ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Cikletizm
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
172
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
03 Haziran 2019 23:47
Toplam Mesaj:
453 [0.22 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Berkay
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Giresun
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
.
SON 10 MESAJI
Lepistes Balığımın Doğumuna Kaç Gün Kalmış
[QUOTE=Serdarchik]Lepistes balığımın doğumuna kaç gün kalmış. Yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212517/190520191551561.jpg[/IMG][/QUOTE]
2-3 Hafta Gibi Gözüküyor,Ama Şunu Bilin Uygun Ortam Ve Sıcaklık Olmadığı Sürece Doğurmaz.
[QUOTE=Serdarchik]Lepistes balığımın doğumuna kaç gün kalmış. Yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212517/190520191551561.jpg[/IMG][/QUOTE]
2-3 Hafta Gibi Gözüküyor,Ama Şunu Bilin Uygun Ortam Ve Sıcaklık Olmadığı Sürece Doğurmaz.
Zebra Ciklet Yavruları
Son Durum:
Zebra Ciklet Yavruları Ölmüş Yuvanın İçinde Zaten Anne Balıkta Bu Aralar Yavrularla İlgilenmiyordu.
Bende Yavruları Azıcıkda Olsa Kurtarma Şansım Olur Diye Hortumla Yavruları Çektim Sonra Yavrulağa Koydum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213004/120520191153171.jpg[/IMG]
Daha Sonra 1-2 Tane Yavru Yaşıyordu Oda Titriyordu Yüzemiyordu.Sonrasında Bütün Yavrular Öldü Zaten Bazılarını Anne Yavruluktan Çekip Yedi Babada Dahil.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213004/120520191154051.jpg[/IMG]
Son Durum Bu Birdahaki Yavruları Bekliyorum Birdahaki Yavruları Yumurtadan Çıkar Çıkmaz 5.GÜN Ayırıcağım Anneden Babadan.Yapıcak Birşey Yok Kısmet Değilmiş
Son Durum:
Zebra Ciklet Yavruları Ölmüş Yuvanın İçinde Zaten Anne Balıkta Bu Aralar Yavrularla İlgilenmiyordu.
Bende Yavruları Azıcıkda Olsa Kurtarma Şansım Olur Diye Hortumla Yavruları Çektim Sonra Yavrulağa Koydum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213004/120520191153171.jpg[/IMG]
Daha Sonra 1-2 Tane Yavru Yaşıyordu Oda Titriyordu Yüzemiyordu.Sonrasında Bütün Yavrular Öldü Zaten Bazılarını Anne Yavruluktan Çekip Yedi Babada Dahil.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213004/120520191154051.jpg[/IMG]
Son Durum Bu Birdahaki Yavruları Bekliyorum Birdahaki Yavruları Yumurtadan Çıkar Çıkmaz 5.GÜN Ayırıcağım Anneden Babadan.Yapıcak Birşey Yok Kısmet Değilmiş
Sizce Ağzı Dolu Mu?
[QUOTE=Garipcançelik]
Teşekkür ederim [:)]
Balığı sürekli kovaladıkları için ayrı bir akvaryuma aldım yavruları bırakır mı sizce stres vs. Den[/QUOTE]
Ayırdığınız Akvaryuma Bırakırsa Sıkıntı Olmaz Çünkü Tek Anne Olduğundan Yavrularını Yemez Bıraksaada Geri Alır Ağzına.
[QUOTE=Garipcançelik]
Teşekkür ederim [:)]
Balığı sürekli kovaladıkları için ayrı bir akvaryuma aldım yavruları bırakır mı sizce stres vs. Den[/QUOTE]
Ayırdığınız Akvaryuma Bırakırsa Sıkıntı Olmaz Çünkü Tek Anne Olduğundan Yavrularını Yemez Bıraksaada Geri Alır Ağzına.
