Napoensis Corydoras Besleyenler
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2021 20:52
Merhaba arkadaşlar, bu türü besleyenler tank kaç derece sıcaklıkta ve nasıl bi tür(dayanıklılık bakımından)??[EDIT]ulutürk,2021-12-26 00:38:13[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2021 00:54
26 °C neredeyse tüm cory türleri için uygun oluyor.
Dayanıklılığı bilmiyorum, narin olmadığını tahmin ediyorum yalnızca. 🤔
Dayanıklılığı bilmiyorum, narin olmadığını tahmin ediyorum yalnızca. 🤔
Beğenenler: [T]215740,ulutürk[/T]
Teşekkür Edenler: [T]215740,ulutürk[/T]
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2021 01:51
[QUOTE=ulutürk]Merhaba arkadaşlar, bu türü besleyenler tank kaç derece sıcaklıkta ve nasıl bi tür(dayanıklılık bakımından)??[/QUOTE
Dayanıklı bir canlı,sıcaklığım 24 derece.
Tek sorun,çok ürkekler ve küçük bir hareketlilikte pırrrr..Yedili sürüyü birlikte gördüğüm hiç olmadı desem yeridir[:)]
Tek sorun,çok ürkekler ve küçük bir hareketlilikte pırrrr..Yedili sürüyü birlikte gördüğüm hiç olmadı desem yeridir[:)]
Beğenenler: [T]215740,ulutürk[/T]
Teşekkür Edenler: [T]215740,ulutürk[/T]
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2021 12:50
[QUOTE=Cem Altay]lutürk]Merhaba arkadaşlar, bu türü besleyenler tank kaç derece sıcaklıkta ve nasıl bi tür(dayanıklılık bakımından)??[/QUOTE
Tek sorun,çok ürkekler ve küçük bir hareketlilikte pırrrr..Yedili sürüyü birlikte gördüğüm hiç olmadı desem yeridir[:)][/QUOTE] Bi yem yerken görürsün zaten [:)]
[QUOTE=BeyzPl]26 °C neredeyse tüm cory türleri için uygun oluyor.
Dayanıklılığı bilmiyorum, narin olmadığını tahmin ediyorum yalnızca. 🤔[/QUOTE] Benim melek tankindalar 26.5 ısı. Siz naptnz sterbai aldınız mı? Kaç tane oldular aldıysanız?
Tek sorun,çok ürkekler ve küçük bir hareketlilikte pırrrr..Yedili sürüyü birlikte gördüğüm hiç olmadı desem yeridir[:)][/QUOTE] Bi yem yerken görürsün zaten [:)]
[QUOTE=BeyzPl]26 °C neredeyse tüm cory türleri için uygun oluyor.
Dayanıklılığı bilmiyorum, narin olmadığını tahmin ediyorum yalnızca. 🤔[/QUOTE] Benim melek tankindalar 26.5 ısı. Siz naptnz sterbai aldınız mı? Kaç tane oldular aldıysanız?
Beğenenler: [T]204774,Cem Altay[/T]
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2021 13:55
Yok maalesef alamadın. Damızlık sterbai bulmak biraz zor zaten. Üstüne, bu dönemde birşeyler almak zorluyor. 🤷♀️
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2021 00:38
[QUOTE=BeyzPl]Yok maalesef alamadın. Damızlık sterbai bulmak biraz zor zaten. Üstüne, bu dönemde birşeyler almak zorluyor. 🤷♀️
[/QUOTE]
Belki bir sır verebilirim size 😄
[/QUOTE]
Belki bir sır verebilirim size 😄
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2021 12:51
[QUOTE=BeyzPl]Yok maalesef alamadın. Damızlık sterbai bulmak biraz zor zaten. Üstüne, bu dönemde birşeyler almak zorluyor. 🤷♀️
[/QUOTE]
Adistte birkaç tane dev boy gördüm Beyza hanım ama satıştalar mıydı şov tankının kendi canlıları mıydı bilmiyorum.
[/QUOTE]
Adistte birkaç tane dev boy gördüm Beyza hanım ama satıştalar mıydı şov tankının kendi canlıları mıydı bilmiyorum.
Beğenenler: [T]215740,ulutürk[/T][T]208569,BeyzPl[/T]
Teşekkür Edenler: [T]208569,BeyzPl[/T]