OLAY-TANGANİKADA OLAY-ANTALYA
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2007 10:41
Arkadaşlar sonunda uzun süredir beklediğim f1 yavrusu leptosomalarım, black calvuslarım, albino blue neon nigripinisler ve blue zaire frontozalarım geldi. Hepsi çok nefis. En çok hoşuma giden ve beni şaşırtan ise yaklaşık 6 7 cm lik leptosomaların ve nigripinislerin birkaçının ağzı dulu gelmesi ve kusan leptosoma nın yavrularının sağ salim yüzer halde gelmeleri. Bu beni çok şaşırttı, herhalde f1 farkı bu olsa gerek diye düşünüyorum. . En kısa zamanda fotolarını sizlerle paylaşıcam. Gelen balıklarımın listesi ise şu şekilde. l
salmilaecem 2007-08-27 10:44:47
LEPTOSOMA JUMBO: AZURİ
MBİTA GRANDIOZ
KİGOMA
KAPAMBA
CHİPİMBİ
LİVUA BLUE ORCİD
YELLOW HEAD
NİGRP.ALBİNO BLUE NEON
BLACK CALVUS 5CM, 7CM-12 CM ARASI
FRONTOZA BLUE ZAİRE KAPAMBA VE MOBA
LEPTOSOMALAR 7CM CİVARI
NİGRİPİNİSLER 7 CM CİVARI
FRONTOZALAR 5 6 CM CİVARI.
ve sırada muhtemelen leptosoma albino kitumbalar var. Şu anda bu balığa ulaşmaya çalışıyorum. Amacım Türkiye de nadir bulunan tanganika ve malavi cikletlerini edinmek. Umarım başarılı olurum. Tabii bu konuda bana yardımcı olan akvaryumcumada buradan çok teşekkür ediyorum. Herkeze sağlıklı ve iyi günler diliyor, bu vesile ile beraat kandilllerinizide kutluyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2007 10:50
Gözünüz aydın İsmail bey,size de bu yakışırdı,kutlarım.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2007 10:52
Sizi ve akvaryumcunuzu tebrik ediyorum. Zor bir işi başarmışsınız.
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2007 13:09
Hayırlı olsun hocam
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2007 13:57
İsmail bey blue zairelerin resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum(bekliyoruz)...
Blue zaireleri hangi şartlarda,nerden,nasıl ve kaç liraya getirttiğinizi yazabilirseniz bizde bilgilenmiş oluruz...
Saygılarımla.....
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2007 14:52
Arkdaşlar herkeze tekrar merhaba. İlk başta söylediğim gibi bir kaç gün içinde tüm balıkların resimlerini yayınlayacağım. Balıkları getiren akvaryumcumun balıkları nasıl getirdiğini; yani helikopterlemi uçaklamı gemiylemi getirdi bilmiyorum. Diğer tüm fo ve f1 balıklar memleketimize nasıl geliyorsa oda öyle getirdi. Ancak balıklar hollanda dan geldi. Bir diğer konuda balıkları kaç liradan getirdiğim konusu: Sayın Mehmet Genç bey; balıkları kendim aldım demiyorum, akvaryumcuma getirttim diyorum, o yüzden o adamın ticari sırrını açıklamak olur fiyat söylemem ki bu da hiç yakışıklı bir davranış olmaz. Bundan dolayı kusura bakmamanızı rica ediyorum. İlgilerinizden ve iyi dileklerinizden dolayı herkeze tekrar teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2007 16:29
Neyse,fiyatı alamsakta resimleri bekliyoruz ;)
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2007 22:21
Hayırlı olsun İsmail bey.Umarım kayıpsız ve sağlıklı büyütürsünüz balıklarınızı.
Saygılar....
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2007 22:48
Hayırlı olsun, maşallah bi servet var orda. Güzel süprizlerle karşılaşmanıza da çok sevindim.
batuhanbayram 2007-08-31 08:09:36
Şu istarvitten farkı olmayan leptosomalarda ne bulur akvaristler hiç anlamam. Neyse...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2007 23:04
Hayırlı olsun, sağlıklı büyütmeniz dileğiyle.