20 Şubat Pazar Kahvaltı Organizasyonu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Resimler mükemmel çeken arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım ama daha fazlası vardı sanırım...
Birde resimlerden gördüğüm kadarı ile tahmin ettiğim masaların haricindede dostlarımız varmış. Masaların U biçimi değilde parça parça olması bu yönden çok kötü oldu yeni gelen (benim gibi) kaynaşma biraz çevredekilerle sınırlı kaldı. Yeni yüzler tanımayı çok sevdiğim ve buluşmada gerçekten değerli insanları tanıdığım için çok mutluyum. Herkese tekrar teşekkürler. Resimlerin orijinal boyutlarını nasıl alabilirim:PPP
Bu arada yorumlarda kelliğe bakıp koi balıkları aklıma geldi diyen arkadaşa ayrı bir tebrik sunuyorum o nasıl bir benzetmeydi öyle tam bir akvaryum severe yakışan birşey mi desem bilemedim:)
tosyalı :)
Tanışmak istediğim birkaç arkadaş vardı kalabalıkta karambole geldi üye adından tanıyoruz çoğunu inşallah yeni organizasyonlarda bu sefer hepsini tek tek bulacağım :)
[/QUOTE]
Bu işe bir çözüm bulsak? En azından dernek üyesi olanlar eni sonu foto verecek onların fotoları bir sayfaya konsa?
Yada daha yararlı bir çözüm kişinin direk fotosuna ulaşabileceğimiz?
Sercan kardeşim doğru diyorsun ve sen dedikten sonra ben tanınabileceğim bir fotoğraf koydum dikkat edersen ancak sen kendi demene rağmen hala bir gelişme görmedim:) Kırılmaca darılmaca yok ok:)
Herkes profil resmine tanınacağı resmi koysa avatar olayı kaldırılsa en temizi. İsteyen gene koymaz.
Sercan kardeşim, yeni çıkan bilişim yasasına göre bir site zorla veya mecbur tutarak özel bilgi veya resmini isteyemez veya yayınlayamaz bu nedenle sen, ben, o biz şu filan diyerek avatarlarda resimlerimizi yayınlamak en doğrusu isteyen resmini koymaz ne yapalım.
Kısaca isteyen zaten ekleyecektir istemeyen eklemez, bu görüşünü savunmak istiyorsan öncelikle seni avatarını kaldırıp resmini koymaya davet ediyorum:) Bana kırılacağını sanmadığım için birz sıkıştırayım:)
Özel Üye
[C]2,1,36187[/C] [B]4861,3[/B]
İl: Istanbul
Sen hala bahsettiğin diğer %60 tarafındasın.
Sercan şimdi sen tanınmak için resim koyalım dedin... Eee bu resimde millet seni yandan mı tanıyacak:PP
Hala %60 lıkda sayılırsın ona göre:P
O halde bir kampanya başlatalım herkes kendi fotosunu koysun :D