Tarçının Afrodizyak Etkisi
Bu konuda deneyim sahibi olduğumu düşünüyorum. Bazı arkadaşlar canlılar üzerinde yapılan denemelerin ne kadar kötü birşey olduğundan bahsediyor. Bu konuda eleştirilerde bulunan bazı arkadaşlarımızda bir şekilde sağlıkla ilgililer.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Test ve analizlerin amacı nedir? Test anlayışınız nedir? TESTin kelime anlamı zaten ''DENEME'' dir.
Eğer ortada bir deneme-deney varsa gözlem de vardır. (nitel ve nicel olarak ikiye ayrılır) Aramızdaki fark, ben bunları reddetmiyorum. Örneğin sıcak bir şeyler içerken dilim yandığında, o şeyin kaç derece olduğunu bilmiyorsam sıcak olduğunu reddetmemi gerektirmez. Ayrıca ben asla yan etkisi yoktur diye bir şey dedim mi? Tarçını paketleyip piyasaya balık ilacı diye de sürmedim. Tarçının içindeki maddeleri biliyorum araştırdım bilgi sahibiyim ve balıklar üzerindeki bir takım olumlu etkilerini biliyorum. Yan etkileri varsa anlamak ve en uygun dozu bulabilmek amaçlı denemelerime devam ediyorum. Şimdilik benim aklımda soru işareti oluşturan ilk şey tarçının yararlı bakteriler üzerinde ne etki yaptığı... Ölçü aletlerimin olmaması bu deneylerin bu şekilde amatörce devam edeceği anlamına gelmez.
Eğer bu tip bir tartışmaya ihtiyaç varsa, ki olabilir, bunun için ayrı bir başlık açarak buradan devam etmek yerinde olabilir. Konu dağılmamış olur ve herkes görüşlerini rahatlıkla dile getirebilir.
Hatta bu konuyu benim açmış olduğum envanter ve uyarıları içeren başlık altında da devam edebiliriz. Çünkü burada özel bir uygulama var ama o başlıkta olayı genel anlamda ele alıyoruz.
Beğenenler: [T]218076,Ofsedef[/T]
Bu konuda deneyim sahibi olduğumu düşünüyorum. Bazı arkadaşlar canlılar üzerinde yapılan denemelerin ne kadar kötü birşey olduğundan bahsediyor. Bu konuda eleştirilerde bulunan bazı arkadaşlarımızda bir şekilde sağlıkla ilgililer.
Beğenenler: [T]42356,Leontheprof.[/T]
Not; Kötü koşullardaki akvaryumlarda denemedim. Gözlem yapacağım akvaryumların iyi düzeyse olmasına dikkat ederek seçmeye özen gösterdim.
Beğenenler: [T]42356,Leontheprof.[/T]
Bir kac gün önce denemiş ve balıklarım sersemlemişti.Ogün ve ertesi gün dip cekimi yaptım 1/5 oranında.Filtrasyonuda son ayarda çalıştırdım.Balıklarımdaki yan etkiler kayboldu ve bugün dişi balığım küpün içine girdi.Çiftleşme öncesi rutin hazılıkları yapıyorlar.Bu tarçından kaynaklanmamış olabilir ancak burda paylaşma gereği duydum.Tarçından sonraki bi kaç güne denk gelmesi düşündürücü.Ancak uygulamada ilk başta sorunla karşılaştığım için uygulayacakların en başta açıklanan uyarılara uymasını tavsiye ediyorum.Bu bilgiyi bize kazandıran arkadasada teşekkürler.
İlaç firmaları bir şirkettir ve olabildiğince çok para kazanmak isterler doğal olarak yoksa kaç insan ölmüş kaç insan kurtulmuş onlara göre pek önemli olmaz sanırım onlara göre önemli olan tek şey ciroları olmalı.
Alternatif tıbbı'n günümüzde de insanlar üzerinde ki etkileri tv programlarında dikkat ederseniz yoğunlukta gösterilmekte.Sonuçta ilaçlarda bitkilerden yapılıyor.Allah verdiği her derdin mutlaka dermanını vermiştir bundan kimsenin şüphesi olmasın.Ha biz bu dermanları daha yeni yeni farkediyoruz.Çağlar önce insanlar bunları bilerek yada bilmeyerek uyguladılar çok sağlıklı ve uzun yaşadılar...