ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Berkantyagmur
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Şubat 2020 14:46
Toplam Mesaj:
13 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Yagmur Ergun
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
Akvaryum Camındaki Yumurtamsı Organizma
Ramshorn yumurtası diye tahmin ediyorum yumurtaları çok dayanıklı ve pek çok koşulda çatlayabiliyorlar,3 adet aldığım ve başta çok hoşuma giden ramshornların sayısı 2 ayda 30 küsüre çıktı bakın hiç abartmıyorum 30 küsür,uzun uzun araştırdım ancak okuduğum hiç bir çözüm içime sinmedi bende tüm salyangozları tek tek bulup topladım tüm akvaryumu boşalttım kumu attım, yeni kum alıp ekledim, akvaryumdaki tüm dekorasyonları diş fırçasıyla yıkadım şuan 0 salyangoz ve bu şekilde devam edicem yosun temizliyor diye çekilicek çile değil size de tavsiye ederim.Birde akvaryumunuzda canlı bitki varsa ve ekleme yapmaya devam edicekseniz salyangozsuz olmasına dikkat edin avuç kadar java mossun içinden onlarca yavru salyangoz çıkabiliyor :/
Ramshorn yumurtası diye tahmin ediyorum yumurtaları çok dayanıklı ve pek çok koşulda çatlayabiliyorlar,3 adet aldığım ve başta çok hoşuma giden ramshornların sayısı 2 ayda 30 küsüre çıktı bakın hiç abartmıyorum 30 küsür,uzun uzun araştırdım ancak okuduğum hiç bir çözüm içime sinmedi bende tüm salyangozları tek tek bulup topladım tüm akvaryumu boşalttım kumu attım, yeni kum alıp ekledim, akvaryumdaki tüm dekorasyonları diş fırçasıyla yıkadım şuan 0 salyangoz ve bu şekilde devam edicem yosun temizliyor diye çekilicek çile değil size de tavsiye ederim.Birde akvaryumunuzda canlı bitki varsa ve ekleme yapmaya devam edicekseniz salyangozsuz olmasına dikkat edin avuç kadar java mossun içinden onlarca yavru salyangoz çıkabiliyor :/
Kaplumbağa Önerisi
Merhabalar,kaplumbağa olarak en rahat erişilebilen tür olduğundan kırmızı yanaklı su kaplumbağası öneririm daha önce beraber bakıldıklarını görmüştüm ancak,koilerinizin boyutunu bilmediğimden yavru almanız koilere zarar gelmemesi açısından daha iyi olucaktır,akvaryumda mutlaka kaplumbağanın çıkıp güneşlenebiliceği nefes alıp dinlenebiliceği bir kuru alan bulundurmalısınız (kaplumbağalar boğulabiliyor boyunu aşan derin su yüksekliğinde) ,normal şartlarda kaplumbağalar teraryumda bakıldığından kaplumbağa büyüdüğünde koilerden ayırıp ona özel bir teraryum kurmanızı tavsiye ederim doğru koşullarda inanılmaz çabuk büyüyebiliyorlar,yaz aylarında ısıtıcı ve aydınlatma olmadan nitekim daha az sorun yaşarsınız ancak kış aylarına geçtiğinizde kaplumbağanız hala yavruysa mutlaka ısıtıcı ve aydınlatma olmalı,kuru alan olarak internette pek çok farklı örnek bulabilirsiniz hangisi sizin akvaryumunuza uyuyorsa onu tercih edin derim koilerle beraber çok hoş bir görüntü çıkıcaktır ortaya ancak yetişkin boyuta gelmiş bir kaplumbağa koilere zarar verebilir onuda gözden kaçırmayın derim,kolay gelsin şimdiden [:)]
Merhabalar,kaplumbağa olarak en rahat erişilebilen tür olduğundan kırmızı yanaklı su kaplumbağası öneririm daha önce beraber bakıldıklarını görmüştüm ancak,koilerinizin boyutunu bilmediğimden yavru almanız koilere zarar gelmemesi açısından daha iyi olucaktır,akvaryumda mutlaka kaplumbağanın çıkıp güneşlenebiliceği nefes alıp dinlenebiliceği bir kuru alan bulundurmalısınız (kaplumbağalar boğulabiliyor boyunu aşan derin su yüksekliğinde) ,normal şartlarda kaplumbağalar teraryumda bakıldığından kaplumbağa büyüdüğünde koilerden ayırıp ona özel bir teraryum kurmanızı tavsiye ederim doğru koşullarda inanılmaz çabuk büyüyebiliyorlar,yaz aylarında ısıtıcı ve aydınlatma olmadan nitekim daha az sorun yaşarsınız ancak kış aylarına geçtiğinizde kaplumbağanız hala yavruysa mutlaka ısıtıcı ve aydınlatma olmalı,kuru alan olarak internette pek çok farklı örnek bulabilirsiniz hangisi sizin akvaryumunuza uyuyorsa onu tercih edin derim koilerle beraber çok hoş bir görüntü çıkıcaktır ortaya ancak yetişkin boyuta gelmiş bir kaplumbağa koilere zarar verebilir onuda gözden kaçırmayın derim,kolay gelsin şimdiden [:)]
Arkadaşlar Bu Sarı Prensesmi
Portakal ciklet, bakımı ve izlemesi çok keyifli bir balıktır zemine kuvars kum-ciklet kumu alırsanız eğer alışır alışmaz kumu eşelemeye kendi isteğine göre sağa sola taşımaya başlar akvaryumun içini kendi dekore eder süs bitkilerini sağa sola taşır mükemmel bir balıktır ve güçlüdür de aynı zamanda ,akvaryumdaki saklanma alanlarının bazılarını istemeyip gömebilir bu durumda gömdüğü dekorları çıkarırsanız daha çok yüzme alanı açılıcaktır.
