20 Şubat Pazar Kahvaltı Organizasyonu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Refet beye mesaj atabilirsiniz ama çok fazla yeni üye olduğundan biraz zaman verip yinede yazmaz ise mesaj atın bence.
Reis üye listesini nasılsa iletir. Ardından da Refet müsait olur olmaz gereğini yapar. Biraz sabır yeterli olacaktır.
Ben ve Serkan'ın fotolarının altına adımızı yazdım. Diğer arkadaşlarımızın adını yazma gereği duymadım çünkü sanırım herkes tarafından tanınan arkadaşlar. Yine de bilmeyen varsa Serkan'ın arkasındaki arkadaşımız wiwiwi nickli Selim Nar, Reis'in zaten ihtiyacı yok :)
Refet beye mesaj atabilirsiniz ama çok fazla yeni üye olduğundan biraz zaman verip yinede yazmaz ise mesaj atın bence.[/QUOTE]
Aslında resmimdende anlaşılacağı gibi yakışıklı çocuğumda kahvaltıda facia bir profilim vardı.Kusuruma bakmayın gece çalıştım ve sabah malum buluşma vardı.Fırsat bulamadım sakalları toplamaya. Çevreye verdiğim görüntü kirliliğinden dolayı özür dilerim :)
Aslında resmimdende anlaşılacağı gibi yakışıklı çocuğumda kahvaltıda facia bir profilim vardı.Kusuruma bakmayın gece çalıştım ve sabah malum buluşma vardı.Fırsat bulamadım sakalları toplamaya. Çevreye verdiğim görüntü kirliliğinden dolayı özür dilerim :)
[/QUOTE] Altın çamura düşmekle değer kaybetmez sevgili kardeşim. Bir temizlersin, altın yine altın ;);)Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Özel Üye
[C]2,1,36187[/C] [B]4861,3[/B]
İl: Istanbul
Sen taner abiyi görmedin galiba diyecem bir ara gelip yeter abi yemek kalmayacak gibi bişeler dediğini hatırlıyorum ben doydum taner abi yerken yanında sigarayı bıraktım diye kendini yemeğe vermiş :) geldiğimde yiyordu saat 10 gibi 1 gibi kalktık hala yiyordu :)