Yurt Dışından Karides Getirmek İstiyorum !
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2024 01:20
[QUOTE=Furkanx]1-2 Ay sonra Almaya'ya gideceğim, gelirken karides alıp gelmek istiyorum (Amano değil) acaba havaalanın da sıkıntı yaşar mıyım?[/QUOTE]
Bilgi edinirseniz bizlerle de paylaşın lütfen, benim bildiğim karides evcil hayvan sınıfına girmiyor buyüzden onunla ilgili bir kanun vb yoksa alabilirsiniz
(daha önce başka bir forumda okumuştum :Rus hava yolları ile getiren birisi olmuş havalimanında kontrol eden kişi kendisine garip garip bakmış ve geçirmesine izin vermiş [:D] )[EDIT]Laterthanbefore,2024-02-08 01:21:25[/EDIT]
Türkiyede olmayan türlerden de getirin lütfen :D
Bilgi edinirseniz bizlerle de paylaşın lütfen, benim bildiğim karides evcil hayvan sınıfına girmiyor buyüzden onunla ilgili bir kanun vb yoksa alabilirsiniz
(daha önce başka bir forumda okumuştum :Rus hava yolları ile getiren birisi olmuş havalimanında kontrol eden kişi kendisine garip garip bakmış ve geçirmesine izin vermiş [:D] )[EDIT]Laterthanbefore,2024-02-08 01:21:25[/EDIT]
Türkiyede olmayan türlerden de getirin lütfen :D
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2024 18:54
[QUOTE=Laterthanbefore]
(daha önce başka bir forumda okumuştum :Rus hava yolları ile getiren birisi olmuş havalimanında kontrol eden kişi kendisine garip garip bakmış ve geçirmesine izin vermiş [:D] )
Türkiyede olmayan türlerden de getirin lütfen :D [/QUOTE]
Havaalanın da sıkıntı olmayacağını bilsem getiririm de Almanlar biraz fazla dikkatli olacaktır Ruslara göre :D
Caridina türlerinden getirmek istiyorum
(daha önce başka bir forumda okumuştum :Rus hava yolları ile getiren birisi olmuş havalimanında kontrol eden kişi kendisine garip garip bakmış ve geçirmesine izin vermiş [:D] )
Türkiyede olmayan türlerden de getirin lütfen :D [/QUOTE]
Havaalanın da sıkıntı olmayacağını bilsem getiririm de Almanlar biraz fazla dikkatli olacaktır Ruslara göre :D
Caridina türlerinden getirmek istiyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir