Nano Tanganyika
Boyut (cm):50*35*25
Kapasite (litre):Yaklaşık 45
Canlılar: 6 adet ocellatus gold yavru, 3 adet leptosoma yellow head yavru
1 kök anubias barteri
Malzemeler:kabuklar, siyah hagen kum,
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:tetramin, sera flora, sera vipagran
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yorumlar için teşekkür ederim. Silis kum çok aramama rağmen yaşadığım il itibariyle tedarikini şu an için yapamadım. Balıkları konusunda üstad olduğunu düşündüğüm, ulmus nickli Umut Beyden almış olup, sera flora adlı yem, haftada sadece bir gün bitkisel olarak besleme ile balıkların diyeti için uygun olduğundan mevcuttur. Normalde balıkların beslenme düzeni protein ağırlıklı yemlerle yapılacaktır. Tanganyika konusunda daha yolun başında olup, kendimi geliştirme çabasındayım. Bu nedenle hobide bazı suallerinize net cevap veremeyebilirim. Yalnız tankımdaki siyah kumdan kaynaklı ph sorununu kumun altında gizlediğim küçük bir mermer parçası sayesinde çözdüğümü düşünüyorum. (ki Umut Beyin fikridir)...Saygılarımla....
Beslemek istediğiniz türler trop sevdasının olduğu bu dönemde süper.Ocellatus lar için için sorun olmayabilir fakat hem tankınızın boyutu hemde balık adetiniz leptosoma için yeterli değil gibi geldi bana.Tercih sizin.
Murat bey teşekkür ederim tavsiyelerinize. Fakat sayfanın tamamını okumadığızı zannediyorum, çünkü şu an sadece ocellatuslarla devam ettiğimi bir kaç kere dile getirmiştim. Artemia takviyesini zaten haftada bir yapıyorum. Teşekkürler..