Kadın Akvaristler
[QUOTE=selmand]Haftalık su değişimi diye bir kavram oluşmuş ne ilginç.
Haftalık değil periyodik olarak akvaryumun durumuna göre yapılması lazım.
[/QUOTE]
Evet ben 6 yada 7 günde bir dip çekimi yapıyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryum benim için inanılmaz büyük bir hobi, o canlıları beslemek, büyümelerini izlemek çok keyifli. Beni bu hobiye alıştıran arkadaşım artık benle dalga bile geçmeye başladı ki buna sinir oluyorum. Yok akvaryuma harcadığım paraya yazıkmış, yok bu bende hastalık olmuşmuş falan filan. Bazen her hafta inanın balık almayacak bile olsam akvaryumcularıma uğruyorum sırf seyretmek yeni balıklar gelmiş mi, yeni neler var yok diye görmek için, balıklar hakkında sohbet etmek için. Her gün forumlara giriyorum bakıyorum yeni neler öğrenebilirim diye. Sonuçta balıkları ve tüm canlıları çok seviyorum çünkü onları aldıysak onlar bize muhtaç ve hakkettiklerini vermeliyiz. Umarım çevremdekilerde beni anlarlar birgün.
saygılar.
Çevrenizdekilerin sizi anlamasına imkan yok, zira beni anlayan çıkmadı şimdiye kadar size ilelebet bir cok acayip işler yapıyorsunuz gibi bakacaklar buna emin olun.
Bayanların hobiye ne kadar ilgi gösterdiklerini bilmek pek mümkün değil ama son zamanlarda bayan populasyonunun artış gösterdiği kesin bence.
Selman Bey bayanlarda artış olduğuna katılıyorum. En azından Kocaeli'de ciddi bir artış var.