Lepistesime Bir Şeyler Oluyor
[QUOTE=ysfaltnts1][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/215152/090520191824031.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/215152/090520191824161.jpg[/IMG]
Balığımın kuyruğu böyle küçüldü hep dipde yüzüyor ve sürekli kuyruk tarafı yularda kalıyor yem de yemiyor neden olur bilgi verir misiniz acil bayadır hamile [/QUOTE]
Stresten kaynaklı olması lazım saklanıcak ortam varmı acaba akvaryumda ve akvaryum bilgilerinizi verirmisiniz ?
[QUOTE=ysfaltnts1][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/215152/090520191824031.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/215152/090520191824161.jpg[/IMG]
Balığımın kuyruğu böyle küçüldü hep dipde yüzüyor ve sürekli kuyruk tarafı yularda kalıyor yem de yemiyor neden olur bilgi verir misiniz acil bayadır hamile [/QUOTE]
Stresten kaynaklı olması lazım saklanıcak ortam varmı acaba akvaryumda ve akvaryum bilgilerinizi verirmisiniz ?
Bu Balığın Adını Bilen Varmı
[QUOTE=kartalcan2632][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/215239/090520191856541.jpg[/IMG][/QUOTE]
2side erkek sanırım yeni almışsınız , ikiside iri bir erkek kötü kavgalar olabilir ayırmanızı öneririm.
[QUOTE=kartalcan2632][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/215239/090520191856541.jpg[/IMG][/QUOTE]
2side erkek sanırım yeni almışsınız , ikiside iri bir erkek kötü kavgalar olabilir ayırmanızı öneririm.
Akvaryum Camı Kestirme ?
Arkadaşlar 100L Akvaryumum Var Ve 1 E 1D Eştutmuş ve yavruları olan zebra cikletlerim var erkek biraz asabileşti erkeği ayırıcağım sizce 27x35x26,5 cmlik bir cam kaça maal olur ?
Arkadaşlar 100L Akvaryumum Var Ve 1 E 1D Eştutmuş ve yavruları olan zebra cikletlerim var erkek biraz asabileşti erkeği ayırıcağım sizce 27x35x26,5 cmlik bir cam kaça maal olur ?
Nasıl Balık Düzeni Kurayım.
[QUOTE=aezakmi4]Merhaba arkadaşlar şu an 2 adet dişi erkek olmak üzere 20 cm üstü oscar astronotum var yanına 1 vatoz 1 çöpçü alsam sanırım yaşarlar.Beyaz kumda baya pislik bırakıyor birde taş konumunda pisliyorlar hangi balık temizler onu.
İkinci olarak 4 challenger alıp beslemek sanırım oda vatoz ve çöpçü alarak beslemek hangisi mantıklı baya pisliyorlar.[/QUOTE]
Öncelikle Çöpçü Ve Vatozlar Balıkların Dışkısını Temizlemezler Sadece Dipteki Yem Artıklarının Yosunlaşmaları VB Durumları Hacminizi Belirtirseniz Yardımcı Olabilirim.
[QUOTE=aezakmi4]Merhaba arkadaşlar şu an 2 adet dişi erkek olmak üzere 20 cm üstü oscar astronotum var yanına 1 vatoz 1 çöpçü alsam sanırım yaşarlar.Beyaz kumda baya pislik bırakıyor birde taş konumunda pisliyorlar hangi balık temizler onu.
İkinci olarak 4 challenger alıp beslemek sanırım oda vatoz ve çöpçü alarak beslemek hangisi mantıklı baya pisliyorlar.[/QUOTE]
Öncelikle Çöpçü Ve Vatozlar Balıkların Dışkısını Temizlemezler Sadece Dipteki Yem Artıklarının Yosunlaşmaları VB Durumları Hacminizi Belirtirseniz Yardımcı Olabilirim.
