Mobacıklarım Mutlu Son(balıklarım Satılıktır)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kardeşim benim mobaların hayırlı olsun Allah cc ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
bende Güngör beyden 17 adet moba almıştım 1 seneyi aşkın baktım büyüttüm şuan cok yakın arkadaşımda 1,5 yaşındalar gelişimlerini izlemekteyim ,ben şuan damızlık beslemekteyim inan yavrudan büyütüp bakmak cok daha keyif verici herşeyden önce insana alışık oluyorlar saklanmıyorlar kaçmıyorlar sen nereye gitsen onlarda oraya geliyor kavga gürültü yok huzur var:) tekrar hayırlı olsun kardeşim. .
[QUOTE=FERHATTET]
Kardeşim benim mobaların hayırlı olsun Allah cc ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
bende Güngör beyden 17 adet moba almıştım 1 seneyi aşkın baktım büyüttüm şuan cok yakın arkadaşımda 1,5 yaşındalar gelişimlerini izlemekteyim ,ben şuan damızlık beslemekteyim inan yavrudan büyütüp bakmak cok daha keyif verici herşeyden önce insana alışık oluyorlar saklanmıyorlar kaçmıyorlar sen nereye gitsen onlarda oraya geliyor kavga gürültü yok huzur var:) tekrar hayırlı olsun kardeşim. .
[QUOTE=ERHAN 26]Balıklarınız hayırlı uğurlu olsun,konuyu yeni farkettim.Kayıplar nekadar üzücü olsada Allah geride kalanlara can sağlığı versin..inşallah ileride damızlık oldukları hallerinide görürüz.. [/QUOTE]
[QUOTE=DOWNSENDROMU47]Öyle talihsizlikler olur üzülmeyin.Hayırlı olsun, İlerde bol yavrulu ve sağlıklı balıklar dilerim.[/QUOTE]
Aleykumselam Abdullah abi.Cümleten Kadir geceniz mübarek olsun.Hazırda olan bir kaçkare ekleyim o zaman.