Tropheus tankım yeni kurulum 200 30 60h
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2013 16:43
Boyut (cm):200 30 60h
Kapasite (litre):360
Canlılar:2. 3 .4 cm 180 adet karışık tropheus 10 adet albino vatoz
Malzemeler:Meran kumu. fosil kaya tetra 300 w ısıtıcı fluvuar 306 ve doplin 700 dış fılıtre
Akvaryum Bakımı:haftalık %30 su değişimi
Kullanılan Yemler:5 çeşit kalıteli tropheus yemi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılaherhangi bir ilaç
İlaç kullanılmamıştır. sadece su değişimlerinde yeterli miktarda tuz ilave edilmiştir
Fotoğraflar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 12:17
Merhabalar.Öncelikle hayırlı olsun.Tank ölçüleriniz güzel.Fakat akvaryumunuzdaki balık sayısı biraz fazla geldi bana.
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 12:17
Özgür Ben Akvaryumun Direk resimlerini Atsanız Daha Güzel Olacak Güzel bir tank süper bir ırk Tebrikler.
[QUOTE=berceste]Merhabalar.Öncelikle hayırlı olsun.Tank ölçüleriniz güzel.Fakat akvaryumunuzdaki balık sayısı biraz fazla geldi bana.[/QUOTE]
[QUOTE=berceste]Merhabalar.Öncelikle hayırlı olsun.Tank ölçüleriniz güzel.Fakat akvaryumunuzdaki balık sayısı biraz fazla geldi bana.[/QUOTE]
Abisi Üretici Olanın Tankına 180 Balık Normal :)
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 12:57
[QUOTE=0rdu_52]Özgür Ben Akvaryumun Direk resimlerini Atsanız Daha Güzel Olacak Güzel bir tank süper bir ırk Tebrikler.
Abisi Üretici Olanın Tankına 180 Balık Normal :)
[/QUOTE]Göktuğ bey, üretici abisi olanların tanklarında tabiki bol bol tropheus olur. :)
Senin tankında resimlerini bekliyoruz...
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 15:41
[QUOTE=admire01]Masallah bu resimler guzel.[/QUOTE]
teşekkur ederım bu kadar yavru fazla bılıyorum evde depo olarak kullandığım boş bır odam var oraya 2yada 3 tanklık guzel bır hobıhane kuracağım allah ızın verırse inşallah kayıpsız buyutup guzel kolonıler elde ederım tavsıyelerınızı beklıyorum değerli dostlar.
teşekkur ederım bu kadar yavru fazla bılıyorum evde depo olarak kullandığım boş bır odam var oraya 2yada 3 tanklık guzel bır hobıhane kuracağım allah ızın verırse inşallah kayıpsız buyutup guzel kolonıler elde ederım tavsıyelerınızı beklıyorum değerli dostlar.