Red Dragon Flower Horn (Murtaza)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Anaaaaam Anaaam Anaaaam ben boyle guzel bir balik gormedim hayatimda.Balikda bir tane bile kusur olmazmi ya ne renkleri ne kafasi ne pullari ne desenleri hepsi muhtesem fotoda gorulduguyle yaklasik 30 cm cuvari gibi bisey galiba bunu 2 metrelik tankda yanindada iki adet stingray koycaksin besliyceksin balik diye buna derim ben Umit abi basardin sonunda baliklarimdan sogudum:DIlk defa bir baligi kiskandim.Allah uzun omur versin ne diyelim abim:D nerden buldun abim bu baligi Turkiyede boyle bir baligi bulmak imkansizdan da ote gibi bisey hele sen bunu aldinya artik imkani yok bulamayiz.:DOff icim gitti
Anaaaaam Anaaam Anaaaam ben boyle guzel bir balik gormedim hayatimda.Balikda bir tane bile kusur olmazmi ya ne renkleri ne kafasi ne pullari ne desenleri hepsi muhtesem fotoda gorulduguyle yaklasik 30 cm cuvari gibi bisey galiba bunu 2 metrelik tankda yanindada iki adet stingray koycaksin besliyceksin balik diye buna derim ben Umit abi basardin sonunda baliklarimdan sogudum:DIlk defa bir baligi kiskandim.Allah uzun omur versin ne diyelim abim:D nerden buldun abim bu baligi Turkiyede boyle bir baligi bulmak imkansizdan da ote gibi bisey hele sen bunu aldinya artik imkani yok bulamayiz.:DOff icim gitti
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Diğerleri bir müşterimde 10 senelik yunuslarım ondaydı galiba eceli geldi artık öldüler. O da büyütmüş getirecek inş. Yeni fotolar çektimde aktarma kablom kayıplarda bulur bulmaz ekliyeceğim.
Fh uzun olmasından çok o ağırlığı baş kısmında, kalın gıdıklı ve çeneli, vücudu geniş kuyruğuna doğru zayıf olması agresifliğini artırıyor bence. Sanki body yapmışta üçgen vücudu varmış gibi
[/QUOTE]
Bu yavru 20 cm lik flowerhornların hala fotoğraflarını bekliyoruz.
Anıl kardeşim keşke balığın suda bir fotoğrafını çekseydinde bizde balığın güzelliğini görebilseydik.