Zebra Ciklet Yavruları
[QUOTE=TYANALI]Ayırınca dişi şoka giriyor akvayuma bolme yapin ve erkegi ayirin ya da 40 lt lik akvaryuma koyun daha kolaydir
Erkegi 40 lık akvaryuma koyun ya da akvaryumu bölün ama yavrular yine gecer aradan. Erkegi oyle ise kesinlikle ayirin yavrulari alirsaniz disi şoka girer[/QUOTE]
Şuan Birbirlerine Eskisi Gibi Saldırmıyolar Sadece Kabarıp Duruyorlar.Dişi Zaten Yavruları Koruyor Yarın Pipo Filtre Alacağım Ve Erkeği Şimdilik Yavruluğa Koyucam Ama Petshoptan Aldığım Değil Kendim Büyük Bi Yavruluk Yapım 1L Şişelerden İdarelik Orda Tutucağım Umarım Birşey Olmaz,Ama Erkek Yavrulara Dokunmuyor Sadece 1 Defa Ağzına Aldı Ondada Yuvaya Bıraktı Onun Dışında Yavrular Erkeğin Gözünün Önünden Geçiyor Erkek Birşey Yapmıyor.Neyse Belki Ayırmam Bile Gözlemliyeceğim Eğer Ağır Darbeler Devam Ederse Bakıcaz Bi Çaresine İyi Akşamlar İyi Hobiler.
[QUOTE=TYANALI]Ayırınca dişi şoka giriyor akvayuma bolme yapin ve erkegi ayirin ya da 40 lt lik akvaryuma koyun daha kolaydir
Erkegi 40 lık akvaryuma koyun ya da akvaryumu bölün ama yavrular yine gecer aradan. Erkegi oyle ise kesinlikle ayirin yavrulari alirsaniz disi şoka girer[/QUOTE]
Şuan Birbirlerine Eskisi Gibi Saldırmıyolar Sadece Kabarıp Duruyorlar.Dişi Zaten Yavruları Koruyor Yarın Pipo Filtre Alacağım Ve Erkeği Şimdilik Yavruluğa Koyucam Ama Petshoptan Aldığım Değil Kendim Büyük Bi Yavruluk Yapım 1L Şişelerden İdarelik Orda Tutucağım Umarım Birşey Olmaz,Ama Erkek Yavrulara Dokunmuyor Sadece 1 Defa Ağzına Aldı Ondada Yuvaya Bıraktı Onun Dışında Yavrular Erkeğin Gözünün Önünden Geçiyor Erkek Birşey Yapmıyor.Neyse Belki Ayırmam Bile Gözlemliyeceğim Eğer Ağır Darbeler Devam Ederse Bakıcaz Bi Çaresine İyi Akşamlar İyi Hobiler.
Zebra Ciklet Yavruları
[QUOTE=TYANALI]Ben 2 günlükken ayırmak gibi bir hata yapmıştım ilkinde ama youtubeda da bakarsanız serbest yüzüşe geçince ayırmak tavsiye ediliyor. Yavruluk daha kolay olur 2 hafta kadar orada boylandirir sonra 40 lt ye koyarsiniz yavrulari ben öyle yaptım. Yavruluğa para vermeyin kendiniz yapın ama yavrular en kucuk delikten bile firar ediyorlar onun için iyi yapmak lazım. Anaç dişi yemi toz hale getirip püskürtür ve yavruları besler bir de yavrular suya karşı çok hassaslar aynı sıcaklıkta olsun yavru akvaryumu da şoka girmesinler. Filtre kesinlikle [B] PİPO FİLTRE OLSUN [/B][/QUOTE]
Şuan Erkekle Dişi Aşırı Şekilde Kavga Ediyorlar Erkek Dişiyi Küpten Çıkartmıyor Dişinin Kafası Buruşmuş Ve Bildiğin Birbirini Ağızınlarını Isırıyorlar Erkek Dişiye Kabarıyor Ve Sanırım Yavru Sayısıda Azaldı , Yardım Edin Okadar Yavrunun Boşa Gitmesini İstemiyorum Şuan Akvaryuma Müdahale Edemiyorum Çünkü Erkek Çok Asi Busaba su değiştirirkende su çekme hortumunu ısırıyordu erkeği nereye ayırım şuanlık sadece 1 adet yavruluğum var oda küçük geliyo ona koysammı ne yapsam bilemedim 40lt akvaryumda şuan başka balıklar var lütfen yardım edin , en erken yanıtınız benim için güzel olacaktır.Bu arada dişi küpten çıkmıyor sadece yavrular kaçında onu ağızıyla alıp yuvaya koyuyor.
