Sp. ikola kaiser video yüklendi. syf.16
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2010 09:45
Çok güzel bir tank olmuş,ellerinize sağlık.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2010 23:26
[QUOTE=serkan.canbaz]Selçuk Bey bu akvaryumda balık yakalamayı nasıl yapacaksınız? Geliştirdiğiniz bir yöntem var mı? [/QUOTE]
Serkan abi şu an için onu düşünmedim ama zor olcağını zannetmiyorum.Olmazsa oltam var oltayla yakalarım.
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2010 09:11
[QUOTE=selcuk@]Serkan abi şu an için onu düşünmedim ama zor olcağını zannetmiyorum.Olmazsa oltam var oltayla yakalarım.[/QUOTE]
Güzel ve eski bir yöntem.
Benim akvaryum 113x53x53 taşları filan çıkarmadan kesinlikle balıkları yakalayamıyorum da o yüzden sordum. Belki güzel bir yönteminiz vardır da ben de öğrenirim diye.
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2010 15:39
Serkan Bey,
Dibe ağ atsanız yemleme yapınca ortada bir araya gelen balıkları yavaşça ağı çekerek yakalasanız?
Denemedim ama bu şekilde bir planım var buda olmazsa TROLLL :D
Saygılar
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2010 16:45
[QUOTE=eseneren]Serkan Bey,
[/QUOTE]
Dibe ağ atsanız yemleme yapınca ortada bir araya gelen balıkları yavaşça ağı çekerek yakalasanız?
Denemedim ama bu şekilde bir planım var buda olmazsa TROLLL :D
Saygılar
Evet olabilir..
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2010 23:19
Tebrikler SELÇUK bey gerçekten imrenilecek ölçüler.Sağlıklı balıklar diliyorum.
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2010 04:50
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.Akvaryum sonunda bitti ve uzun zamandır aradığım 20 dişi 5 erkek f0 ilangiler yeni evlerine girdi.Sağolsun cengiz de (cengizz) beni kırmayıp balıkları kontrol etmeye geldi ve gece 02:00'a kadar yardım etti.Yardımlarından dolayı çok teşekkkür ederim.kaliteli bir fotoğraf makinam olmadığı için resimler cep çekimi yakın zamanda güzel resimler paylaşacağım.Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2010 08:01
Selçuk bey anübiasların rizomları kumun altında çürüyecektir. Kayalara misina ile bağlasanız daha güzel olur ve bitkiyi çürümekten kurtarırsınız. Balıklarında maşallahı var. Batım batım yavru görürsünüz inşallah.
datronur 2010-08-23 08:58:18
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2010 08:50
Maaşallah Allah nazardan saklasın Selçuk biliyosun hep beraber gidecektik ama tam o gün iftara davetliydim yardıma gelemedim.İnşallah sağlıklı bol bol yavrular alırsın.
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2010 09:47
Çok hoş çok güzel bir akvaryum olmuş MAŞŞALLAH.İçindeki balıklarda bir okadar güzel uzun yıllar sağlıklı bir şekilde besleyip bol bol yavru alırsınız inşallah.