Sp. ikola kaiser video yüklendi. syf.16
Önderi arayıp ondan alayım onda vardı yanılmıyorsam numarayı öm atarım ok
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bende bugün yarın siparişini vereceğim 130x50x50 yandan sump'lı akvaryumun inşalllah kullanışlı olacak sizin ölçüleriniz muhteşem tabiki hayırlı uğurlu olur inşallah gelişmeleri merakla bekliyorum sağlıklı balıklar kolay gelsin.
Cengiz yorum için sağol valla kafam karışık kasakalawelerimi koysam yoksa ilangi veya red bemba mı alsam karar veremedim.
Fon işi bitti.Akvaryumun ön camını yapıştırdım ve arkadaşların haklı uyarılarından dolayı masaya ortadan demir destekleri yaptım.
[QUOTE=cengizz]....benim korkum yeni akvaryum 10mm demiştin korkum kurtarırmı sen daha iyi bilirsin ama inşallah bişey olmaz 12mm olsaydı daha garanti olurdu diye düşünüyorum ben[/QUOTE]
Doğrusu benim akvaryum 113x53x53 ve 12mm. cam kalınlığı. Daha önce 160x60x60 10mm. akvaryumum vardı. Yerler parke altında köpük var. 160 lık akvaryum dolunca çaprazda akordion gibi esnedi korktum ve değiştirdim. Biraz da akvaryumu küçülttüm 113x53x53, gerekmemesine rağmen 12mm. camdan yaptırdım.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=TUNCAYKILIC]
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=malawi2]Arkadaşım öncelikle akvaryumun hayırlı olsun lale akvaryumda argonitte var mercanda var