ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Yeni Hobi Lapistes Lepistes.., 18:35
Yeni Üye Forumu - Hemianthus Cuba Hagen De Yetişirmi Lepistes.., 18:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balığı Gözündeki Buğu Buziak, 18:32
Hastalıklar ve İlaçlar - Siyanobakteri bendeniztayfun, 18:24
Yosun - Japon İle Mücevher Ciklet Takası Doğru Mu Sizce Ehtiyar, 18:11
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Yapımı Aguamentist, 18:05
Yeni Üye Forumu - Poso Rabbit Snail Hakkında Aguamentist, 18:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30 Litre Akvaryum Balık Önerisi xellence07, 17:59
Yeni Üye Forumu - Astronot Balığıma Hangi Yemi Vermeliyim xellence07, 17:55
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Koku Ve Yem Yememe mutlubaba, 17:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Kuyruğunda Sorun Mu Var? Conix, 17:12
Labirentliler - Filtre Cama Zarar Verir Mi? neomeo, 17:07
Filtreleme Seçenekleri - Armatür Yapıyorum Muhammedcay, 16:58
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Isıtıcı Sorunu. Odayı Isıtsam Olur Mu? Orhan76, 16:32
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Sarı Prenses Cinsiyet Ayrımı draff10, 16:14
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Üretim Betta scorpion26, 15:19
Yeni Üye Forumu - Şelale Filtrenin Altında Takılıyorlar bendeniztayfun, 14:37
Akvaryum Bilimi - Dış Filitre Hüdai, 14:36
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Destekleyici Tepe Filtre Yapımı zzet, 14:34
Filtre ve Sump Yapımı - Salyangoz Türü Ne Olabilir ? Dexter85321, 14:32
Omurgasızlar - Shallow Desktop Darkwater 41lt Lepistes KaanE, 14:01
Akvaryum Tanıtımı - Demir Oksit Midir? Zararlı Mıdır? Orhan76, 13:57
Akvaryum Bilimi - Walstad Karides Ölümleri darkaura, 13:44
Omurgasızlar - Mayalı Co2 Vanadan Gaz Kaçırıyor Hidro Dinamik, 12:47
Akvaryum Tanıtımı - Japon Akvaryumu ShowaSanshoku, 12:45
Sazansıgiller - Fotosentez Mi Gözlemliyorum? KaanE, 12:38
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Ağaçların Türü Nedir? KaanE, 12:17
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Alternanthera Reineckii Yaprak Sorunu Keremeker, 11:47
Yeni Üye Forumu - Hangi Yemi Kullanmalıyım? SaRCoPhiLiuS, 11:37
Malzemeler ve Yemler Forumu - Dere Kumu Mu Hagen Kum Mu? (lowtech) SaRCoPhiLiuS, 11:32
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Neon Tetralarım Dolaşmıyor Orhan76, 11:01
Yeni Üye Forumu - Difüzörden Sorunu Aguamentist, 10:56
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 60x30x30 Tür Önerisi mmemati, 10:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Yemi Ve Balık Aguamentist, 09:45
Yeni Üye Forumu - Anubias Ölüyor, Nasıl Canlandırabilirim mutlubaba, 09:39
Bitki Akvaryumları Genel - Plastik Akvaryum Kapağı Yapan Varmı? Aguamentist, 09:38
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Silis Kumda Bitki Aguamentist, 09:37
Bitki Akvaryumları Genel - Lepisteslerin Doğurmaması Hk. Aguamentist, 09:18
Canlı Doğuranlar - Soğuk Yerde Akvaryum Aguamentist, 09:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Baliklar Asagi Bakıyor Mertkaandoruk, 09:11
Yeni Üye Forumu - Aktif Karbon Filtre Dışı Kullanılabilir Mi ? Orhan76, 09:08
Hastalıklar ve İlaçlar - 30 Litre Akvaryum [lepistes] Orhan76, 08:30
Yeni Üye Forumu - Yukarı Çıkan Axolotl Aguamentist, 08:24
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı İle Transgenetik Tetra Yaşar Mı Emreözamisos, 06:40
Yeni Üye Forumu - Elyaf Emreözamisos, 06:38
Yosun - Bu Akvaryuma Melek Yada Discus Gider Mi? Larvaklm, 02:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 29x29x35 Nano Bitkili Tankım Laterthanbefore, 00:17
Yeni Üye Forumu - Nano Karides Tankı Laterthanbefore, 00:06
Akvaryum Tanıtımı - Termometre Sorunu GkhaNLioN, 23:51
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Şelale Filtre Seçimi Ardasa, 23:29
Filtreleme Seçenekleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Katil Salyangoz jezey 18:14
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Beyaz Kurt Kültürleri jezey 18:14
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 18:14
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 18:14
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 18:14
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var) MertSoyumert 18:10
- Altın Kafa Melekler Tekin35 17:40
- Estetik Kökler - İç Ve Dış Filtre Vasfi 17:26
- 6000tl - Hazır Kurulu Tank Vasfi 17:26
- 4 Kilo Lav Kırığı İri Taneli Hediyedir EyupAsik3452 17:26
- Kiraz Karides EyupAsik3452 17:26
- Kafa Motoru- Hindistan Cevizi Torfu Narval 17:22
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 17:19
- Red Check Endler Doğasa 17:18
- Elektrik Blue Ramirazi Doğasa 17:18
- 50×50×50 Extraclear Akvaryum Doğasa 17:18
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 16:52
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 16:52
- Genchem-no Planaria-planarya Ve Hydra'dan Kurtulun lotnaquascaping 16:52
- Kiraz Karides serserimayin88 16:24
- Moscow Dark Blue Genç Lepistesler serserimayin88 16:24
- Akvaryumu Boşaltıyorum Son 4 Adet Frontoza ferhattt 16:04
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 15:48
- Siyah Cüce Vatoz Yavru Cucevatozcu 15:48
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 15:48
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 15:40
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 15:40
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 15:40
- Karideslerinize Yuva :) utkuk 15:38
- 🍁🌼🍁🌺100 Adet Farklı Tür Bitki 🍁🌼🍁🌺 hasancn 14:58
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 14:53
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 14:53
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 14:53
- 40 Kg Ben Silis Kum HayatımızBalık 14:42
- Sump Motoru& Dalga Motoru& Kumlar HayatımızBalık 14:42
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 14:36
- Spotted Angelfish Hiko 14:36
- Black Venezuela Corydoras Hiko 14:36
- Bitki Çeşitleri emreemin 13:40
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 13:40
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 13:40
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:40
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 13:40
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 13:38
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:10
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 13:10
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 13:10
- Lepistes Özel Türler (stok Listesi Eklenmiştir) serkancilek 13:10
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 13:09
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 13:09
KULLANICILAR
- 162 Online Kullanıcı, 89 Üye
Online Kullanıcılar
Öğretmen Ali,
Kamber Karaaslan,
Conix,
Koksal Gurkan,
darkaura,
Ramboy,
B.GEYİK,
thc tinctures,
BaldGuy,
scorpion26,
ozgurtpcogl,
Kara Karga,
Muhammedcay,
DenizUlucutsoy,
cpu1803,
R0h1rr1m,
Yece,
ciways,
Rafayel,
Balik76,
serdar1987,
neomeo,
Gursoyhasan,
ugural06,
MiSoSiKiaN,
Melih23,
mitii,
mmemati,
Merteroglu1,
Alberu,
farabix13,
Dexter85321,
Cloudbuster,
Cagatayyeldar,
tuzlanıl,
Ehtiyar,
wiantona,
joko29,
Ankaragucu,
osmandbnl,
Ankk,
Caninenss,
Yasin034,
ArifhbsAquatics,
kopruluonur,
Muhammet2727,
Hidro Dinamik,
Hüdai,
merdyen,
onurtopal,
bendeniztayfun,
EyupAsik3452,
metsi,
guven06,
şansal,
bluesbant,
Zytrec,
Oasis,
Carcharodon,
Serdariekrem,
mayhan5545,
ShineStar,
İlayy,
mehmethakan,
Ali Selim Kadan,
Hsrt,
giyotyn,
Serkan0101,
iwagumi,
Umut Katipoğlu,
cckk,
Sezenoglu,
sonosmanli55,
RamboRamirezi,
deriinmavi,
BAHADIR_71,
Emreözamisos,
muzunman,
Ancher,
Göksel D,
ZET,
lotnaquascaping,
chimeric,
Ahmetaydin16,
Selcen&Ergün,
barsbingul,
emreabay6,
koraysoylu,
Krasnyy,
sfcscannow,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.