Strafor Arka Plan
Kullanılan Malzemeler
1. 5 cm kalınlığında strafor
2. Havya, Maket Bıçağı, Zımpara, Silikon Tabancası, Fırça
3. Filli Boya Alpina Renklendirme Sistemi
4. 2900 Fuga Pool Derz Dolgu Malzemesi
5. Henkel Sista Silikon
Maliyet : 25 Ytl
Şekillendirilmiş Strafor
Boyanmış Hali
Strafor akvaryuma tabandan köşelerden ve en üst hizzadan yapıştırıldı.
Su doldurularak bekletildi.
Son olarak..
*Her işlem için 24 saat beklemeye özen gösterdim.
*3 kez su değişimi yaptım.Son su değişiminde motoruda çalıştırdım herhangi bir etkiyle karşılaşabilme ihtimalini düşünerek.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Aklıma gelmişken söyleyeyim; cabomba2nız çok kaliteli ve güzel bir varyeteye benziyor.
İlk denemem bu strafor..Aslında benimde içime pek sinmedi ama eskisinden daha iyi görünüyor buda bana yeter :)
Cabombam ilk bitkim açıkçası 1 aydır bende ve extra şeylere gerek duymadan gayette hızlı büyümekte..Teşekkür ederim yorumlarınız için..
Sevgili Ayşegül YAVAŞ,
Arka fon çalışmalarında bulunan değerli üyelerimizin itina ve sabırla sonuçlandırdığı arka fonlarını, diğer üyelerimizin toplu bir şekilde görebilmesi, takip edebilmesi, forum sayfanıza ve size daha çabuk ulaşabilmeleri adına, tasarlamış olduğum sayfaya çalışmanızdan bir fotoğraf ekledim. Lütfen ziyaret ediniz.
http://musician.akvaryum.com/yazi.asp?id=344
Yeni çalışmalarınızla ilgili olarak özel mesajla irtibata geçebilirsiniz...
Sayfayı inceledikten sonra, çalışmanızın bu sayfada yer almasını istemiyor iseniz yada sayfa ile ilgili düşünceleriniz hakkında lütfen bilgilendiriniz...
Saygılarımla.
Lütfen mesajınızın tamamını küçük harf ile yazmayınız. İmla noktalama kurallarına dikkat ediniz. Saygılarımla...
Öncelikle ellerinize sağlık ancak bir iki öneri de bulunmak istiyorum. Straforu tek renk boyamışsınız ve bu beton görüntüsü vermiş. Aralıkları koyu ton boyayıp taşların üztüne hafif girinti çıkıntı ve delikler yaparsanız daha doğal olur. Bir tavsiye daha ya daha koyu yada daha kahfe tonlarında boyayın bence böyle betona benzemiş azcık.
Saygılar
Çok güzel bir çalışma yalnız benim bir sorum olacak. Bu strafor zamanla suyun dengesini bozmıyacak mı? İçinde çünkü akvaryumun. Yanıt yazarsanız sevinirim.
((((sağlıklı balıklar)))))
Lütfen mesajınızın tamamını küçük harf ile yazmayınız. İmla noktalama kurallarına dikkat ediniz.