Portakal ciklet, bakımı ve izlemesi çok keyifli bir balıktır zemine kuvars kum-ciklet kumu alırsanız eğer alışır alışmaz kumu eşelemeye kendi isteğine göre sağa sola taşımaya başlar akvaryumun içini kendi dekore eder süs bitkilerini sağa sola taşır mükemmel bir balıktır ve güçlüdür de aynı zamanda ,akvaryumdaki saklanma alanlarının bazılarını istemeyip gömebilir bu durumda gömdüğü dekorları çıkarırsanız daha çok yüzme alanı açılıcaktır.
6 Lt Akvaryumdan 73 Lt Ye Geçiş !
Doğrudur benibachi daha önce kullanmadığım için o konuda bir fikrim yok,teşekkür ederim bende öğrenmiş oldum.
Doğrudur benibachi daha önce kullanmadığım için o konuda bir fikrim yok,teşekkür ederim bende öğrenmiş oldum.
Dışkı
Rica ederim,umarım faydasını görürsünüz ^^
Rica ederim,umarım faydasını görürsünüz ^^
Flowerhorn Ve Tül Kuyruk L144 Vatoz Bir Arada?
Rica ederim ne demek,astronot güzel bir tercih olabilir kalabalık akvaryumlarda bile saldırgan tavırlar sergilemediğini okumuştum,sizde daha önceden tecrübe etmişsiniz , l144 lerinizede rahatsızlık vericeğini sanmam umarım güzel sonuçlar alırsınız :)
Rica ederim ne demek,astronot güzel bir tercih olabilir kalabalık akvaryumlarda bile saldırgan tavırlar sergilemediğini okumuştum,sizde daha önceden tecrübe etmişsiniz , l144 lerinizede rahatsızlık vericeğini sanmam umarım güzel sonuçlar alırsınız :)
Karides-lepistes Akvaryumu Ve Yavru Karidesler
Teşekkür ederim öncelikle, bende arkadaşınızla aynı durumu yaşadım başta şirin geliyordu sonra baktım kontrol edemiyorum baştan kurdum akvaryumu [:)))] Hemianthus Micranthemoides i mutlaka deneyeceğim ,umarım bende güzel bir sonuç alabilirim doğru söylüyorsunuz düzen oturduktan sonra ilgilenmesi izlemesi daha da keyifli olucaktır,nüfusun artışına göre ilerde tankı büyütmeyi ve uyumlu başka türlerde eklemeyi istiyorum,ilginiz için çok teşekkür ederim oldukça yararlı oldu [:)]
Teşekkür ederim öncelikle, bende arkadaşınızla aynı durumu yaşadım başta şirin geliyordu sonra baktım kontrol edemiyorum baştan kurdum akvaryumu [:)))] Hemianthus Micranthemoides i mutlaka deneyeceğim ,umarım bende güzel bir sonuç alabilirim doğru söylüyorsunuz düzen oturduktan sonra ilgilenmesi izlemesi daha da keyifli olucaktır,nüfusun artışına göre ilerde tankı büyütmeyi ve uyumlu başka türlerde eklemeyi istiyorum,ilginiz için çok teşekkür ederim oldukça yararlı oldu [:)]
Dışkı
Merhabalar,eğer balığının karnında anormal değişiklikler,yem yememe,halsizlik gibi durumlar söz konusu değilse endişelenmeni gerektiricek ciddi bir durum yok diye düşünüyorum ,kabız olmuş olabilir arada bitkisel yemler kullanarak karma besleme yaparsan sindirim ve gelişimleri için daha verimli olucaktır,ayrıca pek çok kişi böyle durumlarda balığı 1 gün aç bırakmanın sindirim sisteminin düzelmesi açısından iyi olucağını söylüyor deneyebilirsin sende ,balıktan çıkan beyaz ip gibi şeyde dışkısı endişelenme :)
Merhabalar,eğer balığının karnında anormal değişiklikler,yem yememe,halsizlik gibi durumlar söz konusu değilse endişelenmeni gerektiricek ciddi bir durum yok diye düşünüyorum ,kabız olmuş olabilir arada bitkisel yemler kullanarak karma besleme yaparsan sindirim ve gelişimleri için daha verimli olucaktır,ayrıca pek çok kişi böyle durumlarda balığı 1 gün aç bırakmanın sindirim sisteminin düzelmesi açısından iyi olucağını söylüyor deneyebilirsin sende ,balıktan çıkan beyaz ip gibi şeyde dışkısı endişelenme :)
Türü Nedir Acaba
Sanırım bir Amphipoda,karides değil ayak ve burun yapıları farklı çünkü.Pek çok farklı su türünde ve kıyılarda yaşayan etçil bir kabuklu türü.
Sanırım bir Amphipoda,karides değil ayak ve burun yapıları farklı çünkü.Pek çok farklı su türünde ve kıyılarda yaşayan etçil bir kabuklu türü.
Flowerhorn Ve Tül Kuyruk L144 Vatoz Bir Arada?
Merhabalar hayırlı bayramlar,lepistesler genelde tepede yüzmeyi tercih eden bir balık türü olduğundan büyük akvaryumda göze pek görünmez ki paylaştığınız görselde de durum bu açıkladığınız gibi,bildiğim kadarıyla flowerhornlar çok tahammülsüz balıklar genelde kendi türüyle bakılması tavsiye ediliyor l144ler her ne kadar barışçıl olsada onları strese sokucak durumların oluşması olası, l144 ile melek çeşitlerinin yeterli hacim ve saklanma alanları varsa beraber bakılabildiğini biliyorum orta yüzeyde yüzmeyi seven meraklı izlemeside oldukça keyifli balıklar olduğundan tavsiye ederim ilk 1 hafta size karşı yabancılık çekerler sonra alışmaya başlarlar 1. ayın sonunda ise sizi izlemeye akvaryuma yaklaştığınız heran size doğru yüzmeye başlarlar,akvaryuma ekliyceğiniz mağara oyuk gibi bölgelere girip çıkmayı bazen içinde uyumayı severler bunun yanı sıra bakımına dikkat ettiğinizde uğraşı olmayan çok güzel bir balık türü kesinlikle tavsiye ederim , l144 ile beraber bakılırmı bir bilgim yok ama akvaryum hacminiz büyük olduğundan tavsiye ediceğim bir diğer balıkta oscar astronot balığı alırken kesinlikle tek almayın önermem ben bu hatayı yaptım ve hayvan telef oluyordu az kalsın çok strese girdi rengi soldu ve nerdeyse hiç hareket etmiyordu defalarca öldü sandım ,tercihen yetişkin güzel desenli alıcağınız bir çift oscar değişik yüzme biçimi ve zekasıyla öne çıkan bir balık türü uzun süre besleyenler akvaryumda süs köpeği bakmak gibi tabirini kullanıyor hatta ben denedim beceremedim belki şans sizden yana olur ,kolay gelsin şimdiden
Merhabalar hayırlı bayramlar,lepistesler genelde tepede yüzmeyi tercih eden bir balık türü olduğundan büyük akvaryumda göze pek görünmez ki paylaştığınız görselde de durum bu açıkladığınız gibi,bildiğim kadarıyla flowerhornlar çok tahammülsüz balıklar genelde kendi türüyle bakılması tavsiye ediliyor l144ler her ne kadar barışçıl olsada onları strese sokucak durumların oluşması olası, l144 ile melek çeşitlerinin yeterli hacim ve saklanma alanları varsa beraber bakılabildiğini biliyorum orta yüzeyde yüzmeyi seven meraklı izlemeside oldukça keyifli balıklar olduğundan tavsiye ederim ilk 1 hafta size karşı yabancılık çekerler sonra alışmaya başlarlar 1. ayın sonunda ise sizi izlemeye akvaryuma yaklaştığınız heran size doğru yüzmeye başlarlar,akvaryuma ekliyceğiniz mağara oyuk gibi bölgelere girip çıkmayı bazen içinde uyumayı severler bunun yanı sıra bakımına dikkat ettiğinizde uğraşı olmayan çok güzel bir balık türü kesinlikle tavsiye ederim , l144 ile beraber bakılırmı bir bilgim yok ama akvaryum hacminiz büyük olduğundan tavsiye ediceğim bir diğer balıkta oscar astronot balığı alırken kesinlikle tek almayın önermem ben bu hatayı yaptım ve hayvan telef oluyordu az kalsın çok strese girdi rengi soldu ve nerdeyse hiç hareket etmiyordu defalarca öldü sandım ,tercihen yetişkin güzel desenli alıcağınız bir çift oscar değişik yüzme biçimi ve zekasıyla öne çıkan bir balık türü uzun süre besleyenler akvaryumda süs köpeği bakmak gibi tabirini kullanıyor hatta ben denedim beceremedim belki şans sizden yana olur ,kolay gelsin şimdiden
SON MESAJLAR
- Betta Kuyruğunda Sorun Mu Var? Conix, 17:12
Labirentliler - Filtre Cama Zarar Verir Mi? neomeo, 17:07
Filtreleme Seçenekleri - Siyanobakteri Cagatayyeldar, 16:59
Yosun - Armatür Yapıyorum Muhammedcay, 16:58
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Poso Rabbit Snail Hakkında mmemati, 16:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon İle Mücevher Ciklet Takası Doğru Mu Sizce Krasnyy, 16:45
