sil baştan başlamak gerek bazen
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2013 23:03
[QUOTE=babuqhtuLu]Arka fon değişince sanki balıkların rengi kendine gelmiş abi Maşallah her geçen gün biraz daha güzelleşiyorlar. Canlı gözle gördüğüm için videoda net çıkmadıkları ve rengini yansıtamadıkları belli. Allah emeklerini boşa çıkarmasın abim MAŞALLAH. Bu arada benim yavrucuklar renklenmeye başlamışlar sanki [/QUOTE]
MUSTAFA44 2013-02-22 23:04:05
[QUOTE=DeVLeT]Gerçekten maşallah bol yavrular[/QUOTE]
Ferdi gerçekten de akvaryumdaki tek bir taşın rengi, kum vs. baya renklerinde etkisi oluyor. Belkide kendilerini güvende hissetmelerinin sonucu renklerini yansıtıyorlar. İstersen son çekmiş olduğum yavruların resimlerini de paylaşayım. Lütfen Maşallah demeyi unutmayın. Saygılar.
[QUOTE=DeVLeT]Gerçekten maşallah bol yavrular[/QUOTE]
Yusuf kardeşim teşekkür ederim. Antalya'ya kucak dolusu sevgiler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2013 10:25
Mustafa bey siyah fon çok daha güzel olur gibime geliyor , balıkların tonları sarı ve siyah. Siyah fon ve iyi bir daylight ışıkta süper görüneceklerdir ,karar sizin tabi . Maşallah.
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2013 23:21
[QUOTE=statistician06]Mustafa bey siyah fon çok daha güzel olur gibime geliyor , balıkların tonları sarı ve siyah. Siyah fon ve iyi bir daylight ışıkta süper görüneceklerdir ,karar sizin tabi . Maşallah.
[/QUOTE]
Buğra kardeşim evet siyah fon akvaryumda güzel duruyordu ama balıklarda stres yapıyor. Yorumun ve tavsiyeniz için teşekkür ederim.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2013 23:20
Mustafa bey balıklarınızın maaşallah ı var yavrularıda almışsınız darısı bizim başımıza tebrikler.
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2013 23:42
Merhaba murat abi öncelikle daha önceden yaşamış olduğunuz aksiliklerden dolayı geçmiş olsun. Sanırım artık sıkıntı dert kalmamış olacak ki yeni yumurcakların olmuş allah nazardan saklasın abi.
BURHANERCAN 2013-02-25 00:08:41
Gerçekten güzel bir türe sahipsin sadece ışıklandırman çok yetersiz olduğundan balıklar görselliklerini tam sergileyemiyolar bence bunu göz önünde bulundur abi
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2013 05:13
Merhaba Mustafa.
yilmazsedat44 2013-03-03 21:09:48
Güzel bir tür.Hayırlı olsun.Yeni gördüm.Bu hobiyi çok sevdiğini biliyorum.Herşey gönlünce olsun.
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2013 16:26
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra bir kaç resim ekleyip paylaşımı güncellemek istedim. Cep telefonumla geçenlerde çiftleşme anında çekmiş olduğum resimleri paylaşmak istedim. Buyurun.
MUSTAFA44 2013-05-07 16:29:34
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2013 16:36
Maşallah Mustafa abi koloni tam oturmuş. İnşallah yavrularının devamı gelir. Renkler ve formları muhteşem görünüyor.
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2013 10:03
Mustafa abi balıklar ne durumda. Şöyle güzel pozlar yakalasan da gözlerimiz şenlense...
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2013 16:04
Mustafa bey uzunca bir video istiyoruz ,maşallah.