bey merhaba.
Söylediklerinizde kesinlikle haklısınız. Hayvanları o duruma sokacak hatayı ben yaptım. Ama ne olduğunu tespit edemediğim için amacım sıkıntıyı tespit etmek.
Bana ilginç gelen ise 2-3 gün içinde olması. Ondan önce balıklar inanılmaz hareketli ve cin gibiydiler. Pırıl pırıl duruyorlardı herşeye tepki veriyorlardı yani çok uyanık fırlama çocuklar gibiydiler.
Neyse olan oldu artık yapacak birşey yok. Yeniden balıklar aldım şu an discus dışında 1-2 cüce vatoz, 2 cae, 2 tanede yakalayamadığım neon grubu balığı var. Ama halen daha haftalık su değişimini yapmadığımda balıklarda bir gerileme hissediyorum. Durgunlaşıyorlar, yüzgeçlerini gererek değil de sık sık büzerek dolaşıyorlar, yan yüzgeçlerini sanki üzerinde bişey varmış da düşürmek istermiş gibi büzerek çok hızlı sallıyorlar.
Ama haftalık %30 su değiştirdiğimde hiçbir sorun gözükmüyor. Olaylar olmadan önce yakın tarihte kum ilavesi yapmıştım tanka acaba o kumdan bir sıkıntı doğmuş olabilir mi? Kumu yapmam gerekip de yapmadığım bir şey vardır da o da balıklara zarar vermiştir gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
İlginiz için tekrar teşekkürler.
Saygılarımla.
Bitki arıyorum nereden almalıyım, hangi site uygun sizce?
Hem fiyat hem çeşit açısından forumun ilanlar bölümü gayet tatminkar.
Hem fiyat hem çeşit açısından forumun ilanlar bölümü gayet tatminkar.
Antalyada Bitki satan yer var mı ?
Merhaba.
Antalyada bu sıcaklarda bitki bulamazsınız. Havalar serinlemeye başlayınca hemen her akvaryumcuda bol çeşit olur. En çok çeşidi de pasajda bulursunuz. Fakat oralardan bitki almanızı tavsiye etmem çünkü oraların balıkları bile düzgün değilken bitkilerin sorunsuz olduğunu sanmıyorum. Bir kaç defa denedim hem pek uzun ömürlü olmuyorlar hem hastalık taşıyorlar hem de çok pahalıya veriyorlar.
Benim size tavsiyem sitenin bitki ilanları kısmı olacaktır. Hem çeşit hem sağlık hem de fiyat olarak tatmin edici bol miktarda ilan var. Satıcıların geri bildirimlerine bakarak alışveriş yapabilirsiniz. Ben öyle yaptım. Gayet de memnunum.
Merhaba.
Antalyada bu sıcaklarda bitki bulamazsınız. Havalar serinlemeye başlayınca hemen her akvaryumcuda bol çeşit olur. En çok çeşidi de pasajda bulursunuz. Fakat oralardan bitki almanızı tavsiye etmem çünkü oraların balıkları bile düzgün değilken bitkilerin sorunsuz olduğunu sanmıyorum. Bir kaç defa denedim hem pek uzun ömürlü olmuyorlar hem hastalık taşıyorlar hem de çok pahalıya veriyorlar.
Benim size tavsiyem sitenin bitki ilanları kısmı olacaktır. Hem çeşit hem sağlık hem de fiyat olarak tatmin edici bol miktarda ilan var. Satıcıların geri bildirimlerine bakarak alışveriş yapabilirsiniz. Ben öyle yaptım. Gayet de memnunum.
