Büyüdü Keretalar (Mobalarım) sayfa 7 Birazda Yardım (S.8)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ergün bey kaç ayda 3-4 cm den 7-8 cm ye ulaştı mobalarınız acaba?
Balıklarınız hayırlı olsun.Balıklar akvaryuma alıştıktan sonra bir ay içerisinde tekrar resim cekip paylaşirsaniz güzeliklerini herkes görür.
[/QUOTE] Salih bey bahsettiğiniz bu olsa gerek.Gerçektende bu kadar kısa sürede bu hale geleceklerini tahmin ediyordunuz galiba...Yanlız bu arada balıklar tamam ama bence asıl övgüyüde Ergün beye vermeliyiz...Elinize....Emeğinize sağlık....Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Lütfullah Bey ve siz değerli hobici arkadaşlarıma yorumları için teşekkür ederim. İnşallah bunları çok daha güzel ve sağlıklı bir şekilde büyüteceğim ve nasipse yavru bile alacağım. Arka plan ile ilgili eleştirilerinizi dikkate alacağım. İş yoğunluğumdan dolayı ancak bu kadar ilgilenebiliyorum.
Değişiklik her zaman iyidir. Gördüğünüz üzere frontosalarımın evlerine hediye olarak çiçek aldımJ Şaka bir yana bitkilerin çok güzel durduğunu düşünüyorum. Ayrı bir hava kattı ve görsel olarak çevreyle uyum sağladı. Gübrelerini de koydum diplerine. İnşallah çürümezler ve akvaryuma alışırlar. Arada gördüğünüz discuslara gelince daha önceden de söylediğim gibi onlar küçük misafirlerimiz ve gitmek için uygun bir zamanı bekliyorlar. Bu geçici beraberliğin kimseye bir zararı yokmuş gibi duruyor.
Herkese sağlıklı balık diliyorum.