Tropheus Orange Bembalarım, Gözbebeklerim, Bol Resimlerle Sayfa 9'da
[QUOTE=ARDA68]Selamlar,bana göre herşey çok güzel.Ancak ukalalık olarak değerlendirmezseniz bir şey sormak istiyorum İlker bey.Sump lı sistemde buharlaşma neticesinde herhangi bir rutubet söz konusu olmuyormu?Saygılar.[/QUOTE]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Umarım Can arkadaşımızda bugünleri görür ve benimde dediği gibi torunlarımı görmek nasip olur :)
Harika görünüyorlar allah sağlıklı şekilde büyümelerine devam etmesini sağlasın.
2 gruptanda yavru alabiliyor musunuz?
[/QUOTE]
[QUOTE=Burak Bulut]
Harika görünüyorlar allah sağlıklı şekilde büyümelerine devam etmesini sağlasın.
2 gruptanda yavru alabiliyor musunuz?
[/QUOTE]
[QUOTE=Burak Bulut]
Umarım Can arkadaşımızda bugünleri görür ve benimde dediği gibi torunlarımı görmek nasip olur :)
İlker bey anaçları gördükçe sizin yavrularınızı alarak ne kadar doğru bir iş yaptığımı anlıyorum. Bemba besliyorum diyen arkadaşlar sizin balıklara bir kez daha bakmalı. Çok güzeller.
Buarada nick'im 'can' oldu
Balıklarınız gerçekten muhteşem İlker Bey.Bende Tropheus Bemba beslemiş üretmiş biri olarak sizin balıklarınızı çok beğendim.Akvaryumunda çok güzel işçiliği var.Bende Ali Bey e akvaryum yaptırdım çok beğendim.İlk olarak akvaryuma 35 adet bemba yavrusu koymuşsunuz.Şuan büyüdüler kaç adetler kaç dişi kaç erkek var acaba Saygılar...
İlker bey buna dönüşünüz muhteşem olmuş demek yakışır,
Balıklarınız gerçekten muhteşem İlker Bey.Bende Tropheus Bemba beslemiş üretmiş biri olarak sizin balıklarınızı çok beğendim.Akvaryumunda çok güzel işçiliği var.Bende Ali Bey e akvaryum yaptırdım çok beğendim.İlk olarak akvaryuma 35 adet bemba yavrusu koymuşsunuz.Şuan büyüdüler kaç adetler kaç dişi kaç erkek var acaba Saygılar...
[/QUOTE] Can bey öncelikle çok teşekkür ederim. Ali abi sağolsun her zaman yardımcı oluyor. Yavrular için yeni bir akvaryum daha yaptırdım kendisine. Yakında Resimlerini paylaşacağım. 35 yavruda 12 erkek çıktı. 10 Erkeği yavru için yaptırdığım akvaryuma ayırdım şuan. 5-6 kaybım oldu. Şuan akvaryumda 17 dişi 2 Erkek gibi bir sayı mevcut. Tekrar teşekkürler.[QUOTE=TROPHEUS EVI ]
İlker bey buna dönüşünüz muhteşem olmuş demek yakışır,