Nereden Nereye Tanganyika(Resimler 5 , Video 8 de)
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2009 10:33
Evet arkadaşlar en sonunda en sonunda kum ve kaya değişimini tamamlayabildim. Tankımın son ve daha kolay kolay değişmeyecek halini sizlere sunuyorum. Umarım beğenirsiniz.
freeasabird 2009-03-17 12:13:54
Herkese sağlıklı Balıklar...
UĞUR FICICIOĞLU'nun dizaynıdır. Kendisine sonsuz teşekkürler.
Buda geleceğin akvaristi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2009 12:14
Yeni haliyle çok daha güzel oldu dostum,balıkların şimdi daha mutlu görünüyorlar,inşallah kayıpsız besler ve yavrularına da kavuşursun,
Saygılar,sağlıklı balıklar,
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2009 12:15
Dostum ellerine sağlık. Akvaryumu bu hale sen ve fikirlerin getirdi. Yoksa hala eski kum ve kayalarla devam ediyor olacaktım :))
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2009 12:28
Tebrik ederim gerçekten çok güzel akvaryum kurmuşsunuz. Herkesin hayalinde olan bir projeyi gerçekleştirmek çok güzel bir duygu olsa gerek.
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2009 12:33
Mükemmel olmuş tebrik ederim.Uğur Bey dizayn konusunda inanılmaz başarılıymış. Tekrar tekrar tebrikler , şahane olmuş.Kesinlikle yarışmaya katılmalısınız.
Saygılar
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2009 12:50
http://www.akvaryum.com/Forum/comezin_fikirlerinize_ihtiyaci_var_(170*50*60)_k256019.asp?PN=3
Serkan abi son dizayn gerçekten muhteşem olmus değişik bir havası var benimkide yakıda geliyor seninkine çok benzicek sanırım.discus, seninkiler yada challenger karar veremiyorum 170*50*60.
Serkan abi son dizayn gerçekten muhteşem olmus değişik bir havası var benimkide yakıda geliyor seninkine çok benzicek sanırım.discus, seninkiler yada challenger karar veremiyorum 170*50*60.
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2009 13:09
Teşekkür ederim. Senin akvaryumu gördüm. Gerçekten güzel bir akvaryum çıkacak ortaya. Yalnızca ışıklandırmanı bir daha gözden geçirmeni tavsiye ederim. Balıkları rahatsız ve huzursuz edebilecek renkleri kullanmamaya çalış dostum.
freeasabird 2009-03-17 13:11:08
Furkan Bey, yarışmaya katılmayı düşünmüyorumda değil :))
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2009 13:42
İşte budur harika olmuş elinize sağlık.Balıkların da maşallahı var umarım kayıpsız büyütürsünüz.
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2009 14:43
Teşekkür ederim arkadaşlar. 6 kök kadarda soğaz sazı bulmam lazım. 6 kök bitkiyi de eklersem tamamiyle dekor işim bitecek gibi gözüküyor. Soğan sazı nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Sağlıklı balıklar...
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2009 14:47
Tebrikler güzel olmuş gerçekten. Frontozalar kaç yaşındalar ve boyları nedir acaba ?
Yarışma ne zaman onuda söyleyebilirmisiniz. Belki bende katılırım. :)
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2009 15:09
Bildiğim kadarıyla küçük frontosalar 5-6 cm ve 7-8 aylık, büyükleri ise 10-13 cm arası ve 13-14 aylıklar.
Yarışmanın zamanına daha bakmadım.
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2009 20:13
Ellerinize, emeğinize, zevkinize sağlık. Maşallah diyelim. Harika bir akvaryum olmuş. Hayırlı olsun....