İşte Amerikan Rüyası
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Beni ve balıklarımı belki bir kişi merak etmiştir.Sürekli takip ediyorum ve Ramazan abimle beraber melekleri büyütmeye karar verdik Sağolsun çok yardımcı oluyor meğer ben önceden çok yanlış melek beslemişim bu gün fotoğraf çekmeye çalıştım ama adam gibi net fotoğraflar yok ve elimden yemek yemeğe başladılar...Yükseklik konusunda beni uyardı ve çok yararlı olucak o bilgiyi lütfen hafife almayalım yükseklik=Basınç.
Yardımları bir kere daha teşekkür ediyorum Ramazan Çalık abime...
Beni ve balıklarımı belki bir kişi merak etmiştir.Sürekli takip ediyorum ve Ramazan abimle beraber melekleri büyütmeye karar verdik Sağolsun çok yardımcı oluyor meğer ben önceden çok yanlış melek beslemişim bu gün fotoğraf çekmeye çalıştım ama adam gibi net fotoğraflar yok ve elimden yemek yemeğe başladılar...Yükseklik konusunda beni uyardı ve çok yararlı olucak o bilgiyi lütfen hafife almayalım yükseklik=Basınç.
Yardımları bir kere daha teşekkür ediyorum Ramazan Çalık abime...
Cenk Bey çok geçmiş olsun... fakat biraz dramatize olmuş olay, ne var canım bir balık canınızdan kıymetli mi? Hastaymışsınız zaten kendinizi üzmeye değer mi hiç? Her zaman olur böyle şeyler; takmayın bence, ilk gördüğümde birine bir şey oldu sandım...
Saygılar...
[C]4,1,10135[/C] [B]3329,2[/B] [B]2829,3[/B]
İl: Ankara
Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi esirgemeyin: