Kara Sevda ( Video 46 )
Dün akşam gönderi için kargo takip bilgilerini verdiler ayrıca beyaz orandanın benim istediğim formda bir balık ( Kısa gövde ) olmadığını düşündükleri için hediye olarak gönderdiklerini , ilk verdiğim siparişte olduğu gibi haftaya iki adet altınbaş gönderimi olacağını söyledi. Velhasıl göndericide para hırsı yok kendide söyledi amacım firmamızı tanıtmak bu gönderilerde diye. Kargoyu teslim aldıktan sonra balık formları hakkında gelişmeleri bildireceğim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hakan Abim çok teşekkür ederim vermiş olduğun bilgiler için bunları uygulayacağım. İNŞALLAH sorun yaşamadan ulaşırlar. Ben teslim aldığımda 24 saatleri dolacak yolculuklarında. Gönderici uzun zamandır kargo ile gönderim yapıyor ve daha öncede belirttiğim gibi kargo ağırlığı 14 kg. Henüz görmedim ama çok kötü bir ortamda yolculuk yapmadıklarını düşünüyorum. Nasip alınca gönderininde resimlerini paylaşacağım.
PAKETLEME : Karton kutu içerisinde strafor bez ile kaplı bitkiler ve balıklar ayrı ayrı gönderilmiştir. Balıklar 24 saatlik yolculuğu sorunsuz atlatmış bulunmaktadır. Paketlemede herhangi bir kusur bulunmamaktadır. Gönderim kargo şirketleri ile yapılmaktadır ( Antalya - Bursa 8,5 TL )
BİTKİLER : Daha önce bitkili nano bir akvaryumum vardı, Ayrıca diğer akvaryumumda bitkim var ama ben daha önce bu kadar sağlıklı bitkilere sahip olmadım. Özellikle eledoalar. Bitkilerin hiçbir yaprağında en ufak sorun yok ve renkleri çok canlı.
BALIKLAR ( Ranchu ve Oranda ) : Sipariş iki ranchu iki altınbaş olarak verildi. Altınbaşlar henüz sevkiyata hazır olmadı için ( Karantinada tedavi ) bu hafta sadece Ranchular ve hediye olarak beyaz oranda gönderimi yapılmıştır. Balıklarda herhangibir dış parazit belirtisi veya yara bulunmamaktadır. Formlarına gelince sevkiyat için aç bırakıldıkları için zayıf görünmekteler. Ranchular 7-8 cm boyunda uzun yapıdadır kafa yapıları yoktur. Uygun bir beslenme ile kondisyon kazandırılsa çok daha güzel bir balık olabilirler. Beyaz oranda 5 cm civarındadır. Kafa yapısı gelişmeye başlamıştır. Uzun gövdeli yapıdadır.
Bunlarda 60 litre su dinlendirme ve 20 lt karantina tanklarım.
[/QUOTE]
Karantinada mikofish ve metilen mavisi var. Duruma göre en az iki gün kalacaklar çünkü şuan için parazit belirtisi yok. Bu bitkileri ana tanka almayacağım. İsteyen olursa hediye edebilirim. Bitkileri ilaçlayamazsınız etkilenirler.