Nereden Nereye Tanganyika(Resimler 5 , Video 8 de)
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2009 00:21
Serkan Bey ( ve Uğur Bey) gerçekten çok güzel ibr tank dizayn etmişsiniz, konuyu baştan bu haline kadar bir daha gözden geçirdim de inanılmaz bir yol kat ettiniz maaşallah! Tebrikler
Balıkalarınız, tankın görselliği, dizayn ve kayalar harika, çok beğendim. Tekrar maaşallah diyelim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2009 09:52
İsmail bey, İstanbul Kemerburgaz'da Taş Dünyasından ağaç fosillerini temin ettim.
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2009 10:45
Çok hoş olmuş. İnanılmaz beğendim açıkçası. Fosiller çok güzel gitmiş. Her şeyi ile uyumlu bir akvaryum diye buna denir.
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2009 10:56
Gerçekten takınız çok harika olmuş acaba kayaları nerden tenim ettiniz ben aradım o tür kaya bulamadımda yardımcı olursanız sevinirim
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2009 11:10
Arkadaşlar tankın videosu ağaşıdaki linktedir.
Alternetif link : http://s599.photobucket.com/albums/tt80/freeasabirdserkan/?action=view¤t=1.flv
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2009 11:10
Gerçeğine ancak bu kadar yakın olabilirdi diye düşünüyorum. Balıkların mutluluğunada diyecek yok tabiki. Emeğinize sağlık çok muhteşem olmuş. Tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2009 12:16
Gerçektende balıklar daha huzurlu ve mutlu gözükmeye başladılar dekor değiştirdikten sonra. Şuan birbirleri arasında en ufak bir sürtüşme göremiyorum. Yer kavgaları bitti gibime geliyor :))
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2009 12:25
Serkan gerçekten çok güzel. Bizim Uğur'un ne meziyetleri varmışta haberimiz yokmuş. Ellerinize sağlık. Akvaryum dekorunu ne kadar beğendiysem,inan frontosalarını da bir o kadar beğendim. Sağlıklı, sorunsuz beslersin umarım kardeşim.
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2009 12:38
Elinize sağlık çok hoş olmuş, en azından ayakkabı boyasıyla vb. bile olsa alt straforu şiddetle siyaha boyamanızı tavsiye ederim. Göz, istemeden oraya takılıyor, onun dışında çok çok güzel.
Kolay gelsin.
sebcerag 2009-03-18 12:39:05
Kolay gelsin.
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2009 13:19
[QUOTE=freeasabird]İsmail bey, İstanbul Kemerburgaz'da Taş Dünyasından ağaç fosillerini temin ettim. [/QUOTE]
Serkan bey gerçek ağaç fosilimi yoksa taşın ismimi ağaç fosili?
Serkan bey gerçek ağaç fosilimi yoksa taşın ismimi ağaç fosili?
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2009 13:55
İsmail bey, orjinal taşlaşmış ağaç fosil diyorlar. Eğer yalan söylüyorlarsa günahları boyunlarına :)) Yakından bakıncada bir farkı yok aynı ağaç gibiler.
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2009 14:12
Serkancım yeni hali çok daha güzel olmuş.Yalnız ortada dik duran o kaya sanki heran düşecekmiş gibi duruyor.O kayayı aşağıya doğru yatırırsan daha sağlıklı olur kanaatindeyim.Orada cin gibi bakan bir afacan var.(MAŞALLAH)Kafasından neler geçiyor acaba..