[QUOTE=umutvecan]Öncelikle geçmiş olsun murat abi seni çok iyi anlıyorum şu anda bende dişi demasonimi kurtarmaya çalışıyorum.Öncelikle discuslar narin ve kırılgan balıklar malesef sudaki değişimlere pekde toleransları olduğu söylenemez senin discuslar için biraz geç kalınmış kurtulma ihtimali az.Şimdi dedim ya seni anlıyorum ne olursa olsun insan elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyo şimdi abi senin onlara yapıcağın şu suyun %50sini çıkart o akvaryumdan tedavi sürecinde bol hava vermeni öneririm bunuda hava taşı ile sağlayabilirsin 5 günlük bi tedavi süreci var bu süreçte ışıklar yanmıyıcak kesinlikle.Şimdi suyu yarıya indirdin her 40 ltre için bir sera baktopur tablet eritip suya karıştır ama bu esnada yem verme.Ertesi gün mevcut suyun çeyreğini akvaryumdan al ve dinlenmiş yeni su ekle aldığın kadar ve tekrar mevcut hacimi hesaplayıp 40 ltye 1 tablet gelicek şekilde devam et.5 gün böyle gidicek anlattığımı her gün yapıcaksın.5.gün suyunu normal olarak doldur ve normal düzene geç.Su değişimlerini kesinlikle aksatma,yem periyotlarına dikkat et.Şimdilik elinden gelen bu olur.Tekrar geçmiş olsun kolay gelsin inşallah az da şansın olsa kurtarırsın.[/QUOTE]
İlgin için teşekkür ederim. ilacın siparişini verdim p.tesi ya da salı gelir heralde. inşallah o güne kadar yaşar balıklar.
[QUOTE=umutvecan]Öncelikle geçmiş olsun murat abi seni çok iyi anlıyorum şu anda bende dişi demasonimi kurtarmaya çalışıyorum.Öncelikle discuslar narin ve kırılgan balıklar malesef sudaki değişimlere pekde toleransları olduğu söylenemez senin discuslar için biraz geç kalınmış kurtulma ihtimali az.Şimdi dedim ya seni anlıyorum ne olursa olsun insan elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyo şimdi abi senin onlara yapıcağın şu suyun %50sini çıkart o akvaryumdan tedavi sürecinde bol hava vermeni öneririm bunuda hava taşı ile sağlayabilirsin 5 günlük bi tedavi süreci var bu süreçte ışıklar yanmıyıcak kesinlikle.Şimdi suyu yarıya indirdin her 40 ltre için bir sera baktopur tablet eritip suya karıştır ama bu esnada yem verme.Ertesi gün mevcut suyun çeyreğini akvaryumdan al ve dinlenmiş yeni su ekle aldığın kadar ve tekrar mevcut hacimi hesaplayıp 40 ltye 1 tablet gelicek şekilde devam et.5 gün böyle gidicek anlattığımı her gün yapıcaksın.5.gün suyunu normal olarak doldur ve normal düzene geç.Su değişimlerini kesinlikle aksatma,yem periyotlarına dikkat et.Şimdilik elinden gelen bu olur.Tekrar geçmiş olsun kolay gelsin inşallah az da şansın olsa kurtarırsın.[/QUOTE]
İlgin için teşekkür ederim. ilacın siparişini verdim p.tesi ya da salı gelir heralde. inşallah o güne kadar yaşar balıklar.
Yok mu bir fikri olan, yardım edebilecek olan biri?
Yok mu bir fikri olan, yardım edebilecek olan biri?
[QUOTE=devrimulucutsoy]İyigünler sizin discuslar son günlerine yaklaşmışlar fazla ugraşmayın bence bu saatten sonra pek kurtulacak gibi degiller....yüzgeçleri yanmış renkleri karamış yanık discuslar.siz bol bol dinlenmiş su degişimi yapın bari son zamanlarında temiz suda yaşasınlar....birde kullanırım diyorsanız permasol banyosu yaptırın parazitlerinden kurtulsunlar...iç parazit içinde nidazol tablet kullanın...bunlar eczanede mevcut akvaryumcularda aramayın.... [/QUOTE]
Merhaba. Cevabınız için teşekkür ederim. Bu balıkların pek birşeyi yoktu ilaç kullandıktan sonra bir anda bu hale geldiler. Anlam veremedim. Hepsini de yeni almıştım zaten. Yerli üretim yavrular. Geldiklerinde pire gibilerdi.
