Sp ve Cüce vatoz
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2011 00:53
Cüce vatoz küçük olursa sarı prensesler cüce vatozun gözlerini yerler.O yüzden en az 5cm lik vatoz alın
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2011 01:12
Doğru olmaz aynı akvaryumda bakan vardır muhakkak bende baktım ama aynı akvaryumda olmaz sarılar vatozlara vurabilir saygılarımla.....
URLA 2011-10-29 01:13:59
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2011 10:19
Çok degerli abilerim teşekkür ederim.Akvaryumum cok yosunlanıyor.Bana hem yosunları temizleyecek hemde splerle yasıyacak bi balık lazım tavsiyeniz var mı ?
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2011 10:42
Hiç düşünmeyin iki adet cüce vatozlardan alın. S.P lerle gayet güzel yaşarlar geceleride çıkıp işlerini iyi bir şekilde yaparlar.
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2011 10:53
Ben cüce türleri ve küçük ırkların Afrika cichlidleri ile aynı akvaryumda tutulmaması taraftarıyım. Bunun acı faturasını ödeyenlerdenim vakti zamanında :(
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 17:56
Ben 7-8 cm civarı Demasoni ve Saulosilerin arasında 3-4 cm albino gold cüce vatoz besliyorum. Şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadım gül gibi geçinip gidiyorlar. :)
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 18:20
Bende vatoz almayı düşünüyorum ancak bende kararsızım.
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 12:17
Ben Frontoza ve Leleupi akvaryumumda cüce vatozdan yavru alıyorum.Dediğim gibi 5+ cm cüce vatoz alırsanız hiçbir sıkıntı olmaz.
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 23:15
Ben akvaryumu kuralı 1 hafta oldu 11d 2e saulosi(5cm) ve 2e 4dneonspotla(5.5-6cm) gayet uyumlu yaşıyorlar. Albino cücelerim de yavru daha 3 cm cicarlarındalar Allah bozmasın akvaryumdaki barışı