Mobalarım Öldü
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2007 13:12
Arzu Hanım , Akvaryum severlerin en çok üzüldüğü olayı yaşamışsınız.İnşallah hepimiz için bu son olur.Geçmiş olsun üzüntünüze katılıyorum...
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2007 17:03
[QUOTE=scorpion26]Büyük geçmiş olsun. Allah kimseye bu duyguları yaşatmasın. Ben de geçen 5 gün şehirdışına çıkmıştım. Balıklarım kayınçomdaydı. Kumu değiştirmek istiyordu. Ben gelince balıkları alırım kumunu değiştirirsin dedim. Ama beni dinlememiş. Bunun sonucunda 13 genç kitumbam ve 2 genç kilesam maalesef ölmüş. Duyduğumda şok oldum. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Minicikken alıp büyüttüğüm balıkların bu şekilde ölmesi beni çok üzmüştü.[/QUOTE]
Yani kumun altında birikmiş olan pisliğin birden açığa çıkması tehlikeli öylemi? Yaw hergün yeni bişi öğreniyoruz ne zaman kurtulucaz bu acemilikten... :)
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2007 18:34
Gecmis olsun Arzu hanim insallah kalan yavrular sagliklarina kavusurlar, pes etmek yok.
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2007 18:47
Selamlar ;
Arzu hanım şimdi tam olarak anladım akvaryumunuzun sistemini değiştirme isteğinizi.Eşinizin sesine kulak verin ve pes etmeyin.Ne kadar hevesle başladığınızı ve bu hobiye ne kadar gönül verdiğinizi forumdaki arkadaşlar olarak yazdıklarınızdan biliyoruz.Sump taşma yapıyorsa kesinlikle hesap hatası var diye düşünüyorum.Bunu akvaryumunuzu yaptırdığınız veya aldığınız yer ile görüşmenizde fayda var.Kalan balıkları tecrübenizle yaşatacağınıza eminim, sakın pes etmeyin.
Saygılarımla.
Saygılarımla.