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Koku Ve Yem Yememe Muhammedcay, 16:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Astronot Balığıma Hangi Yemi Vermeliyim Orhan76, 16:36
Yeni Üye Forumu - Isıtıcı Sorunu. Odayı Isıtsam Olur Mu? Orhan76, 16:32
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Sarı Prenses Cinsiyet Ayrımı draff10, 16:14
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Üretim Betta scorpion26, 15:19
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı Gözündeki Buğu MasterChief, 14:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Şelale Filtrenin Altında Takılıyorlar bendeniztayfun, 14:37
Akvaryum Bilimi - Dış Filitre Hüdai, 14:36
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Destekleyici Tepe Filtre Yapımı zzet, 14:34
Filtre ve Sump Yapımı - Salyangoz Türü Ne Olabilir ? Dexter85321, 14:32
Omurgasızlar - Shallow Desktop Darkwater 41lt Lepistes KaanE, 14:01
Akvaryum Tanıtımı - Demir Oksit Midir? Zararlı Mıdır? Orhan76, 13:57
Akvaryum Bilimi - Walstad Karides Ölümleri darkaura, 13:44
Omurgasızlar - Mayalı Co2 Vanadan Gaz Kaçırıyor Hidro Dinamik, 12:47
Akvaryum Tanıtımı - Japon Akvaryumu ShowaSanshoku, 12:45
Sazansıgiller - Fotosentez Mi Gözlemliyorum? KaanE, 12:38
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Ağaçların Türü Nedir? KaanE, 12:17
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Alternanthera Reineckii Yaprak Sorunu Keremeker, 11:47
Yeni Üye Forumu - Hangi Yemi Kullanmalıyım? SaRCoPhiLiuS, 11:37
Malzemeler ve Yemler Forumu - Dere Kumu Mu Hagen Kum Mu? (lowtech) SaRCoPhiLiuS, 11:32
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Neon Tetralarım Dolaşmıyor Orhan76, 11:01
Yeni Üye Forumu - Difüzörden Sorunu Aguamentist, 10:56
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 60x30x30 Tür Önerisi mmemati, 10:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Yemi Ve Balık Aguamentist, 09:45
Yeni Üye Forumu - Anubias Ölüyor, Nasıl Canlandırabilirim mutlubaba, 09:39
Bitki Akvaryumları Genel - Plastik Akvaryum Kapağı Yapan Varmı? Aguamentist, 09:38
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Silis Kumda Bitki Aguamentist, 09:37
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkili Akvaryum Yapımı Aguamentist, 09:27
Yeni Üye Forumu - 30 Litre Akvaryum Balık Önerisi Aguamentist, 09:22
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerin Doğurmaması Hk. Aguamentist, 09:18
Canlı Doğuranlar - Soğuk Yerde Akvaryum Aguamentist, 09:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Baliklar Asagi Bakıyor Mertkaandoruk, 09:11
Yeni Üye Forumu - Aktif Karbon Filtre Dışı Kullanılabilir Mi ? Orhan76, 09:08
Hastalıklar ve İlaçlar - 30 Litre Akvaryum [lepistes] Orhan76, 08:30
Yeni Üye Forumu - Yukarı Çıkan Axolotl Aguamentist, 08:24
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı İle Transgenetik Tetra Yaşar Mı Emreözamisos, 06:40
Yeni Üye Forumu - Elyaf Emreözamisos, 06:38
Yosun - Bu Akvaryuma Melek Yada Discus Gider Mi? Larvaklm, 02:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 29x29x35 Nano Bitkili Tankım Laterthanbefore, 00:17
Yeni Üye Forumu - Nano Karides Tankı Laterthanbefore, 00:06
Akvaryum Tanıtımı - Termometre Sorunu GkhaNLioN, 23:51
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Şelale Filtre Seçimi Ardasa, 23:29
Filtreleme Seçenekleri - Şelale Filtrem Yeterli Mi Ardasa, 23:27
Filtreleme Seçenekleri - 40x33x30 Karides Tankım Theguardian, 23:16
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 16:52
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 16:52
- Genchem-no Planaria-planarya Ve Hydra'dan Kurtulun lotnaquascaping 16:52
