Moori ilangilerim (Yeni resimler Syf. 13 te)
[C]2,1,63384[/C] [C]3,2,63384[/C] [C]4,3,63384[/C]
İl: Bursa
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=cüneyd]Fıratcım sende tembellik yapmaya başladın.Neredeyse 2 ay olmuş o güzelim sarı kırmızı balıklarının resimlerini paylaşmayalı.En kısa zamanda son görüntülerini bekliyoruz...[/QUOTE]
Fırat Bey, müthiş balıklarınız var. Bahri Bey'e aynen katılıyorum. Benim de bu zamana kadar gördüğüm en güzel ilangi kolonisi.
[C]2,1,63384[/C] [C]3,2,63384[/C] [C]4,3,63384[/C]
İl: Bursa
Fırat Bey, müthiş balıklarınız var. Bahri Bey'e aynen katılıyorum. Benim de bu zamana kadar gördüğüm en güzel ilangi kolonisi.
Maşallah Fırat Bey balıklarınız gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. Piyasa da böyle saf ırkı bulmak çok zor. Arkadaşların söylediği gibi hayatım boyunca rütüşsüz bir şekilde yabancı form siteleri dahil ve görsel olarak gördüğüm en şahane, en safkan en , en, en, en ve türünün en iyi ve kanı bozulmamış ilangi kolonisi diyorum balıklarınız için. Biraz boylanınca bunların renkelerini tahmin bile edememekle birlikte İnşallah yavrularını da görmek nasip olur. Bunun dışında söyleyecek bişey bulamıyorum yanlız bir sorum olacak bu solgar tabletleri verdikten sonra mı böyle güzelleştiler?