Moori ilangilerim (Yeni resimler Syf. 13 te)
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2009 15:01
Harun Bey bu güzel sözleriniz için size çok teşekkür ederim. Onlara gözüm gibi bakıyorum beni görünce cama saldırıyorlar elimden çoğu zaman yem yediriyorum çok sıcak kanlılar. İnşallah bu tür balıklar hakkıyla beslemek isteyen herkeze nasip olur. Akvaryumunuz gelince Tropheusun hangi türünü beslemeyi düşünüyorsunuz?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2009 17:37
Henüz şu an için bir karar vermedim.Öncelikle akvaryum geldikten sonra suyunun oturmasını bekleyecem.Arkasına fon da yapıştıracağım için bayağı bir zaman alacak.Haftaya akvaryum geliyor.10 Gün de öyle geçse yaklaşık üç hafta gibi bir sürem olacak.O zamana kadar da bakalım hayırlısı.Tabiki bana bir öneri söylerseniz de sevinirim.Benim hoşuma giden türlerini söyleyim size.Red rainbow-İlangi-Kasakawale-Linangu yellow bir de Red ndole.Büyük bir ihtimalle bunlardan birini tercih edecem.
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2009 21:41
Balıklarınız gerçekten harika Fırat Bey. Umarım düzenli bir şekilde bol yavru alırsınız.
Saygılar...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2009 23:03
Fırat bey tebrikler gerçekten balıklarınız çok güzeller maşallah.
faruk06 2009-10-31 23:04:23
Kerem bey Bu sıralar sarı lacivert balıklar daha gündemde
Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2009 23:32
[QUOTE=faruk06]Fırat bey tebrikler gerçekten balıklarınız çok güzeller maşallah.
Kısa sürecek bir heves olduğunu düşünüyorum.
Kerem bey Bu sıralar sarı lacivert balıklar daha gündemde
Sağlıklı balıklar.
[/QUOTE]Kısa sürecek bir heves olduğunu düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2009 23:54
Arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için ama sarı lacivert geçici olur ancak sarı kırmızı herzaman kalıcıdır.
Ayrıca Harun Bey belirttiğiniz türler gerçekten çok özeller. Benim tavsiyem tabiyki İlangi olacaktır.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2009 11:55
Bakalım hayırlısı.Nasip kısmet artık.Ayrıca arkadaşlar bendeki balıklar leptosoma ve kilesa kum kelebekleri sarı lacivert renklerde.Ben de fenerbahçe'liyim ama yeni alacağım balıkların renklerinin sarı kırmızı olmasını isterdim doğrusu.Balığın üzerinde gerçekten o renkler çok güzel duruyor.Bence önemli olan arkadaşlar balıklarımızın sağlıklı olması.Renk tercihine gelince herkese saygı duyarım.
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2009 12:35
Fırat bey öncelkikle maşallah balıklarınız güzel inşallah bol,bol yavru alırsınz.Bitki olarak kripton koyarsanız daha güzel olur.Benimde hayalimdeki balıklar ilangiler.
afat 2009-11-01 12:36:13
Saygılar
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2009 12:57
Harun Bey sizinde şuanda mevcut olan balıklarınız çok güzel türler. Tropheus konusu çok ayrı bir olay gerçekten bambaşka varlıklar hareketleri, hiyerarşik yapıları ve bunların dışında bir çok özelliğinden dolayı apayrı beslenmeye değer bir tür olduğunu düşünüyorum. Renk konusuna gelince tabiyki herkezin balığının türüne ve rengine saygımız sonsuzdur bizim için önemli olan sağlıklı olmalarıdır.
Mehmet Bey size de güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bitki konusunda şuan itibariyle anabias ve saz var ancak balıkların zarar veremiyeceği ve sert sulara alışık farklı türler eklemeyi düşünüyorum bunlar afasında kriptonlarda olabilir tavsiyenize uyacağım teşekkür ederim.
Saygılar.
cüneydÇevrim Dışı
[C]2,1,63384[/C] [C]3,2,63384[/C] [C]4,3,63384[/C]
İl: Bursa
[C]2,1,63384[/C] [C]3,2,63384[/C] [C]4,3,63384[/C]
İl: Bursa
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2009 13:05
Fıratcım maşallah çok güzel kareler,tabi balıklar güzel,yoksa makinen dünyanın en pahalı makinesi olsa ne yazar elindeki varlıklar güzel olmadıktan sonra.Baya felsefe yaptım:D
Maşallah suyunda çok berrak.Herşey mükemmel.Geriye bol bol yavru almak kalıyor.Herşey gönlünce olsun.Saygılar...
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2009 13:14
Cüneyt Bey çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, N97 cep telefonuyla çektim bütün resimlerimi kaliteli bir fotoraf makinası bulursam işte o zaman balıkların gerçek renkleri ortaya çıkacaktır. Çünkü canlı çok farklılar resimlerde okadar iyi görünmüyorlar. Bu balıklardan yavru almam için daha süre var çünkü daha çok küçükler damızlıkların yanında çok ufak görünüyorlardı. İnşallah ilerleyen zamanlarda akvaryumdan ayrılan damızlıklar gibi bunlarda bizlere o güzel anları yaşatırlar.
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2009 22:40