Bitki Önerisi
Gönderim Zamanı: 11 Saat 43 Dakika önce
Basit, az ışık isteyen, akvaryuma koyuldumu arka taraf görülemeyecek şekilde bitki arıyorum aslında kendim araştırdım ama emin olamadım nasıl olsa ben ilk defa bakacağım aklınızda bu koşulları sağlayan bitkiler varsa artıları ve eksileriyle söyleyebilirmisiniz(kök çürüme, diğer bitkilerin gelişimine engel olma, fazla budama ihtiyacı vb.)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 6 Saat 59 Dakika önce
Arka kısımlarda elinizde imkaniniz var ise uzun uzun sazlar ekleyebilirsiniz.Sazları sık sık dikince çok hoş bir goruntu oluyor yada en basitinden elodea çakın gitsin
Teşekkür Edenler: [T]249876,Taha Yanık[/T]
Gönderim Zamanı: 5 Saat 24 Dakika önce
[QUOTE=Akvarist Taha]Arka kısımlarda elinizde imkaniniz var ise uzun uzun sazlar ekleyebilirsiniz.Sazları sık sık dikince çok hoş bir goruntu oluyor yada en basitinden elodea çakın gitsin[/QUOTE]
Elodea da dikince kök sorunu oluyormuş.
Elodea da dikince kök sorunu oluyormuş.
Gönderim Zamanı: 5 Saat 20 Dakika önce
Anubias ve saz belkide limon olabilir
Gönderim Zamanı: 5 Saat 15 Dakika önce
Arka görülmeyecek ölçüsünü bir yerde okudum dişi beta akvaryumu planlıyorum o yüzden içersinde görüş kaybettirecek şekilde olmalı. Fazla üreyen bitkilerde kendi yaşadıkları sorunları anlatabilecek varmı?
Gönderim Zamanı: 5 Saat 14 Dakika önce
[QUOTE=Taha Yanık]Basit, az ışık isteyen, akvaryuma koyuldumu arka taraf görülemeyecek şekilde bitki arıyorum aslında kendim araştırdım ama emin olamadım nasıl olsa ben ilk defa bakacağım aklınızda bu koşulları sağlayan bitkiler varsa artıları ve eksileriyle söyleyebilirmisiniz(kök çürüme, diğer bitkilerin gelişimine engel olma, fazla budama ihtiyacı vb.) [/QUOTE]
Senin için bol bacopa monnieri harika dayanıklı ve canlı yeşil bir bitkidir. kökdende beslenir sudanda beslenir yani hem suya faydası var hem kuma. kapak yoksa su üstünede büyür istersen budarsın arsız bir bitkide değil. Benim tavsiyem bacopa ve türleri
Senin için bol bacopa monnieri harika dayanıklı ve canlı yeşil bir bitkidir. kökdende beslenir sudanda beslenir yani hem suya faydası var hem kuma. kapak yoksa su üstünede büyür istersen budarsın arsız bir bitkide değil. Benim tavsiyem bacopa ve türleri
Gönderim Zamanı: 5 Saat 12 Dakika önce
[QUOTE=bendeniztayfun]
Senin için bol bacopa monnieri harika dayanıklı ve canlı yeşil bir bitkidir. kökdende beslenir sudanda beslenir yani hem suya faydası var hem kuma. kapak yoksa su üstünede büyür istersen budarsın arsız bir bitkide değil. Benim tavsiyem bacopa ve türleri[/QUOTE]
Abi hiç çürüme, fazla çoğalma, başka bitkilerin önüne geçme gibi bir olay oldumu.
Senin için bol bacopa monnieri harika dayanıklı ve canlı yeşil bir bitkidir. kökdende beslenir sudanda beslenir yani hem suya faydası var hem kuma. kapak yoksa su üstünede büyür istersen budarsın arsız bir bitkide değil. Benim tavsiyem bacopa ve türleri[/QUOTE]
Abi hiç çürüme, fazla çoğalma, başka bitkilerin önüne geçme gibi bir olay oldumu.
Gönderim Zamanı: 12 dakika önce
[QUOTE=Taha Yanık]
Abi hiç çürüme, fazla çoğalma, başka bitkilerin önüne geçme gibi bir olay oldumu. [/QUOTE]
Bacopa türleri senin için en ideal bitkidir. aradığın arka plan bitkisi budur taha.
Betta için yapıcaksa hacimde ufaksa çok bitki koyma. ufak hacimde zor olur anca anubias ve java fern gibi bitkiler olur.
Abi hiç çürüme, fazla çoğalma, başka bitkilerin önüne geçme gibi bir olay oldumu. [/QUOTE]
Bacopa türleri senin için en ideal bitkidir. aradığın arka plan bitkisi budur taha.
Betta için yapıcaksa hacimde ufaksa çok bitki koyma. ufak hacimde zor olur anca anubias ve java fern gibi bitkiler olur.
Gönderim Zamanı: 4 dakika önce
[QUOTE=bendeniztayfun]
Betta için yapıcaksa hacimde ufaksa çok bitki koyma. ufak hacimde zor olur anca anubias ve java fern gibi bitkiler olur.[/QUOTE]
Yok abi 80 litre o yüzden görüş kısıtlayacak istiyorum zaten 5 dişi planlıyorum yedek akvaryumları var.
40 cm yükseklik ideal midir sizce?
Betta için yapıcaksa hacimde ufaksa çok bitki koyma. ufak hacimde zor olur anca anubias ve java fern gibi bitkiler olur.[/QUOTE]
Yok abi 80 litre o yüzden görüş kısıtlayacak istiyorum zaten 5 dişi planlıyorum yedek akvaryumları var.
40 cm yükseklik ideal midir sizce?