Kara Sevda ( Video 46 )
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE] Bayram konuyu iletirim ama fiyat yüksek gelebilir yinede nasip.
[/QUOTE] Bayram konuyu iletirim ama fiyat yüksek gelebilir yinede nasip. [/QUOTE]
Şimdi diyelim ibrahim abideki balıkları üretemeyen bir kişi aldı yapamadı sonuç sıfır. Ben başka hiçbiryerde siyah ranchu yetiştirip satan duymadım, ne olacak yani siyah ranchular ithal edilmeye devammı edilecek Aslında sen bir ilet bellimi olur belki bir üretim çiftliği alırda siyah ranchular yaygınlaşır
Uzun zamandır ilanlarını incelediğim Antalya Aksu Üretim Çiftliği yetkilileri ile geçen hafta görüşme fırsatım oldu. Ellerinde şuan için Altınbaş - Turuncu oranda , Calico ranchu ve kelebek kuyruk teleskopların olduğunu belirtti Çağrı Bey. Piyasadaki balıklarda yaşanan sorunlardan sonra buranın balıklarınıda denemeye karar verdim. Gerek gönderilecek balıkların formları gerekse gönderici hakkında bilgilerin emsal olması açısından tüm gelişmeleri görsel olarak burda paylaşmaya çalışacağım.
Uzun zamandır ilanlarını incelediğim Antalya Aksu Üretim Çiftliği yetkilileri ile geçen hafta görüşme fırsatım oldu. Ellerinde şuan için Altınbaş - Turuncu oranda , Calico ranchu ve kelebek kuyruk teleskopların olduğunu belirtti Çağrı Bey. Piyasadaki balıklarda yaşanan sorunlardan sonra buranın balıklarınıda denemeye karar verdim. Gerek gönderilecek balıkların formları gerekse gönderici hakkında bilgilerin emsal olması açısından tüm gelişmeleri görsel olarak burda paylaşmaya çalışacağım.
[QUOTE=YunusEmreYUCE]Bende merak ediyorum, alıp denemeye niyetlendim ama, toptancı olduklarını sanıyordum, 3-5 balık için satış yaptıklarını bilmiyordum. Takipçisiyim konunun.