Tropheus Orange Bembalarım, Gözbebeklerim, Bol Resimlerle Sayfa 9'da
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 13:14
[QUOTE=Üstüntaş]Maşallah akvaryumda balıklarınızda guzel allah nazardan esırgesın
saygılarımla...üstüntaş
[/QUOTE] Teşekkür ederim.
saygılarımla...üstüntaş
[/QUOTE] Teşekkür ederim.
Yeni çektiğim bir resmi paylaşmak istedim. Yakında makro fotoğrafları ekleyeceğim. Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 14:13
İlker baya azaltmışsın. Böyle çok daha güzel olmuş. Fazla erkeklerin akvaryumda etkisiz halde huzursuz yaşamaları pek hoş olmazdı zaten. Eline sağlık.
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 14:23
Bu tür benim ilk gözağrım, maaşallah çok güzeller. Harika gözüken bir tank ortaya çıkartmışsınız, tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 15:51
[QUOTE=CAN]İlker baya azaltmışsın. Böyle çok daha güzel olmuş. Fazla erkeklerin akvaryumda etkisiz halde huzursuz yaşamaları pek hoş olmazdı zaten. Eline sağlık. [/QUOTE]
Evet, erkekleri çıkarınca rahatladı akvaryum. Teşekkür ederim.
[QUOTE=PEKTASMURAT] Bu tür benim ilk gözağrım, maaşallah çok güzeller. Harika gözüken bir tank ortaya çıkartmışsınız, tebrik ederim.[/QUOTE] Teşekkür ederim Murat abi. Zaten sizlerden heveslenerek başladım bu işe. Tekrar teşekkür ederim.
[QUOTE=PEKTASMURAT] Bu tür benim ilk gözağrım, maaşallah çok güzeller. Harika gözüken bir tank ortaya çıkartmışsınız, tebrik ederim.[/QUOTE] Teşekkür ederim Murat abi. Zaten sizlerden heveslenerek başladım bu işe. Tekrar teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2011 09:34
Maşallah gerçekten çok güzel görüntü yakalamışsınız tebrik ederim. Bol yavrular nasip olur inşallah.
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2011 01:29
Metin abi gerçekten piyasadaki en g üzel bemba fotograftrakiler. Gerçekten bayıldım ben. Sana aynen katılıyorum
Balıklarınızın gerçekten kıymetini bilin.