Frontosa Karema Calolo Blue : Aristotalesler (Son halleri 4.sf sonunda
[QUOTE=dentu] Göktuğ bey hayırlı olsun.E hadi. Koymadınız mı daha frontosalarınızı yuvalarına ???[/QUOTE]
Teşekkür ederim Güngör Bey.
Balıkları bazı özel nedenlerden dolayı bir türlü almaya gidemedim kısmetse 2-3 gün içinde alacağım. Şuanlık balık yerine , şimdi akvaryumun nerdeyse bitmiş halinin resimlerini ekliyorum onlarada bir bakar fikir tevsiye verirseniz sevinirim. Sizin gibi işinin ehli kişilerin tavsiyesini herzaman çok önemserim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yavuz kardeşim teşekkür ederim.
Bende içine koyduğum gnays kayaların biraz ufak geldiğini düşünüyorum aslında alırken baya büyük gözüküyorlardı fakat akvaryuma koyunca kayboldular. Yakın zamanda gidip bir kaç tane daha alıp dekorda ufak değişiklik yapıcam. Fakat şöylede bir konuda var frontosalar ile ufakken çok saklanma yeri yaptığında gelişimlerini olumsuz etkilediğini biliyorum. Biraz daha yavruluğu geçip ergen olduklarında 1 yaş civarı ozaman saklanma yerlerini yapacağım.
Kurulumun hayırlı olsun, Çok güzel bir tank olmuş emeğine sağlık birde Frontosaları ekleyince tadından yenmez... MAŞAALLAH Allah nazardna saklasın. Bu arada kumu aldınmı ordan?
Kurulumun hayırlı olsun, Çok güzel bir tank olmuş emeğine sağlık birde Frontosaları ekleyince tadından yenmez... MAŞAALLAH Allah nazardna saklasın. Bu arada kumu aldınmı ordan?
[/QUOTE]
Teşekkürler Tamer bey inşallah balıklarıda yakın zamanda alıcam ama işimde öyle aksilikler çıktı ki bir türlü vakit ayıramadım gidip balık almaya.
Bu içindeki kumu ben kendi akvaryumcumdan aldımdı yetmedi buna ek olarak 30 kg civarı alıcam ordan.
Deneme yanılmayla öğreniyoruz resmen. Şuan konuşulan konuyla ilgili demiyorum ama yanlış yorumlar çok yapılıyor... Kazım bey üstünüze alınmayın size söylemedim. :D
Erdal bey uzun araştırmalarım sonucu zar zor ulaştım o berraklığa :)
Bende kaya konusunda sizin gibi düşünüyorum o yüzden çok git gel yaşıyorum akvaryum içini pimaş borular ile dolduranlara şaşıyorum sırf yavru almak adına. Bu işin görselliği olmadığında ticarete dönüşüyor bunada karşıyım.
Bitki konusunda tavsiyelerinizi dinleyeceğim. Şuan tam oturmadı zaten kafamdaki planlar o yüzden ufak değişiklikler oluyor.
[/QUOTE]
Zaten bu son cümleniz yeteri kadar açıklayıcı bende böyle düşünüyorum olması gerekende bu.