Yeni Dekor Red Chimba Sy.42-150x60x60
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu yazını okuyunca içim cız etti bir an. Ama konunun devamında rahatladım. Yunustan sonra tropheus'u seçtiğinde benim de aklımı çelmiş ve çok sevdiğim ÇAKAL'ıma kıyıp satmıştım hatırlarsın. Şimdi beni yalnız bırakıp gitmene üzülürdüm be kardeş. İlerde denersin, şimdilik biraz daha çıkart şu tropların zevkini.
Fosil stoğunu memnuniyetle eritebiliriz.
Sump ölçüleri : 138x45x45 (dört kısım, son kısımda tambur bulunuyor --Fatih Kardeşim teşekkürler-- , iç malzeme hazır, kafa motoru da gelince kurulum bitecek)
Devamı detaylarıyla gelecek...
Saygılarımla.
Discus, renkleri çok güzel bir de sırtında o yavruları gezdirmesi...
Bir çok akvaristin beslemek istediği ama nedense bir türlü geçemediği bir tür...
Bir ara bende niyetlenmiştim ama tropheus her zaman olduğu gibi ağır bastı.
Tropheus Red Chimba çok güzel bir tür, ama ben sana ilangi tavsiye ederdim.
Böylesine güzel bir tanka da ilangi yakışırdı...
Dediğim gibi chimba'da çok güzel hayırlısı olsun.
Yeni resimlerini dört gözle bekliyorum.
Bu arada ben de tankımı büyüttüm...
Akvaryum görsel açıdan çok güzel olmuş.Bu kayalar fosil kaya denen kayalar değilmi?Bu kayalarrın fiyatları ne kadar ve malawi akvaryumuna uyarmı?
[QUOTE=wizzard]
Akvaryum görsel açıdan çok güzel olmuş.Bu kayalar fosil kaya denen kayalar değilmi?Bu kayalarrın fiyatları ne kadar ve malawi akvaryumuna uyarmı?
[/QUOTE]Bu kayalar Malawi tanklarına tabii ki olur, hem de çok güzel olur. Fiyatı konusunda bir şey diyemiyorum, Ankara'da Ali Kuştepesi kg.'ı nı1TL'ye satıyordu bir ara. Forumda aratıp kendisine ulaşabilirsiniz.
Sump ölçüleri : 138x45x45 (dört kısım, son kısımda tambur bulunuyor --Fatih Kardeşim teşekkürler-- , iç malzeme hazır, kafa motoru da gelince kurulum bitecek)
Devamı detaylarıyla gelecek...
Saygılarımla.
[/QUOTE]
Murat sump sistemi mükemmel olmuş ellerine sağlık Daha ayrıntılı fotoğraflarıda bekliyoruz.
Bu kadar güzel bir filtreleme ile yavruları çok kısa zamanda alacağını düşünüyorum.
Saygılarımla
Merakla kırmızıları bekliyorum...
[QUOTE=timka]
Merakla kırmızıları bekliyorum...
[/QUOTE] İşte efsane Timuçin, ben de bekliyorum Timu kırmızıları. Sevgili dostlar, bu adam olmasaydı yanımda bu kayaları o tanka asla indiremezdim. Timuçin burdan sana kocaman bir TEŞEKKÜRLER dostum..Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sevgili arkadaşlar, Red Chimba 19 adet tanka adapte olmak üzere bırakıldı. Gerçektende bu balıklar kırmızı!!! :)
Sevgili arkadaşlar, Red Chimba 19 adet tanka adapte olmak üzere bırakıldı. Gerçektende bu balıklar kırmızı!!! :)
Chimbaları güle güle eskit murat
Eminim bomba bir tank olacak. Kayaların büyüklüğüne yeni dikkat ettim. Dağı eve getirmişsin tebrik ediyorum.
Gelişmleri bekliyoruz. Benim discuslar geldi ama tam bir kayal kırıklığı oldu. Yakında chimbalarla benzer bir sistem bende kurabilirim ya da cüceleri ekleyebilirim.
Murat Bey foruma güzellikler ve renk katmaktasınız.Bembaları elinizden çıkarınca bir Tropheus duayeni daha akvaryumu bırakıyor diye üzülmiştüm.Ancak yaptığınız gelişmeler beni sevindirdi.Yeni canlılarınız da hayırlı olsun.Sağlıcakla büyütün.
Size bir şey sormak istiyorum.Acaba kullandığınız tanka mı Sump sistemi yaptırdınız.