Büyüdü Keretalar (Mobalarım) sayfa 7 Birazda Yardım (S.8)
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2009 23:08
Teşekkür ediyorum Uğur bey elimizden geldiğince en güzeli en safını getirmeye çalışıyoruz üretmeye çalışıyoruz saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2009 23:24
Akvaryum ve balıklar gerçekten harika.Salih abiyle irtibata geçtim en yakın zamanda balıkları görmek için üretimhanesine gideceğim.
onurdemirbalaÇevrim Dışı
Özel Üye
[C]2,1,36187[/C] [B]4861,3[/B]
İl: Istanbul
Özel Üye
[C]2,1,36187[/C] [B]4861,3[/B]
İl: Istanbul
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2009 23:53
Balıklarınız ve dizaynınız çok güzel tebrikler..kum hakkında bilgi verebilirmisiz.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2009 23:56
Frontozalar her daim popülaritesi olan balıklar olmuşlardır. Bende kapmaba kolonisi için yer arıyorum inşallah bulabilirim...
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2009 00:17
İnanin bizden aldıgınız mobalar bir yana akvaryumunuz ve balıga olan tutkunuz sevginiz bence biryana iyi güzeli herzaman için sizin gibi hobıcılere layıktır ınşallah moba yavruları bir birinden güzel olur ve o zevkı tadı alırsınız saygılar sunarım hobıye gercekten sizin gibi gönul vermış içten insalara.
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2009 00:38
Gerçekten balıklarınız mükemmel , maaşallah diyeyim.Keske akvaryumun genel resimlerinden de birkaç kare paylaşsaydınız akvaryumunuzu da merak ettim eminim edenlerde çoktur
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2009 00:59
Ergün bey balıklarınız ve akvaryumunuz çok güzel. İnşallah bu bıdıklarında yavrularını görmek nasip olur size tebrik ediyorum sizi...
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2009 13:13
Herkese çok teşekkür ederim, hepinize Allah daha iyilerini nasip etsin.
Anne-babanın fotoğrafı.
Benim akvaryumun genel hali
Bu keretayı da gece çektim, uyuyordu
selcen ergün 2010-12-27 20:14:43
Onur Bey, siyah kum Hagen'in siyah kumu. Çok tavsiye edilen, gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz ve bitki yetiştirebileceğiniz bir kum çeşidi. % 21 demir içeriyor. Eğer satın almak isterseniz, özel mesajdan bana ulaşın size daha detaylı bilgi verebilirim.
Salih kardeşim dün gece bana anne-babanın 1-2 resmini gönderdi. Hemen sizinle paylaşayım burada. Ayrıca ben de daha yeni fark ettim, hakikaten de hiç akvaryumun genel fotoğrafını koymamışım. Onlar da burada işte..
Sağlıklı balıklar...
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2009 14:07
Ufuk Bey teşekkür ederim. Yalnız aralarında burundi yok. Bu kanıya nereden vardınız? Sanırım sizi bazen soluk renkli olmaları şaşırttı.
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2009 14:41
Ergün Bey,
Balıklarınız ve akvaryumunuz birbirinden harika. Tek kelime ile mükemmler Moba'lar. Sağlık ve sıhatle büyütmeniz dileklerimle,
Saygılar,