Evimdeki malawi gölü
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2007 11:56
Fotograf makinam çok kaliteli çekim yapmıyor,o yüzden video görüntüsü ekledim.
Boyut (cm):100*60*40
Kapasite (litre):240
Canlılar: 3 adet sarı prenses , 4 adet yunus cichlid , 2 adet vatoz , 1 adet yavru sarı prenses (2 aylık )
Malzemeler:Tetra ex700 dış filtre , volkanik taşlar , ince çakıl
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler: Sera granured protein , tetra pro vegetable
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Bu akvaryumu kuralı tam 1 sene oldu. Balıkları çok küçük aldım ve kendim büyüttüm. Kendimi geliştirmek için önerilirenizi bekliyorum.
Kapasite (litre):240
Canlılar: 3 adet sarı prenses , 4 adet yunus cichlid , 2 adet vatoz , 1 adet yavru sarı prenses (2 aylık )
Malzemeler:Tetra ex700 dış filtre , volkanik taşlar , ince çakıl
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler: Sera granured protein , tetra pro vegetable
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Bu akvaryumu kuralı tam 1 sene oldu. Balıkları çok küçük aldım ve kendim büyüttüm. Kendimi geliştirmek için önerilirenizi bekliyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2007 12:18
Beğenmedigim bir akvaryum ama çok boş bırakmıssınız. Bana öyle bir akvaryum düşücek, malawi golünün minyatürünü yapardım.
Ramirezi 2007-09-02 16:36:38
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2007 13:28
Cüneyt bey merhaba.Öncelikle akvaryumunuz ve balıklarınız gayet güzel,maşallah diyelim.Fakat arka tarafı güzel bir kaya desenlı ya da tek renk bir fonla kapatırsanız(mavi ya da siyah olabilir)hem duvar görünmeyecek hemde filtre borularınız saklanacaktır.Sağlıklı balıklar dilerim.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2007 03:00
Hayırlı olsun diyeyim...
Bence;
- Daha ince kum kullanın derim (malawiler için idealidir diye düşünüyorum)
- Desenli fondan ziyade reklamcılardan alacağınız kendinden yapışkanlı düz renk fon hemdaha güzel gösterir hem de uzun ömürlü olur (akvaryumculardan alınan desenlileri şeffaf bantlarla yapıştırmanız gerekir)
- dış filtreniz kesinlikle yeterlidir ve çok da kalitelidir.
Yunusların hepsi erkek gibi geldi bana.
Tek tür besleseniz daha iyi olur derim (bende ilk başta sp ve yunus besliyordum. tek tür sp ye döndüm oldukça da memnunum.
İyi hobiler....
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2007 16:12
Mehmet bey'in ve MCtel bey'in önerileri doğrultusunda , yine forum üyesi olan arkadaşım Cenk Ünsal ile bugün akvaryumcuları dolaşıp arka fon ve yeni bir anubias barteri alarak akvaryumu güncelledim. Arkaya koyduğum mavi fon gerçekten akvaryum u çok güzel gösterdi. Yardım ve önerilerinize teşekkürler.