Yeni Dekor Red Chimba Sy.42-150x60x60
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yeni balıkların hayırlı olsun, umarım çok sağlıklı olurlar ve yavru koyacak yer bulamazsın. Selamlar.....
Sevgiler
Sevgiler
[/QUOTE] Hakan kardeşim dekoru beğendiğine sevindim. Balıkar bugün daha rahat yüzüyorlar, sanırım tahminlerimiz de yanılmadık. Zaman içinde alışacaklar. Sana da vesile ile; bu güzel balıklara bu kadar iyi baktığın için ve benimle de paylaştığın için teşekkür ederim.
Sevgili dostlar, edindiğim bu tür ile ilgili bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Şimdi size bir fotoğraf göstereceğim;
[QUOTE=mustu24] Murat bey akvaryumunuz ve balıklarınız çok güzel maaşallah, arka fonu nerden temin ettiniz cama komple yapışıkmı yoksa dört köşeden tutturmamı? Sağlıklı balıklar. [/QUOTE] Sevgili Hocam,
Sump sisteminin ve tanka alışmış Efelerin(Balıkların genel adı bizim evde) fotoğraflarını bekliyorum..
Murat abicim kırmızılarda bu tür karışıklıklar çok oluyor. Bende aynı resimden bakarak chilanga olabilir dedim benim balıklarımada, sonra chimba dediler, en sonunda da balıklarımı akvaryumcuya satan arkadaştan Chipimbi olduklarını öğrendim. Red varyetesinde çok benzeyen balıklar var... Hala daha balıklarım moliromu,chimbamı, chilangamı, chipimbimi diye tereddütteyim:)
Murat abicim kırmızılarda bu tür karışıklıklar çok oluyor. Bende aynı resimden bakarak chilanga olabilir dedim benim balıklarımada, sonra chimba dediler, en sonunda da balıklarımı akvaryumcuya satan arkadaştan Chipimbi olduklarını öğrendim. Red varyetesinde çok benzeyen balıklar var... Hala daha balıklarım moliromu,chimbamı, chilangamı, chipimbimi diye tereddütteyim:)
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir