Cüce Amerikan Dünyası
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bİr türlü soramamıştım. Kuracağım desen de hala hareket yoktu. Bence artık vakittir. Üstelik ortada bir sürü yeni gelen balık ve tür olduğunu düşünürsen kaçırılmayacak bir fırsatı da yakalmış olursun.
[QUOTE=lufo]Dün yazdıklarımda yanılmışım, sabah karşılaştığım manzara. Kalitesiz olsa da fotoğrafladım ;
Yakışıklı erkeğimiz, Blue Pearl adını gerçekten hakediyor ;
[/QUOTE]
Cenk, maaşallah. Nazar değmesin, gerçekten çok güzel balıklar. Umarım yavruları daha da güzel olur. kime ne verirsen ver, kendine mutlaka 5 tane ayır. Onları büyütüp aradan eş çıkararak devam et.
Aklımdayken, bir şekilde bunlar büyüdüğü ve yer değiştirebilecek hale geldiklerinde ben de taşınma işlerini halletmiş olurum. Eğer olabilirse o dönemde yavrulardan almak isterim.
[/QUOTE]Trio ayıracağını tahmin ettiğimden 5 dedim. Çünkü o trio grubunda erkek ölürse elinde anlamsızca iki dişi kalır. Bir işe de yaramaz. Ama 2e3d şeklinde beş tane olursa dişi de ölse erkek de ölse elinde tutarlı bir grup devam eder.
Beğenenler: [T]186525,mirat[/T]
[/QUOTE]
Albino kribensislerim karmada yavrulamış.Eğer yavruları diğer balıklardan önce fark edip ayırabilirsem biraz boylandıktan sonra gönderebilirim.İstanbul'da ufak bir hareketlenme oldu ama bir petshopla sınırlı kaldı.Biz de devamını bekliyoruz
http://www.akvaryum.com/forum/istanbul_-_ankara_amerikan_exchange_k541828_sn4.asp
Şu an akvaryumcularda kakadu, ramirezi, nannacara, kribensis gibi türler var. İbrahim yurtdışına gitti mi bilmiyorum ama onda da bazı türler vardı.
Dün akşam Üsküdar'a gittiğimde Belediye'nin arkasındaki akvaryumcuda büyük boy tül kuyruk ramireziler gördüm. Maalesef tül dışında başka yoktu. Düz istediğimden almadım. Çoğu oldukça sağlıklıydı. Lütfen özel mesajla detayını sormayın çünkü neyse yazdım ve mesaj kutum da doldu.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim, umarım sizde istediğiniz balığı yakın zamanda bulursunuz.
Bendeki ramleri korka korka aldım. Korkma sebebim hem satıldığı yer hem de RO kullanmamamdı. Zaten ramlerin ne kadar hassas olduğu, kolay kolay kuru yem kabul etmediği söylenir çoğunlukla. Ancak bu balıklar beni şaşırttı. Küçük akvaryumda geçirdikleri 1 günde el yapımı yem verdim karınları şişene kadar yediler. Kuru yem yerler mi diye düşünürken ana tankta diğer balıklara göz açtırmadıklarını gördüm
Dün akşam ise renklerini tam olarak belli ettiklerini gözlemledim. Bulursam hafta sonu bir kaç tane daha alacağım.
Bu arada bu türün tam olarak adını bilen var mı?
http://www.akvaryum.com/forum/istanbul_-_ankara_amerikan_exchange_k541828_sn4.asp
Şu an akvaryumcularda kakadu, ramirezi, nannacara, kribensis gibi türler var. İbrahim yurtdışına gitti mi bilmiyorum ama onda da bazı türler vardı.
Dün akşam Üsküdar'a gittiğimde Belediye'nin arkasındaki akvaryumcuda büyük boy tül kuyruk ramireziler gördüm. Maalesef tül dışında başka yoktu. Düz istediğimden almadım. Çoğu oldukça sağlıklıydı. Lütfen özel mesajla detayını sormayın çünkü neyse yazdım ve mesaj kutum da doldu.
[/QUOTE]
1 çift Jodanella Floridae
2 Apistogramma Bluktkeil (Büyük ihtimalle iki erkek)
7 Corydoras Habrosus
7 Kılıç kuyruk
2 Silver melek
1 dişi cüce vatoz
3e 7d lepistes
2 ramirezi (1e 1d gibi göründüler bana)
1e 6d turuncu ay kuyruk moli
2 sae