Mobalarım Öldü
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2007 12:05
Hem balıklar hem sizin adınıza gerçekten çok çok üzüldüm. Gerçekten çok kötü bir durum ama yapacak birşey yok sabırdan başka. Allah (cc) birdaha bu veya buna benzer bir durumu size ve kimseye yaşatmasın inşallah.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2007 16:53
Arzu hanım çok geçmiş olsun, inşallah tekrar böyle bir şey yaşamazsınız.Ayrıca tam vazgeçme anında sizi destekleyen eşiniz beyfendiyide kutlarım. Sağlıklı ve iyi günler dilerim.
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2007 16:59
Selam Arzu hanım bu kötü duyguyu heralde en iyi ben bilirim,2erkek 10 dişiden oluşan moba kolonim bir sabah kalktığımda hepsi akvaryumun dibinde yerde yatıyordu,şok geçirdim biranda tekrar tekrar akvaryuma baktım gözlerime inanamıyordum,ama malesef bütün mobalar ölmüştü,şimdi yeniden moba edindim allah nazardan saklasın çok güzeller.Acınızı çok iyi anlıyorum.Geçmiş olsun. ertan 2007-09-01 16:59:37
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2007 17:01
Geçmiş olsun diyorum bu hobininde kötü taraflarından biri de bu balık ölümler tekrar geçmiş olsun diyorum.Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2007 18:00
Geçmiş olsun. Sizi bu tür durumlar başına gelenler daha iyi anlar. Nice güzel balıklara. Saygılar.
Lütfen imla kurallarına dikkat edelim.scorpion26 2007-09-04 18:22:14
Lütfen imla kurallarına dikkat edelim.
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2008 01:54
Geçmiş olsun ama sakın hobiyi bırakmayın Arzu hanım zaten bayanlarda az görülen bir hobi bayan akvaryum sevenlerin artması dileğiyle..