- Kiraz Karides serserimayin88 16:24
- Moscow Dark Blue Genç Lepistesler serserimayin88 16:24
- Akvaryumu Boşaltıyorum Son 4 Adet Frontoza ferhattt 16:04
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 15:48
- Siyah Cüce Vatoz Yavru Cucevatozcu 15:48
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 15:48
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 15:40
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 15:40
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 15:40
- Karideslerinize Yuva :) utkuk 15:38
- 🍁🌼🍁🌺100 Adet Farklı Tür Bitki 🍁🌼🍁🌺 hasancn 14:58
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 14:53
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 14:53
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 14:53
- 40 Kg Ben Silis Kum HayatımızBalık 14:42
- Sump Motoru& Dalga Motoru& Kumlar HayatımızBalık 14:42
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 14:36
- Spotted Angelfish Hiko 14:36
- Black Venezuela Corydoras Hiko 14:36
- Bitki Çeşitleri emreemin 13:40
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 13:40
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 13:40
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:40
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 13:40
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 13:38
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:10
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 13:10
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 13:10
- Lepistes Özel Türler (stok Listesi Eklenmiştir) serkancilek 13:10
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 13:09
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 13:09
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 13:09
- Malzeme propecia 13:06
- Set Akvaryum propecia 13:06
- Balık Yemi , Su Piresi , Pipo Filtre gyunda 12:49
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 12:49
- Melek , Karides , Salyangoz . gyunda 12:49
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 12:47
- Cüce Vatoz 3-6 Cm Arası mertank 12:46
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 12:27
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:27
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 12:27
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 12:17
- Christmas Moss Furkann 12:17
- Öğrenciye Ücretsiz Elma Salyangozu mesagac 12:17
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 12:09
- Takasa Açık Kafa Motorları Ve Dalgıç Motorlar emreulan 11:53
KULLANICILAR
- 162 Online Kullanıcı, 89 Üye
Online Kullanıcılar
Öğretmen Ali,
Kamber Karaaslan,
Conix,
Koksal Gurkan,
darkaura,
Ramboy,
B.GEYİK,
thc tinctures,
BaldGuy,
scorpion26,
ozgurtpcogl,
Kara Karga,
Muhammedcay,
DenizUlucutsoy,
cpu1803,
R0h1rr1m,
Yece,
ciways,
Rafayel,
Balik76,
serdar1987,
neomeo,
Gursoyhasan,
ugural06,
MiSoSiKiaN,
Melih23,
mitii,
mmemati,
Merteroglu1,
Alberu,
farabix13,
Dexter85321,
Cloudbuster,
Cagatayyeldar,
tuzlanıl,
Ehtiyar,
wiantona,
joko29,
Ankaragucu,
osmandbnl,
Ankk,
Caninenss,
Yasin034,
ArifhbsAquatics,
kopruluonur,
Muhammet2727,
Hidro Dinamik,
Hüdai,
merdyen,
onurtopal,
bendeniztayfun,
EyupAsik3452,
metsi,
guven06,
şansal,
bluesbant,
Zytrec,
Oasis,
Carcharodon,
Serdariekrem,
mayhan5545,
ShineStar,
İlayy,
mehmethakan,
Ali Selim Kadan,
Hsrt,
giyotyn,
Serkan0101,
iwagumi,
Umut Katipoğlu,
cckk,
Sezenoglu,
sonosmanli55,
RamboRamirezi,
deriinmavi,
BAHADIR_71,
Emreözamisos,
muzunman,
Ancher,
Göksel D,
ZET,
lotnaquascaping,
chimeric,
Ahmetaydin16,
Selcen&Ergün,
barsbingul,
emreabay6,
koraysoylu,
Krasnyy,
sfcscannow,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.