Avrupa Mali Arka Planlar
Selam arkadaslar ben avrupada yasayan bi arkadasinizim.Merak ettigim burda gelismis sistemler , teknikler var. Mesela altta resmini ekledigim hazir arkaplanlardan ülkemizde varmi,varsa fiyati nedir? belki orda dahada uygundur..
Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben bu zamana kadar kendinyap sistemleri kullaniyordum yaptigim arka plan sayisi 8-10 arasi vardir.Simdi paraya kiyip bir tane satin aldim.rahatlik varmis.Büyük temizlik yaparken istersen cikarabiliyorsun.agir oldugu icin batiyorda.strofordan yapilan arka planlar zamanla arka bölümden yosunlanmaya basliyor,buda kokuya neden oluyordu.ama simdi dünya varmis.
Çağlar bey gösterdiğiniz arkaplanlar özellikle de ikinci gösterdiğiniz (sanıyorum sizin akvaryumdaki) çok güzel... Peki siz ne kadara aldınız bu arkaplanı? Hangi ebatlarda satılıyor? Akvaryumunuza uygun ebata getirmek için kesiyor/kesebilkiyor musunuz? Ağırlıklı kullanılan ve hammaddesi nedir bu fonların acaba? teşekkürler..
Ben bir kere Styrofor dan yaptım ve çimento ile kapladım boyadım yaptım cattım... üzerindende kalın ve iki kat Epoxi geçtim kaya gibi oldu bunlar kuruduktan sonra arkasını cevirip styroforu ayrımaya başladım... benim elimde malzeme vardı çok sıcak veren fönler var yakıp geçiyorlar.. onu kullandım yok basit oldu sonra arkasındanda bu cilayı yaptım ve çelik gibi olmuştu...
BacktoNature adlı arka fonlar el yakıcı pahalı... bende yurt dışında yaşadım ama parayı kıyıp alamadım... ama kendim yapmamda güzel oldu...