[QUOTE=TYANALI]Ben 2 günlükken ayırmak gibi bir hata yapmıştım ilkinde ama youtubeda da bakarsanız serbest yüzüşe geçince ayırmak tavsiye ediliyor. Yavruluk daha kolay olur 2 hafta kadar orada boylandirir sonra 40 lt ye koyarsiniz yavrulari ben öyle yaptım. Yavruluğa para vermeyin kendiniz yapın ama yavrular en kucuk delikten bile firar ediyorlar onun için iyi yapmak lazım. Anaç dişi yemi toz hale getirip püskürtür ve yavruları besler bir de yavrular suya karşı çok hassaslar aynı sıcaklıkta olsun yavru akvaryumu da şoka girmesinler. Filtre kesinlikle [B] PİPO FİLTRE OLSUN [/B][/QUOTE]
Şuan Erkekle Dişi Aşırı Şekilde Kavga Ediyorlar Erkek Dişiyi Küpten Çıkartmıyor Dişinin Kafası Buruşmuş Ve Bildiğin Birbirini Ağızınlarını Isırıyorlar Erkek Dişiye Kabarıyor Ve Sanırım Yavru Sayısıda Azaldı , Yardım Edin Okadar Yavrunun Boşa Gitmesini İstemiyorum Şuan Akvaryuma Müdahale Edemiyorum Çünkü Erkek Çok Asi Busaba su değiştirirkende su çekme hortumunu ısırıyordu erkeği nereye ayırım şuanlık sadece 1 adet yavruluğum var oda küçük geliyo ona koysammı ne yapsam bilemedim 40lt akvaryumda şuan başka balıklar var lütfen yardım edin , en erken yanıtınız benim için güzel olacaktır.Bu arada dişi küpten çıkmıyor sadece yavrular kaçında onu ağızıyla alıp yuvaya koyuyor.
Yeni Bettam
[QUOTE=elbet20]
O zaman ona güzel bir dişi bulayım karma akvaryumumda 6 tane dişi bettam var şanslı kim olucak bakalım :)[/QUOTE]
Hayırlısı Diyelim , Fakat Güzel Bir Dişi Koyunki Yavruları Güzel Olsun
[QUOTE=elbet20]
O zaman ona güzel bir dişi bulayım karma akvaryumumda 6 tane dişi bettam var şanslı kim olucak bakalım :)[/QUOTE]
Hayırlısı Diyelim , Fakat Güzel Bir Dişi Koyunki Yavruları Güzel Olsun
SON MESAJLAR
- Dekorasyon Konusu Muhammedbedri, 15:22
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 60x40x40 Akvaryum İçin Dış Filtre Tavsiyesi Vlademirol, 15:14
Yeni Üye Forumu - Akvaryuma Su Ekleme Ve Değişimde Arıtma Suyu Göksel D, 15:02
Yeni Üye Forumu - Bitki Önerisi bendeniztayfun, 15:00
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kribensis Çifti İçin 60lt,bitkili Akvaryum Göksel D, 15:00
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Suyu Berraklığı Sorunu DanChi, 14:46
Bitki Akvaryumları Genel - Motorlu Pipo Filtre Kaannn455, 14:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akrilik Akvaryum Matlık, Çizik Giderme Parlatma bendeniztayfun, 14:36
Yeni Üye Forumu - Nano Bloody Mary AbdullahKurcaduz, 14:08
Akvaryum Tanıtımı - Betta Splendens MasterChief, 13:47
Akvaryum Tanıtımı - Eheim Experience150 60x40x40 Akvaryuma Yeterli Mi? Emresrsln, 13:40
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin GkhaNLioN, 13:33
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Seyyar Sump Tavsiyesi BATU, 13:20
Yeni Üye Forumu - Bu Beyaz Benek Mi ? Ali Selim Kadan, 12:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Tavsiye Canbudakkkk, 12:15
Yeni Üye Forumu - Eheim Experience 250 Mi Aquel Ultramax 1000 Mi? Emresrsln, 12:11
Yeni Üye Forumu - Beta Baligim İcin Napabilirim Kuyruk Erimesi Var BeyzPl, 10:39
Yeni Üye Forumu - Plakatımın Bir Gözü Yok Üremesinde Sakınca Olurmu ArifhbsAquatics, 10:38
Yeni Üye Forumu - Betta Akvaryumu Hakkında. dimbeleth, 10:24
Yeni Üye Forumu - Japon Balıkları Bakımı Dexter85321, 09:38
Yeni Üye Forumu - Askı Filtre Yetermi Orhan76, 08:49
Yeni Üye Forumu - Sessiz Ve Güçlü Hava Motoru Sobo Sb-688 Aguamentist, 06:55
Malzemeler ve Yemler Forumu - Termometrem De Sorun Mu Var ? MasterChief, 05:12
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Eşleme Sonucu Ne Oluşabilir? KaanE, 03:43
Labirentliler - Aksolotl Akvaryumu Sisli Su MasterChief, 01:22
Yeni Üye Forumu - Askı Filtre Yetermi MasterChief, 00:39
Canlı Doğuranlar - Yunus Cikletlerim Yavru Vermiyor Ne Yapmalıyım MasterChief, 00:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Ve Tür Önerisi bendeniztayfun, 00:28
Akvaryum Tanıtımı - Melek Balığı Takası Mantıklımı Larvaklm, 00:13
Yeni Üye Forumu - Ters Ozmoz Ro Cihazı bendeniztayfun, 23:39
Yeni Üye Forumu - Brichardi Ujiji Yavruları Hakkında koc006, 23:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Sinek Sorunu Devam Ediyor egemenozbeyli, 23:24
Bitki Akvaryumları Genel - 30cm Küp Akvaryum Kurulumu Mirza Adar, 23:16
Akvaryum Tanıtımı - Betta Bilgi Taha Yanık, 23:05
Labirentliler - Power Led Dizilimi Onerisi (tamamlandı) srnozcn, 23:01
Aydınlatma - Hastalik Sonrasi Akvaryum BabySoul, 22:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Ph Metre ArifhbsAquatics, 21:53
Bitki Akvaryumları Genel - 50x40x40 Low Tech Bitkili Ehtiyar, 21:41
Akvaryum Tanıtımı - Kribensis Üretim JAT.SKY, 21:22
Yeni Üye Forumu - Merhaba Akavaryumdaki Hepsi Lepistesmi Trakyalı2259, 21:16
Yeni Üye Forumu - Salyangoz Cinsi giyotyn, 20:38
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beyaz Benek Dökülür Mü ? Utku_kerem, 20:23
Hastalıklar ve İlaçlar - Membran Arızalı Mı? bendeniztayfun, 20:10
Filtreleme Seçenekleri - Bu Yemler İş Görür Mü? Ehtiyar, 20:08
Malzemeler ve Yemler Forumu - Betalarım aliefecilciler, 19:57
Labirentliler Tanıtımı - Isıtıcım Sığmıyor. Yiğit solak, 19:47
Yeni Üye Forumu - Yıllar Sonra Yeniden Bitkili Akvaryum mmemati, 19:43
Akvaryum Tanıtımı - Balığıma Ölüyor Dexter85321, 19:33
Yeni Üye Forumu - Buda Benim Bitkili Akvaryumum mali37, 19:27
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin BurakCL, 19:07
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Erkek Electrick Blue Araca (eba) Takas (canlı Doğr kadirik 15:09
- Karışık Cichledler vseckn 15:03
- 400 Litrelik Akvaryum (125*50*65h) vseckn 15:03
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:29
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:29
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:29
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:29
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 14:29
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 14:17
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:17
- Moli Plati Gold Barbus CevdetSERBEST 14:16
- L144 Takım, Süper Red Çiftler Ve Tek Süp. Red Dişi ersin ün 14:11
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 13:55
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 13:55
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 13:55
