Tüccar Akvarumcu Tespit Edildi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu tür yazıların yazılması bence önemli. İsim ve yer tarif etmek her zaman doğru olmaya bilir.
Bu ve bunun gibi yazıları okuyanların alması gereken ders bence o akvaryumcuların nekadar rezil birer tüccar oldukları değil, butür bir işe başlarken ön araştırma yapmanın ne kadar önemli olduğunu görmeleri olmalıdır.
Saygılar.
arkadaslar aslında bilmio gözükürek yada sacmaya yakın sorular sordugumuzda akvaryumcu bizim gibi hobicileri kazıklıyor 2 hafta önce 70 cm lik akvaryumuma ankara k.örenden ısıtıcı aldım fiat 15 di pazarlık sonucu 13 e aldım bugun tekrar bi arkadas ısıtıcı lazım oldu kalaba civarında bir akvaryumcuya gittik ben balıktan anlamıyomus gibi bir iki soru sordum sonra ısıtıcı alacagımızı söledim 13 tl lik ısıtıcıyı belki onlara gelısı 10 tl bile yoktur 27,5 dedi aynı ısıtıcı be el insaf yaa bu kadar kazıklanmaz insanlar bugunun yarınında var kardesim ben birdaha bedava verecem dese girmem oraya ve ben 13 tl ye aldım deyince bir hafta önce alamzsın dedi ben zararına veriyorum al ozaman elini vicdanına koy die bide ayak yaptı saol gerek yok dedim ve cıktım yani saf olsak yutturacak bize yani birileri bu işten anlamıyo die illaki kazıklamak mı gerekio o yüzden akvaryumcudan mecbur kalmadıkca birsey almamayı kendime görev bildim bu forumlar sayesinde balıgımıda satıyorum malzememı de temın ediyorum hem hobıcı arkadasım kazansın hemde akvaryumcular aklını basına alsın
İnternete göre fiyatının pahalı olması gayet normal. Anormal olan kısmı ise 180 tl istemesi sizden. İnternet ortamında fiyat araştırarak alış veriş yapmanızı tavsiye ederim.