Karides Tankı İçin Hangi Salyangoz
Gönderim Zamanı: 18 Saat 15 Dakika önce
Selamlar Karides akvaryumumda hangi tür salyangoz besleyebilirim yavruları ve yumurtaları yemeyen teşekkürler [EDIT]Hoppala,2025-03-02 21:45:07[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Saat 7 Dakika önce
Helena dışındaki her salyangoz olur .
Gönderim Zamanı: 5 Saat 16 Dakika önce
[QUOTE=shergata] Selamlar Karides akvaryumumda hangi tür salyangoz besleyebilirim yavruları ve yumurtaları yemeyen teşekkürler [/QUOTE]
Karides akvaryumunuzda tüm salyangoz türlerini besleyebilirsiniz.
Ben tüm salyangoz türleri ile kombinasyon yaptım [:)))]
Bitkili bir akvaryum olacağı için elma salyangozu ve poso tavşan salyangozunu tavsiye etmem.
Bu iki salyangoz da bitkilerin içinden geçiyorlar [:cik:]
Ramshorn tercih edebilirsiniz ama çok hızlı üredikleri için bir süre sonra sizi rahatsız edebilir.
[:3]Helena Katil Salyangoz bence en iyi seçim..
Bir zararları olmaz, ölen karidesleri ve dipte kalan fazla yemleri tüketirler, diğerlerine göre üremesi daha yavaş ve dengelidir.
[EDIT]Aguamentist,2025-03-03 10:45:15[/EDIT]
Karides akvaryumunuzda tüm salyangoz türlerini besleyebilirsiniz.
Ben tüm salyangoz türleri ile kombinasyon yaptım [:)))]
Bitkili bir akvaryum olacağı için elma salyangozu ve poso tavşan salyangozunu tavsiye etmem.
Bu iki salyangoz da bitkilerin içinden geçiyorlar [:cik:]
Ramshorn tercih edebilirsiniz ama çok hızlı üredikleri için bir süre sonra sizi rahatsız edebilir.
[:3]Helena Katil Salyangoz bence en iyi seçim..
Bir zararları olmaz, ölen karidesleri ve dipte kalan fazla yemleri tüketirler, diğerlerine göre üremesi daha yavaş ve dengelidir.
[EDIT]Aguamentist,2025-03-03 10:45:15[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 4 Saat 14 Dakika önce
Kesinlikle Helena. Sağlıklı bir karidesin Helena tarafındenyenmesi çok çok düşük bir ihtimal. Ramshorn güzelde kontrolsüz çoğalıyor.