yenı tank kurmustum ve son hali
önceki hali:
ve sonraki hali :(ama eksikler var daha)
Verdiğiniz fikirler için teşekkürler. :DD
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Batuhan Bey ; ben normalde akvaryumda çiklit besleyecektim ama bu akvaryuma kaç balık yeterlidir diye sordum ve ne tur aksesuar koymam gerektiğini sormuştum. Verdikleri bilgilere göre düzenledim. Görmeleri için resim koydum. :D
Kahraman bey akvaryumumun ebatları 70*30*30 ebatlarında ve çiklit besleyecegım. Saygılar...
(Bandırma ve çevresinden olanlarla tanışmak isterim saygılarımla)
Lütfen imlâ kurallarına dikkat ediniz.
kahraman bey akvaryumumun ebatları 70*30*30 ebatlarında ve cıklık besleyecegım. saygılar...
(bandırma ve cewresınden olanlarla tansmak isterım saygılarımla)
[/QUOTE]
Şaka bi yana Arda bey,
Akvarumunuz cichlid beslemek için küçük ama balık sayısını çok fazla ve çeşitli almazsanız biraz da ilgiyle besleyebilirsiniz. Size ilk etapta bakımı kolay türler tavsiye ederim. Örneğin: acei (iceman), s.prenses, snow prenses veya imparator gibi.
Örnek : 1e.3d. s.prenses 1e.3d. acei besleyebilirsiniz(boyları çok büyük olmamakla beraber)
Akvaryumunuza gelince;
Kapak tahtadan gibi duruyor öyle ise mutlaka boyamalısınız ohalde kalırsa zamanla nem yüzünden çürür ve parçalanır.
Cichlid beslemeyi düşündüğünüze göre kayalık bir arka plan resmi koymalı ve muhtelif küçük kayalardan yuvalar hazırlayıp dekoru arka plana uygun hale getirmelisiniz.
Işıklandırma için uygun bir sisten koymalısınız.
Isıtıcınızı İç filtrenizin su çıkışına koyarsanız suyun ısısını optimuma getirmeniz daha hızlı ve kolay olur.
Daha geniş bilgi için arama butonunu kullanırsanız biçok bilgiye ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla....
eet bılıyorum bu konu hakkında epey bı tawsıye aldım
ıcınde 10 ile 15 arası balık bakmayı dusunuyorum zaten
saygılarımla ARDA ...
Güzel olmuş.