- Larviva Kafalı Yunus Ciklet İçin Kafa Yemi Esakvarist 13:46
- Limnophila Sessiliflora Esakvarist 13:46
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 13:32
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 13:32
- Çok Uygun Fiyat Acil Flowerhorn Thai Silk 16cm Behlultan 13:06
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 13:05
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 13:05
- Kan Kırmızı Kılıçlar salihclk 13:01
- Tanganyika Regani Cichlid Yavruları iakyol 12:26
- Özel Tür Bitkiler sakal34 12:24
- 100*50*45 Extra Clear Rodajlı Sevkid 12:15
- Ücreti Makul Fiyatta Yada Ücretsiz Canli Doğuran A Yörükbeyi64 12:14
- Ultra Clear Akvaryum,apisto,l144 Tül yamansengonca 12:12
- Muazzam Formda Bitkiler omersayar 12:11
- Ates Neon Karides omersayar 12:11
- Tetra 300w Isıtıcı, Eheim 600 Lt/s Kafa Motoru Vs. diaslayt 12:08
- Rotifish Kabuksuz Artemia ( Jelatinli Kutusunda ) diaslayt 12:08
- Bursa İçi Ücretsiz Paramesyum Kültürü Rafayel 11:45
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 11:39
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 11:39
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 11:24
- Spotted Angelfish Hiko 11:24
- Deniz Ve Salyangoz Kabuğu Hiko 11:24
- Whitefin Rosy Tetra Hiko 11:24
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 11:04
- Sobo Şelale Filtre/ Aquel Versamax 2 Şelale Filtre barsbingul 11:04
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 10:42
- Akvaryumlar- Malzemeler - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 10:11
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 10:11
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 10:11
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 10:04
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 10:03
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 10:03
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 09:44
- Elinizde Bakamadığınız Fazla Canlı Doğuran Var Mı? murat efe 09:29
KULLANICILAR
- 176 Online Kullanıcı, 96 Üye
Online Kullanıcılar
KafKasap,
Mert Kayış,
Balikcidede,
bendeniztayfun,
NobleThoth,
Dexter85321,
laryscrl,
m.emrre0,
efkango,
JapoJupo,
ZET,
gokhan59,
valarmorghulis12,
Zytrec,
vahitender,
czafer58,
Orhan76,
KÇetintaş,
kn0w,
Hidro Dinamik,
Şevki37,
Budmo,
hasancn,
ELART,
FatihBezirgan,
MustafaŞ,
tunahanoztekin,
otolkurt,
-RBG-,
Bettasevdalisi,
MiSoSiKiaN,
morfimorfi,
osmandbnl,
vseckn,
HOPPALA,
AbdullahKurcaduz,
Lofta,
hakanbjk93,
D_osman,
demian,
gavaser,
Haku,
mercedesclk,
Gökdeniz Kale,
Ehtiyar,
Blackheath,
Öğretmen Ali,
Alberu,
atiryaki,
Muhammedbedri,
İsmail YILDIRIM,
Reber07,
oguzhanns,
Kaannn455,
joe-kr,
İlksen Şahin,
CRD,
Göksel D,
Didon,
akomania,
yavuzsezgin,
ataberk28,
34hakanay,
bilkan,
MCY4,
palankesli,
Cem Altay,
JrMartini,
DanChi,
Anti07,
Naim,
Kemalk41,
ersin ün,
ArifhbsAquatics,
Rüzgar.57,
OrdiBuko,
Muhammedcay,
İskorpit,
Yasin034,
gyunda,
Kaya0606,
TCERKEĞİ,
quest,
senol74,
the__legend,
DenizUlucutsoy,
Ahmetaydin16,
Haluk0651,
Abdulsamet...,
Burakt122,
Laetacara,
GhostKoi,
serhat480,
rockhl,
Bozajuniors,
FISHERMAN01,
Cuneytaltun,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.