Zebralar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Normalde uremeleri gerekir eger dişinin altindan ufak bi tup cikmaya basladiysa sayili gun kaldi demektir, çabuk eşleşen bi tür ama sende eşleşmemişde olabilirler.
Ufak bi cikinti oluo tup seklinde doguma cok yaklaşinca cikmaya başliyor, sanirim yumutlari onla yapiştiriyor,
Aniden yavru kaybeden arkadaşlar filtre cok deli cekiyor, yavrulari anne akvaryumu gezdirirken tum yavrulari filtrenin dibine getiyor yavrularda cekime dayanamayip heba oluyorlar lütfen dikkatli olun!!!
Arkadaşlar cevabımı aldım teşekkür ederim.Sorun çözüldü.Erkeğin yumurtaları döllemesi gerekiyormuş bende erkek olmadığına göre yavru alma ihtimalim yok :).
1 çift zebram var 3 haftadır kırmızılık var ama tık yok 2 hafta önce 5 tane zebrayı öldürdüler
yahu mahalle doğurdu
bizim zebralar hala aynı...
testi felan herşey var
Arkadaşlar amerikan zebralar eş olmamak kaydıyla bir dişi bir erkek alındığı taktirde eş olup yavru yaparlarmı yoksa kalabalık gurup içinde eş tutmasımı gererek. Birde kalabalık bir tankta eş oldukları nasıl anlaşılır.
Arkadaşlar cevabımı aldım teşekkür ederim.Sorun çözüldü.Erkeğin yumurtaları döllemesi gerekiyormuş bende erkek olmadığına göre yavru alma ihtimalim yok :).
Yavrulari korumak için elinden geleni yapicaktir. Büyük bi ihtimalle kan dökülür bunuda unutmamak lazim.:)
Arkadaşlar amerikan zebralar eş olmamak kaydıyla bir dişi bir erkek alındığı taktirde eş olup yavru yaparlarmı yoksa kalabalık gurup içinde eş tutmasımı gererek. Birde kalabalık bir tankta eş oldukları nasıl anlaşılır.
[/QUOTE]Arkadaşlar 1e 1d zebra var 67 lt de erkek dişiden azda olsa büyük ve dişiyi hep kovalıyor (eştutmalarını bekliyorum inşallah eş olurlar.) dişinin rengi bi acayip olmaya başaldı mevi yeşil gibi hafiften renkelenmeye başladı bir tanede küp var erkek küpün içinde dişide küpün arkasında dişi küpün arkasındaki kumları felen nispeten temizlemiş yarın elimde olan 3 parça kayayıda eklemeyi düşünüyorum.