Ayrıca canlı doğuranların suyun yüzeyine çıkarak nefes almaya çalışıyor gibi, sanki suda oksijen çok azmış gibi hareket etmesi de garip geldi bana. O kadar havalndırmanın içinde.
Tüm akvaryumu yenilemem gerekmez umarım. :(
[QUOTE=ZeUss]Öncelikle geçmiş olsun ithal küçük boy dıskuslar ölür genelde diskus eski ve yumuşak su balıgıdır
Sonuçta bunlar can taşıyor yaşatmak için elimden geleni yapmak isterim. Yardımcı olursanız sevinirim. Birde bunlar ithal değil forumdan kendi üreten hobici arkadaşlardan aldığım yavrular. Teşekkürler.
[QUOTE=devrimulucutsoy]İyigünler sizin discuslar son günlerine yaklaşmışlar fazla ugraşmayın bence bu saatten sonra pek kurtulacak gibi degiller....yüzgeçleri yanmış renkleri karamış yanık discuslar.siz bol bol dinlenmiş su degişimi yapın bari son zamanlarında temiz suda yaşasınlar....birde kullanırım diyorsanız permasol banyosu yaptırın parazitlerinden kurtulsunlar...iç parazit içinde nidazol tablet kullanın...bunlar eczanede mevcut akvaryumcularda aramayın.... [/QUOTE]
Merhaba. Cevabınız için teşekkür ederim. Bu balıkların pek birşeyi yoktu ilaç kullandıktan sonra bir anda bu hale geldiler. Anlam veremedim. Hepsini de yeni almıştım zaten. Yerli üretim yavrular. Geldiklerinde pire gibilerdi.
Ayrıca canlı doğuranların suyun yüzeyine çıkarak nefes almaya çalışıyor gibi, sanki suda oksijen çok azmış gibi hareket etmesi de garip geldi bana. O kadar havalndırmanın içinde.
Tüm akvaryumu yenilemem gerekmez umarım. :(
[QUOTE=ZeUss]Öncelikle geçmiş olsun ithal küçük boy dıskuslar ölür genelde diskus eski ve yumuşak su balıgıdır
stres var b vitaminin eksikligi var yüzgeçler erimiş kurtarmanız çok zor bu saatten sonra isterseniz gene yardımcı oluyum. ?
[/QUOTE]Sonuçta bunlar can taşıyor yaşatmak için elimden geleni yapmak isterim. Yardımcı olursanız sevinirim. Birde bunlar ithal değil forumdan kendi üreten hobici arkadaşlardan aldığım yavrular. Teşekkürler.
Fotoğraf:
Canlıdaki Belirtiler: Gövdesinde ve yüzgeçlerinde küflenmiş gibi görüntü var. Yüzgeçleri büzüşük duruyor. Yan veya dik yüzüyorlar ve dengede değil gibi. Yüzgeçlerini büzüp durdukları yerde yalpalıyorlar. Lepisteslerin kuyrukları yırtık yırtık. Özellikle canlı doğuranlar sanki suda oksijen azmış gibi suyun yüzeyinden hızlı nefes alıyorlar
Akvaryum Kapasitesi (litre): 430lt.
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: diskus, lepistes, plati, kılıç, melek
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): test kitlerim yok sadece ısıyı biliyorum 26 derece
Filitrasyon: hem iç filtre çalışıyor hem dış filtre çalışıyor iki adet de pipo filtre var. ayrıca hava taşı ile hava veriyorum
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: super external bacteria & fungus away diye bir ilaç kullandım.
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) : Yalpalanmalar ve diskuslarda dengesiz yüzüş, yüzgeçlerinde büzüşme ve hızlı nefes alma vardı. Yukarıda yazdığım ilacı kullandım üzerinde 10lt ye 1 ml yazıyordu. kendi kapağı şırınga ile ölçtüm 2,5 ml geliyordu. Benim 17 kapak kullanmam gerekiyor o hesaba göre ama 4 kapak döktüm su çok koyu yeşil oldu. daha fazla dökmedim. üzerinde 4 gün kullanın diyordu ikinci gün baktığımda balıkların durumu gayet düzelmiş görünüyordu ama yinede ilaç kullandım 4 kapak döktüm yine. Ertesi gün baktığımda diskusların çoğunun yüzgeçleri mantarlı gibi küflenmiş gibiydi ve dengesiz yüzüyorlardı. Özellikle de öne doğru eğik yüzüyorlardı. 3 tane diskusum ölmüştü. İlaç vermeden önce %60 su değişimi yaptım. Ölümleri gördükten sonra %20 daha su değişimi yaptım ilaç kullanmadım. Bir gün sonra da 12 diskusum daha ölmüştü. Bugün ise melek balığım dik yüzüyo yerlerde yatıyo diskuslar resimdeki gibi. Sanki ilaç yaktı kavurdu hayvanları. Ölümlerin devam etmesinden korkuyorum. Tankımdaki sorun nedir sizce?
Fotoğraf:
Canlıdaki Belirtiler: Gövdesinde ve yüzgeçlerinde küflenmiş gibi görüntü var. Yüzgeçleri büzüşük duruyor. Yan veya dik yüzüyorlar ve dengede değil gibi. Yüzgeçlerini büzüp durdukları yerde yalpalıyorlar. Lepisteslerin kuyrukları yırtık yırtık. Özellikle canlı doğuranlar sanki suda oksijen azmış gibi suyun yüzeyinden hızlı nefes alıyorlar
Akvaryum Kapasitesi (litre): 430lt.
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: diskus, lepistes, plati, kılıç, melek
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): test kitlerim yok sadece ısıyı biliyorum 26 derece
Filitrasyon: hem iç filtre çalışıyor hem dış filtre çalışıyor iki adet de pipo filtre var. ayrıca hava taşı ile hava veriyorum
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: super external bacteria & fungus away diye bir ilaç kullandım.
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) : Yalpalanmalar ve diskuslarda dengesiz yüzüş, yüzgeçlerinde büzüşme ve hızlı nefes alma vardı. Yukarıda yazdığım ilacı kullandım üzerinde 10lt ye 1 ml yazıyordu. kendi kapağı şırınga ile ölçtüm 2,5 ml geliyordu. Benim 17 kapak kullanmam gerekiyor o hesaba göre ama 4 kapak döktüm su çok koyu yeşil oldu. daha fazla dökmedim. üzerinde 4 gün kullanın diyordu ikinci gün baktığımda balıkların durumu gayet düzelmiş görünüyordu ama yinede ilaç kullandım 4 kapak döktüm yine. Ertesi gün baktığımda diskusların çoğunun yüzgeçleri mantarlı gibi küflenmiş gibiydi ve dengesiz yüzüyorlardı. Özellikle de öne doğru eğik yüzüyorlardı. 3 tane diskusum ölmüştü. İlaç vermeden önce %60 su değişimi yaptım. Ölümleri gördükten sonra %20 daha su değişimi yaptım ilaç kullanmadım. Bir gün sonra da 12 diskusum daha ölmüştü. Bugün ise melek balığım dik yüzüyo yerlerde yatıyo diskuslar resimdeki gibi. Sanki ilaç yaktı kavurdu hayvanları. Ölümlerin devam etmesinden korkuyorum. Tankımdaki sorun nedir sizce?
Antalya' da CO2 dolduran yer bilen var mı?
herkese merhaba
dolum ücreti olarak 15TL istiyorlar.
[QUOTE=umutlu42]Co2 tüp fiyatlarını da yazar mısınız bilginiz varsa? [/QUOTE]
Alalı çok oldu hatırlamıyorum fiyatını ama en uygun fiyatlı tüp bks nindi aldığım zaman. Sitede tavsiye edilen markaların hepsini aramış fiyat almıştım.
herkese merhaba
dolum ücreti olarak 15TL istiyorlar.
[QUOTE=umutlu42]Co2 tüp fiyatlarını da yazar mısınız bilginiz varsa? [/QUOTE]
Alalı çok oldu hatırlamıyorum fiyatını ama en uygun fiyatlı tüp bks nindi aldığım zaman. Sitede tavsiye edilen markaların hepsini aramış fiyat almıştım.
SON MESAJLAR
- Walstad 56. Gün Akvaryum Tanıtımı Ve Son Durum berkeyazer, 03:46
Akvaryum Tanıtımı - Hasta Ciklet kadir_7, 03:44
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerim Ölüyor :( MasterChief, 03:44
Yeni Üye Forumu - 80lt Filtreleme Bütçe 3000tl Emreözamisos, 03:00
Filtreleme Seçenekleri - İç Filtre De Bioball Kullanılır Mı Emreözamisos, 02:55
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryumumda Hangi Ürünleri Kullanmalıyım Emreözamisos, 02:53
Yeni Üye Forumu - Betta Balık Hastalık Teşhisi BabySoul, 02:30
Yeni Üye Forumu - Üçgen Kuyruklu Yavru BabySoul, 02:13
Hastalıklar ve İlaçlar - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Ebubekir ATAR, 02:11
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Artemia denizim20, 02:02
Canlı Doğuranlar - Bitki Adaptasyonu? Sena Karaman, 01:48
Bitki Türleri ve Bakımı - Yeni Akvaryum Kurulumu tuncer1461, 01:30
Bitki Akvaryumları Genel - Vuslat Aplot, 01:01
Akvaryum Tanıtımı - Eloeda Vs Filtre baranerd, 00:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 180x60x60 Karma Güney Amerika HarunYILDIRIM, 00:36
Akvaryum Tanıtımı - Betanin Kuyruk Erimesi Daha Fazla Artiyo sadece soru, 00:14
Labirentliler - İlk En Güzel Tecrübem :-) Güntaç aytaç, 00:14
Akvaryum Tanıtımı - Bettamın Türü Ne Taha Yanık, 23:28
Yeni Üye Forumu - Elma Salyangozu Renk Sorunu Eren042, 23:14
Omurgasızlar - Elma Salyangozum Öldümü Acil Dexter85321, 22:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Bettamın Türü Ne? Neothauma, 22:58
Yeni Üye Forumu - Ne Yapmalıyım?! Zangoose, 22:53
Yeni Üye Forumu - Vatoz Balığımın Yüzgeci erenerturk, 22:45
Kedi Balıkları Forumu - Yengecimin Ortam Sıcaklığı İle İlgili Sorum Var BabySoul, 22:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Acele Edin Ölümler Başladı Muhammedbedri, 22:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Kurulum Ve Sarı Su Sorunu berkay10, 20:36
Bitki Akvaryumları Genel - Aquael Multikani Filter Dış Filtre 800 Litre Rüzgar.57, 20:10
Filtreleme Seçenekleri - Akıllı Priz Kullanan Var Mı? Bir Şey Sorucam BabySoul, 20:08
Aydınlatma - Balığımın Dışkısı MustafaŞ, 20:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Canlı Önerisi bendeniztayfun, 19:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kuru Bambu Kullanımı Ve Hazırlama Nasıl Olmalı KaanE, 19:41
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 19:38
Bitki Akvaryumları Genel - Ramirezi İlkerSHN, 19:37
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - 200 Lt Akvaryum Dış Filtre Vlademirol, 19:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Tetra Akvaryumu GkhaNLioN, 19:16
Amerikan Tetraları Tanıtımı - Lepistes Akvaryuma Hangi Filtre MasterChief, 18:45
Yeni Üye Forumu - 300 Lt Akvaryum Kurulumu MehmetKaan, 18:05
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - 350 Litre Beta Akvaryum ktoG, 17:56
Yeni Üye Forumu - Chili Rasbora Tank Ruzgar001, 17:07
Akvaryum Tanıtımı - Elma Salyangoz cagrisw, 17:06
Yeni Üye Forumu - Lepistes Larvaklm, 16:53
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - 4a Konsept Tanıtım Orhan76, 16:18
Akvaryum Tanıtımı - Bugün Bu Şekilde Bir Ölüm İle Karşılaştım Muhammedbedri, 15:35
Hastalıklar ve İlaçlar - 45x35x40 Apistogramma Hongsloi Şahinöztürk, 14:39
Akvaryum Tanıtımı - Balığımın Dışkısı İnce Ve Uzun Neden Olabilir? Ehtiyar, 14:33
Sazansıgiller - Albino Full Platiniumlarda Artemia Etkisi Hidro Dinamik, 14:24
Canlı Doğuranlar - Alsancak Petshop Alışveriş Yapan Oldu Mu GkhaNLioN, 13:34
Yeni Üye Forumu - Safkan Velifera MertSoyumert, 13:17
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Akvaryumda Sinek Sorunu Devam Ediyor omerali06, 13:13
Bitki Akvaryumları Genel - Ankara Lepistes Satan Yerler SaRCoPhiLiuS, 12:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 05:38
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 05:38
- Bitki Çeşitleri emreemin 05:38
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 05:38
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 05:38
- Altın Kafa Melekler Tekin35 03:54
- Sajica Ve Ellioti Cichlid Yavru Ve Gençdamızlıklar -RBG- 03:21
- Channa Limbata - Cüce Yılanbaş -RBG- 03:21
- Ücretsiz Çok Sayıda Ramshorn Salyangoz COBRA 02:30
- Akvaryum/bitki Işığı/lifetech 838 Filtre/kum neontetras 02:07
- 6 Adet Damizlik Altı 2e4d Ocellatus Gold abunil 01:08
- Set Akvaryum Ve Malzeme propecia 01:02
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:37
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 00:10
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 00:10
- Ultra Clear Akvaryum,panda Ribbon Lepistes yamansengonca 23:08
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 23:05
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 22:57
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 22:57
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 22:41
- Yerli Üretim Erkek Dişi Karşık Halfmoon Genç Betta betta.ist 22:41
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 22:41
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 22:34
- Genç Damızlık Maulana serdar131977 22:34
- İlangi Yellow Fatih Özirkin 22:16
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 22:03
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 21:40
- Kepçe - Moss Teli AquaPuella 21:40
- Corydoas Duplicareus reel_passion 21:38
- Tetra Ex 800plus Dış Filtre Bysam 21:13
- Weeping Moss Bysam 21:13
- Mobilyalı Cama Cam Akvaryum Arıyorum Bysam 21:12
- Eş Kribensis palankesli 20:58
- Xenotilapia Bathyphilus Blue Lips Kolonisi palankesli 20:58
- Anubias Bitki Çeşitleri Sadan 19:57
- Eş Tutmuş Tanganyika Gölünün Güzellikleri muhammet abaci 19:31
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 19:14
- Fırsat - Karides , Salyangoz . gyunda 19:14
- Balık Yemi , Su Piresi , Pipo Filtre gyunda 19:14
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 18:56
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 18:56
- Endler Balikcidede 18:56
- Axolotl Hcan 18:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:29
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:29
- Albino Metal Snaceskin Yellow Lace Gençler Başak u 18:22
- Bursa İçi Ücretsiz Paramesyum Kültürü Rafayel 18:20
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 18:20
- 80*50*60h Mobilyalı Aydınlatmalı Akvaryum gorkemortakci 18:08
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 17:52
KULLANICILAR
- 20 Online Kullanıcı, 11 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.