Frontosa Karema Calolo Blue : Aristotalesler (Son halleri 4.sf sonunda
Foto makinamın şarjında bir problem vardı telefon ile çekildi,resimlerin kalitesi biraz kötü akşama çok daha net güzel fotoğraflar gelecek.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çekimlerin özellikleri ; ışıklı , ışıksız , ışıklı flaşlı , ışıksız flashlı olarak deneme amacıyla çekildi. Benim en sevdiğim sonlardaki ışıksız sadece flashlı olanlar gözüme güzel gözüktü.
Ayrıca balıklar içinde güzel yorumlarınızı eksik etmeyin. :)
[QUOTE=opuskullu]Maşallah maşallah maşallah Allahım hiçbirinizin tadını bozmasın. Sağlıklı sıhhatli büyüyüp bol bol yavru versinler inşallah.. Çok harikalar.. Ellerinize emeğinize sağlık.. [/QUOTE]
Nekadar güzel dilekler Oktay bey çok teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim Uğur Bey aynen 1 hafta yoktum istanbulda sonra geldim baktım gözüme epey büyümüş gözüktüler. :)
[QUOTE=dentu] Balıklar da ,resimler de çok güzel Maşallah.Allah sağlık ve keyifle beslemeyi nasip etsin...[/QUOTE]
Güngör bey sizin sayenizde oldu bu güzel balıklar. Tekrardan teşekkür ederim. Ayrıca yeni balık verdiğiniz Cüneyt Beyde sizin güzel kaliteli balıklarınıza sahip oldu bizimkilerin kardeşlerinide çok merak ediyorum. :)
[/QUOTE]
Teşekkürler Emrah bey sizinde balıklarınız harika inşallah bizimkilerde büyüdüklerinde sizdekilere benzer merakla cinsiyetlerinin belli olmasını bekliyorum :)
Makina canon 550d var üstündeki klasik olan 18-55mm olan lensi var.