ALBİNO KİTUMBA İMPARATORLUĞU VE DIY SİSTEMLER
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çok dikkatli gözleriniz var murat bey tebrik ederim.
Evet arka fon üç boyutlu görünmesini sağlamak için kırtasiyeden aldığım sıradan siyah bir kartonu kağıt buruşturur gibi buruşturup buruşan yerleri tıtrıllı bir aletle kazıdım mümkün mertebe kaya şekilleri vermeye çalıştım. Sonrasında arkaya buruşuk şekilde yapıştırdım. oldukça da güzel oldu. Fonu daha iyi gösteren fotoğraflar çekeceğim.
Bu arada fikir babası benim ama eşim de oldukça yardım etti. Yakında iyi bir akvarist olacak hayırlısı ile
[/QUOTE]
Evet o rüzgar yavaş yavaş geçmeye başladı zaten.
Evet tank banada küçük geliyor. Ama şu anda sadece Albino kitumba ve Nigripinnis albino olduğu için yeterli geliyor. Her halükarda birkaç ay sonra Sumplı bir tanka geçmeyi düşünüyorum hayırlısı ile.
Merhaba. Öncelikle balıklarınız ve akvaryumunuz için kocaman bir MAŞALLAH diyorum. Bitkileriniz ve bu güzel nadide balıklara sahip olduğunuz için sizi tebrik ederim. Ben her türün kendi içinde ayrı bir güzelliği oldugunu düşünüyorum. Yeterki görsel estetiği ve yeterli sayıda dişi erkek oranı uygun olsun. Bu balıkların içinde beni en çok etkileyeni Albino kitumbalarınızdır. Son günlerde dilime dolanmış bir söz var bu tür için. "Allah bu balıkları özenmişte yaratmış." Bitkilere zarar vermeyen, kendi yavrusuna veya diger balıkların yavrularına musallat olmayan sakin yapılı dişilerine kur yaparken izlemesi keyifli olan bu balıklar benim için çok özel. Bende sizin akvaryumunuz gibi bitkili ve bu nadide türlerin bulundugu bir akvaryum kurma aşamasındayken sizin tanıtımınızı gördüm. Forumda yazmak adetim olmasada sizin yansıttıgınız güzelliklere katılmamak mümkün değil. Sağlıklı Balıklar Dilerim.