Mobacıklarım Mutlu Son(balıklarım Satılıktır)
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2013 18:00
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2013 17:20
Ramazan öncelikle Maşallah diyoruz ;) Balıklar çok güzeller gerçekten, yalnız akvaryum dekorasyonu çok sade gibi geldi bana biraz daha kayalardan dekorasyonu zenginleştirirsen görsel açıdan daha hoş gelecek kanısındayım.
Genel olarak güzel maşallah. Canlı doğuranlardan vazgeçersem besleyeceğim balıklar bunlar olur :)
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2013 17:40
Yasin hocam balıkların saklanmamaları için şuan özellikle dekor yapmıyorum.İnşallah 6-7 ay sonra 1,5 yaşına geldiklerinde düşünüyorum dekorasyon olayını.Bular yavrulayana kadar sende canlı doğurandan bıkarsın senide mobacı yaparız
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2013 11:23
Sağolun Emrah Bey beğendiğinize sevindim inşallah sizin avatardaki gibi bir erkek olur haremin erkeği.
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2013 09:41
İnşallah Mustafa hocam.Seninkiler ne yaptı yumurtlamadılarmı daha?
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2013 11:42
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2013 15:15
ikinci balığım ağzına aldı 4.günde boşaltmış eve geldiğimde baya üzüldüm yapacak bişey yok dedim ilkinden zaten kum aldım yumurta diye ümit ettim ama nasip işte yaradan nasip ederse olacak bize de sabırla beklemek düşüyor. bu aralar hiç emare de yok.
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2013 17:48
Abi o zaman sana 3.gün kusturmak düşüyor.İnşallah bidahaki sefere olur.
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2013 21:12
Ramazan kardeşim maşallah yavrular büyümüş inşallah bunlarında yavru aldığı günleri görürüz.Yavrudan moba büyütenlere gıptayla bakıyorum inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
MOBA VAZGEÇİLMEZ BİR TUTKUDUR
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2013 01:14
[QUOTE=ulucaptain]
Teşekkürler ramazan bey avatarimdaki erkek henüz 2 yaşinda ve F1 F0 sanmayin kendi büyüttügüm yavru lakin şunu diye bilirim yavrudan buyutmek inanin cok farkli bisey bu baliklari cok iyi tanimaniz gerekiyor gercekten.
ALLAH yardimciniz olsun sabir sabir sabir . :)
İnşallah dahada iyileri olur ramazan bey selamlar ankaraya.
Sağolun Emrah Bey beğendiğinize sevindim inşallah sizin avatardaki gibi bir erkek olur haremin erkeği.
[/QUOTE]Teşekkürler ramazan bey avatarimdaki erkek henüz 2 yaşinda ve F1 F0 sanmayin kendi büyüttügüm yavru lakin şunu diye bilirim yavrudan buyutmek inanin cok farkli bisey bu baliklari cok iyi tanimaniz gerekiyor gercekten.
ALLAH yardimciniz olsun sabir sabir sabir . :)
İnşallah dahada iyileri olur ramazan bey selamlar ankaraya.