Amerikan Cichlid Tankı (son foto sf:25)
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2009 15:19
Eda;
Akvaryumun, duruşuyla, boyutuyla, dizaynı ile gerçekten mükemmel olmuş. O büyük bitki ise sanki gölün karanlık kısmı gibi olmuş. Hani içinde minik canlıların yaşadığı, gölün karanlık bitkili kısımları gibi. Bence hiç bozma bu dizaynı. Kuru meşe yapraklarına diyecek birşey yok zaten. Tekrardan tebrik ederim. Bizleri fotosuz bırakmayasın :)
Akvaryumun, duruşuyla, boyutuyla, dizaynı ile gerçekten mükemmel olmuş. O büyük bitki ise sanki gölün karanlık kısmı gibi olmuş. Hani içinde minik canlıların yaşadığı, gölün karanlık bitkili kısımları gibi. Bence hiç bozma bu dizaynı. Kuru meşe yapraklarına diyecek birşey yok zaten. Tekrardan tebrik ederim. Bizleri fotosuz bırakmayasın :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2009 16:03
Tek kelime ile HARİKA
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2009 18:44
Forumda gördüğüm en güzel tanklardan biri Eda Abla.Maşallah nazar değmesin.Şu zebra yavrularım çıkıp büyüsün ben de senin akvaryuma benze birşeyler yapmak istiyorum.Özentin olucam galiba.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2009 22:03
Tankınız çok gerçekçi ve o kadarda güzel,balıklarınız benim hiç bakmadığım türden fakat bizlere böyle güzel balıkların başka göllerde de olduğunu göstermiş olduğunuz için teşekkürler.Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2009 08:59
Çok güzel resimler.Balıkların ne kadar sağlıklı olduklarıda belli zaten.Eline koluna sağlık Eda.
Saygılar.
mr.mehmetÇevrim Dışı
Özel Üye
[C]9,1,12382[/C] [C]6,2,12382[/C]
İl: Istanbul
Özel Üye
[C]9,1,12382[/C] [C]6,2,12382[/C]
İl: Istanbul
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2009 03:07
Ellerinize sağlık mükemmel bir akvaryum olmuş. Akvaryum ebatı, iç dizayn ve balıklar çok güzel. Keyifle izlenecek bir akvaryum olmuş. Selamlar.