Tropheus Orange Bembalarım, Gözbebeklerim, Bol Resimlerle Sayfa 9'da
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2011 17:48
Elinden de geliyor ne de olsa mühendis adam .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2011 22:22
En başından en sonuna kadar her ayrıntıda mükemmelliyetçiliği arayan birisi bana hiç şaşırtıcı gelmiyor.İmkanlarınız doğrultusunda,gözünüze hitap edecek şekilde herşeyi çok güzel dizayn etmiş ve uygulamışsınız.Tebrik ederim.Tek üzüldüğüm nokta başlangıçtaki Ali Kuştepesi yapımı olan Arka Fonu kaldırmış olmanız : )
Kaleydoskop 2011-11-29 22:25:04
Hürmetler.
@edit: nokra > nokta
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2012 12:28
İlker Allah aşkına şu balıklarının fotoğraflarını bir koy be kardeşim. Forumda bemba kıtlığı var millet yana yakıla kaliteli bemba arıyor sen balıklarını saklıyorsun.
Şöyle balıklarının güzelliklerini gösteren bir kaç fotoğraf koyarsan çok makbule geçecektir inan.
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2012 22:24
[QUOTE=sortac00]İlker Allah aşkına şu balıklarının fotoğraflarını bir koy be kardeşim. Forumda bemba kıtlığı var millet yana yakıla kaliteli bemba arıyor sen balıklarını saklıyorsun.
Bu aralar çok yoğun olduğumdan forum ile çok ilgilenemedim, birde açıkçası çok ilgi görmediği için resim eklemedim.
Buyrun yeni resimler :)
Şöyle balıklarının güzelliklerini gösteren bir kaç fotoğraf koyarsan çok makbule geçecektir inan.
[/QUOTE]Bu aralar çok yoğun olduğumdan forum ile çok ilgilenemedim, birde açıkçası çok ilgi görmediği için resim eklemedim.
Buyrun yeni resimler :)
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2012 22:47
Maşallah balıklarınız çok güzel türünün en güzel örneklerinden. Sağlıklı ve bol yavru almanız dileğiyle...
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 08:24
Kim demiş ilgi görmediğini. Balıklarını bi satışa çıkarda kaç kişi talip olacak bir bak istersen :)
Resimler için çok teşekkür ederim. Hele o toplu olarak akvaryumdaki tüm balıkları gösteren resim var ya mükemmel ötesi. Nasıl olurda tüm balıklar böyle bantlı olur inanamıyorum gerçekten. Maşallah hep böyle güzel kalsınlar.
Resimler için çok teşekkür ederim. Hele o toplu olarak akvaryumdaki tüm balıkları gösteren resim var ya mükemmel ötesi. Nasıl olurda tüm balıklar böyle bantlı olur inanamıyorum gerçekten. Maşallah hep böyle güzel kalsınlar.
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 10:21
Maaşallah ilker gerçekten çok güzel görüntüler elde etmişsin benimde favorim ilk fotoğraf oldu harika çıkmış keratalar hep yüzünü güldürsünler inşallah.