Büyüdü Keretalar (Mobalarım) sayfa 7 Birazda Yardım (S.8)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Fotoğraf makinanızın marka ve modeli nedir? Belirtirseniz memnun olurum.
Bende Nikon L19 var. Sadece karşılaştırma yapmak istiyorum.
mustu24 Bey, arka siyah fonu daha önce beslediğim Kapampalarda kullanmıştım ve dediğiniz gibi renkleri daha çok ön plana çıkıyordu. Bu dönem bu fon hoşuma gitti. Biraz dursun bakalım böyle, şu an siyah film çekmem için akvaryumu boşaltmam lazım ki öne çekebileyim.
Ahmet Bey, kayalar için haklısınız ama henüz yavru oldukları için fazla kaya koymayacağım. Çünkü korktukça kayaların arkasına gizleniyorlar ve ben onlardan mahrum kalıyorum:) Gizlenmeye alışmasınlar, insanlardan korkmasınlar diye bu yolu deniyorum. Eski Kapampalarımda kaya çok fazla koymuştum, görsellik güzeldi ama hiç ortada gezinmediler. İnsanları gördükçe sağa sola kaçıyorlardı, kendilerini kayalara gizliyorlardı. Ayrıca şu an akvaryumda bulunan bitkilerin hiç biri yapay değil. Hepsi canlı akvaryum bitkisi. Aklımda bir kaç çeşit bitki var aslında koymak istediğim. Henüz bulamadım. Bulduğum zaman kısmetse koyacağım.
Ozan Bey, ben size fotoğraf makinemin marka ve modelini özel mesajla yazayım isterseniz. Burada reklama girer sonra.:)
Ergun bey balıkları bizden aldınız ve şunu söyleyeyim ki balıklar kesinlikle moba yavrusudur. Kafasında maske vardır ama dedikleri gibi göz hızasinda bitmeyen bantlarıda vardır.Mobadan aldımız yavruların bazılarında zaman zaman 8 bant bile ciktigi oluyor.Onun içindir ki akılınızda şüpe ve bir düşünce kalmasın.Hemen yarın sabah kafanıza yatmayan balıkların yerine yenisni ve daha büyümuş halde olanlardan gönderirim.
http://www.akvaryum.com/Forum/tanganyikahersey_hayalle_baslar_artarak_d_k235154.asp?PN=26 Burda sizin aldıgınız balıkların fotosu eggtanbur ların fotosunun altındaki 2.3. fotolardır.bunlar bizzat sizin aldığınız balıkların fotolarıdır.Bu balıklar anaçları F0 olup onlardan alınan ilk yavrular değildir , onlardan baya baya bi yavru aldık.Kesinlikle hepsi moba yavrusudur ama maske olarak resimlerde görüldüğü gibi maske aşağı doğru inmiştir.Gözünde ve kafasında maske şekli vardır.Ama her zamanki gibi balık bizim balığımızdır.Kesinlikle ve kesinlikle burundi yavrusu değildir.Şüpheli gördüğünüz balık varsa yarın hemen değiştirebiliriz.Biz balığımızdan eminiz bundan kimsenin şüphesi olmasın.Son olarak Ergün Bey şüphe duyduğunuz kaç adet balık varsa istediğiniz anda değiştirmeye hazırız...Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ergun bey balıkları bizden aldınız ve şunu söyleyeyim ki balıklar kesinlikle moba yavrusudur. Kafasında maske vardır ama dedikleri gibi göz hızasinda bitmeyen bantlarıda vardır.Mobadan aldımız yavruların bazılarında zaman zaman 8 bant bile ciktigi oluyor.Onun içindir ki akılınızda şüpe ve bir düşünce kalmasın.Hemen yarın sabah kafanıza yatmayan balıkların yerine yenisni ve daha büyümuş halde olanlardan gönderirim.
http://www.akvaryum.com/Forum/tanganyikahersey_hayalle_baslar_artarak_d_k235154.asp?PN=26 Burda sizin aldıgınız balıkların fotosu eggtanbur ların fotosunun altındaki 2.3. fotolardır.bunlar bizzat sizin aldığınız balıkların fotolarıdır.Bu balıklar anaçları F0 olup onlardan alınan ilk yavrular değildir , onlardan baya baya bi yavru aldık.Kesinlikle hepsi moba yavrusudur ama maske olarak resimlerde görüldüğü gibi maske aşağı doğru inmiştir.Gözünde ve kafasında maske şekli vardır.Ama her zamanki gibi balık bizim balığımızdır.Kesinlikle ve kesinlikle burundi yavrusu değildir.Şüpheli gördüğünüz balık varsa yarın hemen değiştirebiliriz.Biz balığımızdan eminiz bundan kimsenin şüphesi olmasın.Son olarak Ergün Bey şüphe duyduğunuz kaç adet balık varsa istediğiniz anda değiştirmeye hazırız...[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir